Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Κλειδώστε τούς γέρους και τις γριές | Κατοχικά Νέα

Κλειδώστε τούς γέρους και τις γριές | Κατοχικά Νέα

Αν  αυτή η συμπεριφορά  είναι  συμπεριφορά δημοσιογράφου  από το βήμα καναλιού, αυτό σημαίνει πως στην Ελλάδα "χάσαμε την μπάλα".
Αν με "τέτοια" εμετικά προγράμματα, προσπαθούν να πετύχουν ψηλές τηλεοπτικές θεαματικότητες και το πετυχαίνουν, φταίμε απλά εμείς οι τηλεοπτικοί "καταναλωτές"! Είναι πολύ λυπηρό αυτό!....   

To Φανάρι : Γιατροί – αντεροβγάλτες στην Ουκρανία αφαιρούν όργανα από νεκρούς, και από βαριά τραυματισμένους ;

Ουδέν σχόλιο! Μόνο Φρίκη!...

To Φανάρι : Κοκαΐνη στο πόσιμο νερό της Βρετανίας

To Φανάρι : Κοκαΐνη στο πόσιμο νερό της Βρετανίας

Κάποτε μιλούσαμε για τις Κοινωνίες του Πολιτισμού! Των Αξιών! Σήμερα προσθέτουμε και την Κοινωνία των Ουσιών!
 Και εφ ' όσον σιγά-σιγά, η μάλλον με σταθερά βήματα, ελευθερώνονται όλοι οι κίνδυνοι (αφού δεν υπάρχει  ριζική τιμωρία), βαδίζουμε  και ίσως να φτάσαμε κιόλας σε έναν Κόσμο "προβάτων" που τώρα είναι και εκτεθειμένα στην εκμετάλλευση αυτών των επικίνδυνων ουσιών!...........  

To Φανάρι : Μπόκο Χαράμ: Πίνουν αίμα παιδιών, για να μη έρθει το φάντασμα στον ύπνο τους!

To Φανάρι : Μπόκο Χαράμ: Πίνουν αίμα παιδιών, για να μη έρθει το φάντασμα στον ύπνο τους!

Η  ερώτηση που "καίει" είναι το τι κάνει η Διεθνής Κοινότητα;........Δεν φύτρωσαν ξαφνικά αυτοί οι εγκληματίες! Κάποιοι σίγουρα  τους γνώριζαν από καιρό! Είναι πασίγνωστο πως οι Μυστικές Υπηρεσίες πολλών κρατών, αλωνίζουν τον Πλανήτη! Φαίνεται, πως  δεν υπάρχει σοβαρό συμφέρον και γι 'αυτό, τα πάντα πάνε πολύ σιγά!
Η απάντηση μάλλον είναι: υπάρχει πραγματική Διεθνής Κοινότητα με σκοπό εκτός των άλλων και την ασφάλεια των πολιτών;....η όλα κινούνται μόνο με γνώμονα κάποια σοβαρή εκμετάλλευση;.....
Εμείς οι Δυτικοί, οι "Χριστιανοί" πως αντιδρούμε;....

ΑΙΣΧΟΣ ! ΑΙΣΧΟΣ! ΑΙΣΧΟΣ!........


Η Γιουροβίζιον  μας  στέλνει  μηνύματα  αηδιαστικών προτύπων!....

Το Σερφάρισμα Ζωής, δεν έχει καμία ρατσιστική άποψη σχετικά με την ύπαρξη, ομοφυλόφιλων, τραβεστί, η όποιων άλλων ατόμων με  την κάποια διαφορετικότητα που τους έπλασε η Φύση.

 Αντίθετα πιστεύει στα ίδια δικαιώματά τους, σαν ισότιμα άτομα της Κοινωνίας μας. Αλλά πιστεύει πως  πρέπει  να υπάρχουν και όρια. Για όλες τις ανθρώπινες συμπεριφορές, που εκφράζονται δημόσια. Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να μπορεί να ζει την Ζωή του, όπως αυτός επιλέγει. Για τις ιδιαιτερότητές του, ο ενδεδειγμένος χώρος του είναι το σπίτι του.

Αυτά τα όρια, είναι που πολλοί από εμάς και βέβαια και το Σερφάρισμα Ζωής μάχονται και υποστηρίζουν πως είναι απαραίτητο να υπάρχουν, για να συγκρατηθεί ο άνθρωπος στις ακραίες συμπεριφορές του. Οι οποίες επηρεάζουν το περιβάλλον τους και περισσότερο τα παιδιά και την νεολαία μας!

Και εδώ ερχόμαστε στην περιβόητη Γιουροβίζιον η οποία από την πρώτη της εκδήλωση, μας έδειξε φανερά (τώρα το χωνέψαμε για τα καλά), πως ο στόχος της δεν είναι η βράβευση του καλύτερου τραγουδιού, μουσικής και στίχου, αλλά η  κατάρρευση κάθε ορίου ευπρέπειας και η επιβολή  αηδιαστικών προτύπων και συμπεριφορών. Και μην μας πει κανείς, πως είμαστε πουριτανοί, καθυστερημένοι, παλαιών αρχών η οτιδήποτε άλλο. Γιατί τα πράγματα έγιναν ξεκάθαρα τώρα και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.

Τώρα για το πως μεθοδεύεται και «δημοκρατικά» επιλέγονται οι καλύτεροι διαγωνιζόμενοι, αυτό και ένα μικρό παιδί το  καταλαβαίνει. Εκείνο που δεν καταλαβαίνει όμως η νεολαία και τα παιδιά, είναι πως τους υποδεικνύεται εμμέσως και με πρόστυχο πραγματικά τρόπο, το πρότυπο του σύγχρονου άνδρα η γυναίκας. Τώρα στην περίπτωση της νικήτριας η του νικητή, της φετινής Γιουρεβίζιον, έχουν  και τα δύο σε ένα καλούπι! Και μάλιστα με στόμφο προκλητικό και με περίσσεια υπερηφάνεια!

Σε μια τέτοια κατρακύλα Αξιών, Αξιοπρέπειας, με  άφθονη αίσθηση ντροπής και έλλειψη σεβασμού στον υπόλοιπο Κόσμο, μας οδηγεί και η Γιουροβίζιον!

Σε αυτήν την κατάντια έδωσε και η Ελλάδα, το δωδεκάρι της! Είναι  ευνόητο ερώτημα και απορία, εάν οι περισσότεροι Έλληνες ψήφισαν αυτό το περίεργο ανθρωποειδές με γένια!..... Γιατί αυτό το κατασκεύασμα, στολισμένο με άφθονες τρίχες καλοχτενισμένες, είναι που απέσπασαν το βραβείο! Γιατί ποιος πραγματικά πρόσεξε την μουσική η τον στίχο;….. το τραγούδι τέλος πάντων ολόκληρο;……..

Δεν είναι η πρώτη φορά, που η Γιουροβίζιον βραβεύει  περίεργα όντα. Ας θυμηθούμε κάποια τέρατα, που χοροπηδούσαν στην σκηνή σαν ανθρωποφάγοι!.....

Το συμπέρασμά μας είναι πως  η Ελλάδα τουλάχιστον, δεν πρέπει να συμμετέχει σε τέτοιου είδους «διαγωνισμούς». Έτσι θα κερδίσουμε με το να μην υποστηρίξουμε την πορεία προς την απαξίωση της Ανθρώπινης ύπαρξης! Και επί πλέον τα  ρεζιλίκια αυτού του είδους «μοντέρνας εποχής»!....