Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Η συνέντευξη Τύπου του αντιπροέδρου της Κομισιόν Β. Ντομπρόβσκις



Συγκρατώ από  όλα το  "χάθηκε πολύ χρόνος". Αυτό συνεχίζει η  χαώδης Κυβέρνηση Σύριζα να  κάνει πως δεν το καταλαβαίνει. Αλλά στο τέλος, όταν στριμώχτηκε από ρευστότητα αφού  "ξεζούμισε" όλα τα Ελληνικά αποθέματα κεφαλαίων, το "γύρισε" απότομα και ξαφνικά υπόσχεται καυταϊδρωμένος ο κ. Πρωθυπουργός πως θα φέρει μία συμφωνία Οπωσδήποτε! Και υπέγραψε φαρδειά πλατειά ένα πιο  δύσκολο για τον Λαό Νέο Μνημόνιο! Αυτά κάνουμε οι Έλληνες και γινόμαστε ρεζίλι στους ξένους! Τους "κακούς" ξένους!

Σταματήστε να πυροβολείτε τον κ. Βαρουφάκη!



Σταματήστε να πυροβολείτε τον κ. Βαρουφάκη!
Εδώ ακόμα και η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια! Ο άνθρωπος αυτός, διάλεξε και έζησε εις βάρος μας το μεγάλο του Όνειρο! Την απέραντη Δημοσιότητα! Και τα κατάφερε! Έκανε αυτό που επιθυμούσε μία Ζωή! Και επί πλέον θα τον έγραφε και η Ιστορία σαν σύγχρονο Σωτήρα της Ελλάδας!
Ο άνθρωπος ντύθηκε σπορ, έβαλε τον μανδύα του Αριστερού (κρυφοκαπιτάλα) και μπλέχτηκε μες στα γρανάζια, ενός κόμματος κοκταίηλ, τον Σύριζα! Από εκεί και ύστερα κατόρθωσε να εισπράξει 140.000 ψήφους, χωρίς να το καταλάβει ούτε ο ίδιος το πως έγινε αυτό. Οι ψηφοφόροι αγανακτισμένοι από την καθημερινότητά τους, ψήφισαν οργισμένοι ότι εξέπεμπε «πατριωτικά» και «επαναστατικά» συνθήματα! Με την κάσκα του και την Γιαμάχα του, άλλαξε το λουκ των μέχρι τώρα Πολιτικών και μπήκε στην Βουλή, με τον αέρα εκείνον του «αγωνιστή» που δεν «κολλάει» πουθενά!
Με αυτόν τον τρόπο, έκανε την Παγκόσμια Βαρουφάκειο πρωτιά! Είμαι σίγουρος πως η επιτροπή του Βιβλίου Γκίνες ξημερωβραδυάζεται για να πάρει μία απόφαση νa τον εγγράψει!
Και εμείς εδώ τον κατηγορούμε σχεδόν σαν Προδότη! Λυπηθείτε τον τέλος πάντων! Άλλωστε  ολόκληρος Πρόεδρος κόμματος που τον γνώριζε, τον τοποθέτησε εκεί, γιατί εάν δεν τον γνώριζε φέρει μεγάλη ευθύνη, γι’ αυτή του την επιλογή και ειδικά για την θέση του Υπουργού Οικονομικών, τούτη την τραγική ώρα της πατρίδας!
Και τέλος πάντων δεν τον λυπούνται επί τέλους, ούτε οι μεγάλοι Μαιτρ της Μόδας, που θα τους χρησίμευε πολύ σαν ώριμο  ανδρικό μανεκέν! Να τον φωνάξουν και να κάνουν πάταγο επιτυχίας με αυτόν τον ανδρικό «κολοσσό»!
Αλλά και οι «συνιστώσες» πως την πάτησαν έτσι; Πως δέχτηκαν αυτόν τον κύριο, για αριστερό πολεμιστή; Μήπως και οι ίδιοι είναι «μαϊμού» αριστεροί και κρύβονται μόνο με το να μην φορούν γραβάτα;…… Τέλος πάντων το θέμα είναι το τι άλλο θ’ αντιμετωπίσουμε, με τους προηγούμενους Πολιτικούς, με τους τωρινούς Κυβερνήτες και με αυτούς που σκέπτονται να αναμιχθούν σε κάποια Διακυβέρνηση μιξ! Εξαντλήσαμε τα οικονομικά μας, οι Πολιτικοί μας  έχουν φθαρεί από Δεξιά, από Αριστερά, από Αριστερίζοντες αλλά και από ατόφιους! Αριστερούς. Για να μην αναφερθούμε και στους Κεντρώους και στους Σοσιαλιστές! Τα εξαντλήσαμε όλα στην Ελλάδα. Εμείς πόσο θ’ αντέξουμε;……… Ο Θεός βοηθός! Αν και τον κουράσαμε και αυτόν….. Μάλλον μας βαρέθηκε! Μπούχτισε ο  Άνθρωπος!.....