Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Barbra Streisand - Somewhere

Whitney Houston - I Didn't Know My Own Strength (audio)

Mr. Bean - The Bus Stop

Charlie Chaplin - The Great Dictator - in a plane

Charlie Chaplin - The Great Dictator - in a plane

Συρία: 3 εκατομμύρια πρόσφυγες, θύματα της μεγαλύτερης ανθρωπιστικής κρίσης

Είναι όλα αυτά ήδη πολύ γνωστά και φοβάμαι πολύ πως τα συνηθίσαμε! Συνηθίσαμε δηλαδή το έγκλημα των πολέμων! Και το κάθε Κράτος ανάλογα με τα συμφέροντά του κρίνει για το ποιος ευθύνεται. Στην πραγματικότητα "καπνός χωρίς φωτιά" δεν γίνεται. Οι αιτίες είναι και πολλές και περίπου γνωστές. Από την μία ο έλεγχος των Πηγών Ενέργειας, το φθηνό κόστος παραγωγής με κάθε τρόπο (ακόμα και Απάνθρωπο), η Υποκρισία και  το χειρότερο η ψεύτικη  δήθεν Θρησκευτικότητα. Αυτή είναι η χειρότερη αιτία! Γιατί  τότε τι σημαίνει "Πιστεύω στον Θεό";...Τι σημαίνει πιστεύω στον Μωάμεθ;
Με την δίψα για περισσότερο χωρίς όρια Κέρδος οι Ανεπτυγμένοι Λαοί με την τακτική τους στην εξωτερική τους Πολιτική, στην ουσία εδημιούργησαν την βάση για να επωασθούν σήμερα τα "αυγά του φιδιού",  τα οποία και διασκορπίστηκαν σε ολόκληρο τον Πλανήτη!
Πολύ αργά κινήθηκε τώρα  η Κοινωνία! Η οποία μην έχοντας άλλη λύση με πόλεμο πάλι θα προσπαθήσει να εξοντώσει τ' αποβράσματα αυτά του περίφημου πια "Χαλιφάτου"!
Και αυτοί οι τρομοκράτες εκμεταλλεύονται τώρα για το δικό τους συμφέρον την Θρησκευτικότητα και Πίστη  των Μουσουλμάνων και δημιουργούν τα φρικτά εγκλήματα αθώων πολιτών. Χρησιμοποιώντας ασύστολα, νέα παιδιά τα οποία τα φανάτισαν και τα οδηγούν μέχρι του σημείου να θυσιάζονται ευτυχισμένα που παίρνουν μαζί τους όσες περισσότερες αθώες ψυχές μπορούν!
Είναι ο χειρότερος Πόλεμος αυτός. Τα μίση είναι και ανεξέλεγκτα και συνεχώς αυξάνονται.
Η Πραγματικότητα είναι πως η Ελλάδα αδυνατεί ν' αντιμετωπίσει την ανεξέλεγκτη προσέλευση προσφύγων και μεταναστών. Εκτός του τεράστιου Κόστους υπάρχει και το ΜΕΓΑ Πρόβλημα για την Ελληνική Κοινωνία η οποία βρίσκεται ήδη σε τραγική κατάσταση για το 50% του πληθυσμού της.
Δυστυχώς οι συνεχιζόμενες (όπως ανέκαθεν στην Ελλάδα)κομματικές αντιπαλότητες γίνονται ο κόμπος που πάντα την πνίγει! Άκουγα πάντα πως μπροστά στον κίνδυνο οι Έλληνες γίνονται μια γροθιά! Λυπάμαι αλλά όλα τα χρόνια οι Έλληνες γίνονται μαλλιά κουβάρια αντί να ενωθούν και ν΄αντιμετωπίσουν τους Κινδύνους. Η Ασοβαρότητα, η Επιπολαιότητα και ο Εαυτουλισμός είναι οι  Κατάρες που μας συνθλίβουν συνέχεια!......Φοβάμαι....αλλά δεν βλέπω καμία Ελπίδα Σωτηρίας! Την Δυσκολία θα την ζήσουμε στο Ζενίθ της! Μπορούνε λίγο οι  Πολιτικοί μας να συνέλθουν από το ίδιο το Πρόβλημα τους, από το οποίο και οι ίδιοι θα καταστραφούν;.....Ποιος γνωρίζει να μας το πει!....