Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull

Kaoma - Lambada (Official Video) 1989 HD

Without You - Addio

Γιατί τόση απαράδεκτη Αδράνεια;......

Μου είναι εντελώς αδιανόητο, το με ποιο ρυθμό αντιμετωπίζει η Κυβέρνηση, τα  τρέχοντα πολύ δύσκολα προβλήματα. Προκειμένου να κινηθεί λίγο η Αγορά και ν’ αναπνεύσει λιγουλάκι η πραγματική οικονομία.
Γιατί π.χ τα 5,5 δισεκατομμύρια  ευρώ που υπάρχουν δεν αποδίδονται στους πολίτες και τους επιχειρηματίες;….. Το «δώσε» είναι με πρόστιμο τσουχτερό, αλλά το «πάρε» είναι εκτός πάσης Λογικής;…….
Τι γίνεται με την προσπάθεια προσέλκυσης των επενδύσεων;…… Ποια «αρρώστια» μας καθηλώνει και δεν ξεκινάει η κυριότερη προσπάθεια, καλυτέρευσης της Οικονομικής Κατάστασης της Χώρας;… .Δεν θα γίνουν όλα μονομιάς! Αλλά όλοι μας θα αισθανθούμε πως κάτι καλύτερο «μυρίζει» η ατμόσφαιρα!
Καλό το κυνήγι το φοροεισπρακτικό! Αλλά εάν δεν αλλάξει και η φορολογία και γίνει πιο αντιμετωπίσιμη, το αποτέλεσμα θα είναι μηδενικό!
Για ποιον Σημαιοφόρο θα τραβήξουμε κλήρο;… Για ποια κατάργηση της Αριστείας μιλάμε; .Και πως τέτοια θέματα με τα οποία γαλουχήθηκαν γενεές επί γενεών, πάμε να τα λύσουμε στα γρήγορα και χωρίς πολλές συζητήσεις.
Όχι κ. Υπουργέ Παιδείας δεν είναι έτσι. Καταργώντας την Αριστεία, δεν κάνουμε τίποτα άλλο από το να απαξιώσουμε κάθε καλή προσπάθεια  των μαθητών και φοιτητών στην Παιδεία μετατρέποντας την Νεολαία σε μία μάζα, χωρίς κανένα ενδιαφέρον για Προκοπή!
Ε, αυτό δεν είναι Κοινωνιολογική Αναβάθμιση, αλλά επικίνδυνη Υποβάθμιση των μελλοντικών γενεών μας! Αυτό είναι.
Οι αλλαγές αυτές είναι σοβαρότατες και κάθε αλλαγή στην Παιδεία, απαιτεί Σεβασμό στην Γνώση και πολύ διάλογο μεταξύ ειδικών επιστημόνων. Δεν παίζουμε με την Παιδεία!
Όλα τα παραπάνω είναι πολύ γνωστοί προβληματισμοί του Λαού!
Πότε θα εργασθούμε Σοβαρά για την Χώρα και τον Πληθυσμό της;…………