Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ!....


SYNC BLOGS


Την από πολλά χρόνια νοοτροπία αρκετών συνδικαλιστών σύμφωνα με την οποία ταλαιπωρούν το σύνολο της Ελληνικής Κοινωνίας με την δικαιολογία πως με αυτόν τον τρόπο προστατεύουν τα κεκτημένα  δικαιώματά τους, την έχει βαρεθεί πια ο λαός. Άλλοτε γυρνάνε τον διακόπτη της ΔΕΗ, άλλοτε  οι πτήσεις ακυρώνονται για μέρες και τώρα οι μεταφορείς καυσίμων, σταμάτησαν να προμηθεύουν την χώρα με καύσιμα! Οι συγκοινωνίες, τα αεροδρόμια, τα ταξειδιωτικά πρακτορεία, τα ξενοδοχεία και τελικά όλοι οι κάτοικοι, μέσα σε μία τέτοια δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται η χώρα, πρέπει όλοι αυτοί ν' ανεχτούν την ταλαιπωρία αλλά και την οικονομική δυσπραγία που υφίστανται με αυτήν την απεργία.Αρκετά πια με αυτές τις συμπεριφορές. Αυτό στην Ελλάδα ΠΡΕΠΕΙ ν' αλλάξει. Άλλο πράγμα Δημοκρατία και άλλο Ασυδοσία. Ειδικά από ομάδες οι οποίες μονοπωλούν το είδος τους χρόνια ολόκληρα, με τον χειρότερο τρόπο. Είναι πολύς καιρός που όλοι μας γνωρίζουμε πως πρόκειται τα επαγγέλματα να ανοίξουν υπο  ορισμένες συνθήκες   κι όρους φυσικά.
Τώρα που η χώρα προσπαθεί ν' αναπνεύσει, δεν επιτρέπεται σε ΚΑΝΕΝΑΝ να της αφαιρεί το οξυγόνο!
Καλά θα κάνει η Κυβέρνηση να  προχωρήσει το συντομότερο δυνατόν σε επιστράτευση. Όλοι μας οι πολίτες προσφέρουμε με το παραπάνω. Κανείς λοιπόν να μην εξαιρεθεί! Ειδικά οι συντεχνίες, οι οποίες βέβαια για να είμαστε και δίκαιοι γιγαντώθηκαν πάλι με την ανοχή των πολιτικών μας. Ε, αυτό πια ήρθε η ώρα να σταματήσει και μάλιστα δραστικά και όσον το δυνατόν πιο γρήγορα. Όλοι άλλωστε καταλάβαμε το "πάρτυ" των καυσίμων αλλά και την Παραοικονομία, που γεννά αυτό το πάρτυ!
Γι'α υτό λοιπόν, το καλύτερο από όλα θα ήταν να σταματήσουν αυτήν την εκβιαστική απεργία τους και να προχωρήσουν το συντομότερο στις διαδικασίες Απελευθέρωσης του επαγγέλματός τους.
Οι "μονοφαγάδες" σε αυτήν την χώρα, ήρθε η ώρα να χωνέψουν πως το πάρτυ τέλειωσε! Και όλα τα κεφάλια τώρα πρέπει ν' αγωνιστούν σε ισότιμο και ισόνομο κατα το δυνατόν αγώνα επιβίωσης!......