Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Eπιτέλους κάποιος πρέπει να επέμβει!.......

Με  αφορμή  την κατάντια της δημοφιλούς  τραγουδίστριας Δημοτικών τρακουδιών κας Έφης Θώδη, έρχομαι να επισημάνω τα ήδη γνωστά και τραγικά προβλήματα, που προκαλούνται από την θυσία στον βωμό  της τηλεθέασης, σε αρκετούς ανθρώπους.
Η γυναίκα αυτή, χρησιμοποιήθηκε με τον χειρότερο τρόπο  ειδικά από ορισμένα κανάλια. Ο κόμπος νομίζω έφτασε πια στο χτένι! Ήρθε η ώρα, που το ΕΣΡ, θα πρέπει επί τέλους να επέμβει.
Για χάρη της όποιας τηλεθέασης, γίνονται πάρα πολλά  κακά σε βάρος της προσωπικότητας πολλών ατόμων, τα οποία και  πέφτουν ανυπεράσπιστα θύματα στις "σειρήνες" της .
Το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο. Και  κάποτε σε αυτήν την χώρα , θα πρέπει να μπουν  επί τέλους όρια. Όρια Αξιοπρέπειας. Όρια Ανθρωπιάς! Είναι γνωστά σε όλους το τι γίνεται σε ορισμένα προγράμματα της τηλεόρασης.
Καλή η ελεύθερη έκφραση, καλή η συνεχιζόμενη έκθεση ανθρώπων στο πανί με στόχο τον εξευτελισμό τους, αλλά φτάνει πια! Η Δημοκρατία και σε αυτόν τον τομέα (όπως και σε άλλους), παραξηγείται. Εμφανίζεται  Ασύδοτη! Εξευτελίζεται  και εδώ χάριν του  κακώς εννοουμένου Κέρδους! Είναι μερικοί που επιδιώκουν να μετατρέψουν την Δημοκρατία σε "κοστούμι" κομμένο στα δικά τους μέτρα. Για τα απόλυτα δικά τους οικονομικά οφέλη. Καταστρέφοντας κάθε έννοια Ανθρώπινης Υπόστασης. Τι να πρωτοαναφέρω.....όλοι γνωρίζουμε το πρόβλημα. Μόνο το δελτίο καιρού ν' αναφέρω, στο οποίο δύο  κοπέλλες (μία χοντρή και μία λιγνή) προσπαθούν με  σεξουαλικά υπονοούμενα να υποκαταστήσουν τους βαθμούς θερμοκρασίας, τις βροχές και τις καταιγίδες.....είναι αρκετό.
Σήμερα η κα Θώδη βρίσκεται στο νοσοκομείο σε ψυχολογική κλινική..... Εύχομαι ολόψυχα αύριο να είναι καλά. Αλλά  να  συνέλθει από την μέθη της  δημοσιότητας (πολλοί δεν την αντέχουν) και να συνεχίσει την ζωή της μακριά από την κόλαση της  σημερινής Κοινωνίας μας.
Να τα δούνε αυτά και πολλοί νέοι και νέες που προσφέρονται  πολύ εύκολα θύματα ενός άπιαστου ονείρου. Μιας γρήγορης  επιτυχίας, που οδηγεί όμως στην καταστροφή τους.
Μακριά λοιπόν από τις "σειρήνες", της κλειδαρότρυπας και του κουτσομπολιού! Υπάρχουν και άλλα κουμπιά στο τηλεκοντρόλ μας. Όσο είμαστε πολλοί οι τηλεθατές σε τέτοια  προγράμματα, άλλο τόσο πολλά θα είναι και τα θύματα, για την καταστροφή των οποίων βάζομε κι' εμείς το δαχτυλάκι μας ασυνείδητα.
Ας προσέξει λοιπόν και η Πολιτεία πως στην Ζωή δεν είναι μόνο τα νούμερα. Είναι και η ψυχή των πολιτών.
Καλός ο προσφερόμενος μπουφές, αλλά ΠΡΕΠΕΙ να κόψει και μερικά δηλητηριασμένα πιάτα. 
Δεν είναι δυνατόν ο κ. Λάκης Λαζόπουλος να  τιμωρείται με πρόστιμο (νομίζω 20.000 ευρώ στο κανάλι), και οι πραγματικές αηδίες να επιπλέουν ανεμπόδιστες. Ο κ. Λαζόπουλος άλλωστε εκφράζει την πραγματικότητα. Ας ήτανε καλύτερη για να μην βρίσκει αυτός θέμα να καυτηριάσει. Το ίδιο γίνεται και με τον κ. Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Αυτοί προσφέρουν σημαντικά.
Η νέα Κυβέρνηση, που δείχνει να προσπαθεί για κάτι καλύτερο κάτι διαφορετικό, ας ελέγξει  εκτός των  φοροφυγάδων και των διεφθαρμένων και κάποιους άλλους, οι οποίοι  κάνουν απαράδεκτα αλλά με διαφορετικό τελείως τρόπο πράγματα.