Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Στον φραπέ στηρίχτηκε το Αναπτυξιακό Πρόβλημα της Χώρας!!!! ΤΙ ΑΚΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!

Το τι ακούμε από Πολιτικά στόματα δεν λέγεται! Έχει χαθεί το μέτρο πια εδώ και πολύ καιρό! Και αφού τ’ αντίμετρα είναι δυσεύρετα αφού πρόκειται περί ανύπαρκτων και απραγματοποίητων δικαιολογιών, ας μην αναφέρονται και άλλα τρελλά! Αλλά να φτάσουμε και στο κατοστάρικο του Παππού; (ποιο κατοστάρικο; Που εάν είναι και  δεκαρικάκι ακόμα πάλι καλό είναι).
«Σοφή» κουβέντα χρήσιμη από Δημόσιο Λειτουργό, ο οποίος προσπάθησε πολύ πρόχειρα να στηρίξει επί πλέον θέσεις εργασίας στην αφαίρεση του κατοστάρικου από το χαρτζιλίκι των εγγονιών. Το οποίο σήμερα όποιο το διαθέτει ανήκει στην «ευημερούσα» τάξη!
Τι πέραν αυτού να συζητήσουμε, όταν ακούμε τέτοια μαργαριτάρια, που δείχνουν ξεκάθαρα πως σε αρκετούς από τους Πολιτικούς μας «πέρα βρέχει»;…….
Ε  λοιπόν αρκετά πια με τις «ρουκέτες» που τελικά εξευτελίζουν αυτό που επιμένουμε (και καλά κάνουμε) να  θεωρούμε βασικό Θεσμό της Δημοκρατίας την Βουλή!
Σε αυτήν όμως να υπάρχουν άνθρωποι με την απλή Λογική και την Ανθρώπινη Ευαισθησία! Ε, με τέτοιες ατάκες λοιπόν ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!

Λίγο Σεβασμό στην Ανθρώπινη Αξιοπρέπεια και στην απλή Λογική ! Αυτά!......