Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

(Πάρ' το φεγγάρι και κάν' το βέρα μου) Μαρινέλλα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ (Τι θέλεις να κάνω) VIDEO ΗΧΟΣ STEREO.

Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας: Ρίτα Ριτάκι

Μαχαιρίτσας & Πυξ Λαξ - ΈΝΑΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

Άφθαστος Μαχαιρίτσας!

ΤΕΡΑΤΑΚΙΑ ΤΣΕΠΗΣ Λ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ

ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ ~ ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ

Τελευταία Φορά Ι Άλκηστις Πρωτοψάλτη•*`*•.¸¸.❤

Ελένη Τσαλιγοπούλου - Δεν μας Συγχωρώ

Χάρις Αλεξίου - Απόψε θέλω να πιω

Χάρις Αλεξίου - Απόψε θέλω να πιω

Δημήτρης Μητροπάνος - Ρόζα

The Beatles - And I Love Her

John Lennon - Imagine

Το τραγούδι για μια Ζωή που δεν θα ζήσουμε δυστυχώς ποτέ! Ο άνθρωπος απεδείχτηκε  αδηφάγο Τέρας! Οι Άνθρωποι είναι λιγότεροι και δεν  υπερτερούν των κακών! Αξέχαστος Τζων Λέννον!

THE PLATTERS - ONLY YOU

Paul Anka - You Are My Destiny (1963 Version)

TOM JONES - Delilah (1968)

Ας αφήσουμε τα δύσκολα και ας πάμε σε κανένα τραγούδι! Καλοκαίρι είναι!

ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ!......



Αφήστε  όλα τα κομματικά σας μπερδέματα και ασχοληθείτε επειγόντως με την Ελλάδα!
Δεν  μας νοιάζουν, τα κομματικά προβλήματά σας! Δεν μας ενδιαφέρουν ούτε το κομματικό μέλλον σας ούτε η Πολιτική προσωπική σας επιβίωση!
Η χτεσινή κατάσταση του Χρηματιστηρίου χτες, Πρέπει να σας κάνει να καταλάβετε, το τι κακό εσείς επί πλέον δημιουργήσατε στο ήδη υπάρχον πρόβλημα της Ελλάδας!
Ένα μόνο μας κόφτει εμάς τους Πολίτες! Να σταματήσει η κατρακύλα αυτή στην οποία εσείς δείχνετε να «σφυρίζετε» αδιάφορα!
Κύριοι του Σύριζα είστε Συνυπεύθυνοι, για ότι θα συμβεί από εδώ και εμπρός! Ούτε η Κυβερνητική Παράταξη, ούτε και η «Αριστερή» λεγόμενη «Πλατφόρμα» θα μπορέσουν να απομακρύνουν τις ευθύνες από πάνω τους!
Γι’ αυτό επικεντρωθείτε σοβαρά στο να πετύχετε την λιγότερη επί πλέον καταστροφή της χώρας! Δεν θα σωθούμε εύκολα, ούτε και έτσι! Αλλά τουλάχιστον θα αποδείξτε πως ακόμα και την τελευταία στιγμή κάνατε την ελάχιστη προσπάθεια! Εάν δεν το κάνετε αυτό τότε δεν θα μπορέσετε ποτέ ν’ αποδείξετε πως είχατε σοβαρές προθέσεις για την Πατρίδα, αλλά πολύ απλά κάνατε αγώνα καθαρό για το συμφέρον (υποτίθεται) του κόμματό σας, με στόχο τις «καρέκλες»!
Όλοι προσπαθούν για το σπίτι τους! Εμείς τι κάνουμε;…… Ο Πατριωτισμός και η Αξιοπρέπεια απαιτεί και Σεβασμό στους Πολίτες!.........