Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Αυγουστιάτικες Ολόθερμες Ευχές για όλους!

Με αφορμή τον ερχομό του γλυκύτατου μήνα Αυγούστου το Σερφάρισμα Ζωής, σταματάει  κάθε κριτική, κάθε παράπονο και την δημοσίευση μιάς καταθλιπτικής Καθημερινότητας για ένα ολόκληρο Μήνα.


Μένουμε στην Ελλάδα την Ονειρική Πατρίδα μας και είναι ο μήνας που πρέπει να ησυχάσουμε λίγο και να περάσουμε όσο μας επιτρέπεται καλά.
Οι δύσκολοι καιροί κάποτε θα τελειώσουν.
Τα λόγια είναι εύκολα και τα προβλήματα πολύ γνωστά!
Παρ΄όλα αυτά με αντοχή και χαμόγελο, το Ελληνικό Χαμόγελο
ας ξεχαστούμε για ένα μήνα στην Παραδεισένια Χώρα μας, είτε αυτή είναι στα νησιά, στην Ηπειρωτική Ελλάδα είτε κλεισμένοι στις πόλεις μας. Μπορούμε οι Έλληνες να κάνουμε "Γιορτή"  στο κάθε μέρος που υπάρχουμε!...
Καλές Διακοπές!Με Υγεία και προπάντων Ενότητα!

Από Φθινόπωρο θα συνεχίσουμε να συμμετέχουμε στην καλοπροαίρετη Κριτική στην Καθημερινότητά μας. Μέχρι τότε θα σας έχουμε μουσική και τραγούδια!
Σας Ευχαριστούμε !

Η Επιμονή στο έγκλημα των "Ολυμπιακών Αγώνων"!

Νέο Θύμα η Βραζιλία!
Με αφορμή  τα νέα από την κατάσταση στην Βραζιλία σχετικά με τους Ολυμπιακούς Αγώνες,σημειώνω τα παρακάτω:
1) Με τον τρόπο που γίνονται, αλλά και με τα κράτη τα οποία εμπλέκονται οι Ολυμπιακοί Αγώνες, έχει αποδειχθεί περίτρανα πως όπου γίνονται τελικά δεν αποφέρουνε κέρδη στα κράτη, αλλά μάλλον σε όσους ανακατεύονται με την διοργάνωσή τους.   Στην περίπτωση μάλιστα της Βραζιλίας( μία χώρα που τελευταία χρόνια, έχει πέσει στην Οικονομική εξαθλίωση), η επιλογή ήταν τελείως απαράδεκτη.
2)Είναι τόσο δύσκολο οι περιβόητη ομάδα των "Αθανάτων" , να καταλάβουν πως το πράγμα αυτό δεν βαδίζει αλλά καταστρέφει μόνο οικονομίες (κάνει εντύπωση η ανοχή πολλών μέχρι τώρα κρατών, που διοργάνωσαν Ολυμπιακούς Αγώνες και τελικά ζημιώθηκαν),να  το σταματήσουν μια και καλή. Αφού έτσι και αλλιώς ούτε τους πραγματικούς Ολυμπιακούς Αγώνες. αντιπροσωπεύουν, ούτε και ο τρόπος με τον οποίο τους διοργανώνουν θυμίζει καθόλου το Αρχαίο Πνεύμα με το οποίο, παλιά γινόντουσαν.Ούτε όμως και στον σωστό τόπο Γέννησής τους τους διοργανώνουν που είναι χωρίς αμβισβήτηση η Ελλάδα!
3)Γι' αυτό και μόνο τον ουσιαστικό λόγο, οφείλουν από εδώ και εμπρός τους Αγώνες αυτούς να τους διοργανώνουν συνεχώς και μόνο στην Πατρίδα μας, την Γενέτειρά τους.
Το μέγα λάθος που το 2004, έγιναν στην Ελλάδα μία χώρα 11 περίπου εκατομμυρίων κατοίκων (βάρος μεγάλο), και προκάλεσαν μεγάλη οικονομική ζημιά και πολύ κακώς το επιδιώξαμε και εμείς οι Έλληνες (χωρίς καμία ενημέρωση περί του τι μέλλει γενναίσθαι)δεν πρέπει να επαναληφθεί.
4)Αυτό που πρέπει να γίνει, (αφού έτσι και αλλιώς οι υποδομές έγιναν και αφέθησαν στην τύχη τους), είναι να χρησιμοποιούνται από τώρα και στο εξής για την διοργάνωση  των Ολυμπιακών Αγώνων, με όρους όμως τέτοιους, ώστε και η Χώρα μας να ωφελείται οικονομικά και οι Αγώνες αυτοί να γίνονται στην Γενέτειρά τους!
Αυτό το "μονοφαγικό"  παζάρι πρέπει κάποτε να σταματήσει και η Διεθνής Κοινότητα ν' αρχίσει να σέβεται κάθε Κράτος. Αποκλείοντας τους "πονηρούς" να ορίζουν ολόκληρους Λαούς!