Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Είδαν την μικρή Μαντλίν στην ΚΥΠΡΟ!...

Μία ανάσα  αισιοδοξίας!........

Το μικρό κορίτσι θεάθηκε στην Αγία Νάπα να ζει με οικογένεια Βρετανών
Η ανήλικη έδειχνε φοβισμένη και είχε περίεργη συμπεριφορά
Εντατικές έρευνες της Αστυνομίας για εντοπισμό της οικογένειας των Βρετανών

Το μικρό κορίτσι που η εξαφάνισή του συγκλόνισε την υφήλιο, ισχυρίστηκε ότι είδε στην Κύπρο διαχειριστής διαμερίματος στην Αγία Νάπα, ο οποίος έδωσε πληροφορίες και κατάθεση στην αστυνομία, όπως αναφέρει σε σημερινό του δημοσίευμα η εφημερίδα                       «ΠΟΛΙΤΗΣ".
Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος όπου διέμενε το ζευγάρι Βρετανών, απουσιάζει στο εξωτερικό και ο διαχειριστής του διαμερίσματος υποστηρίζει ότι είδε μαζί τους τη μικρή Μαντλίν, η οποία  μάλιστα είχε και παράξενη συμπεριφορά. Η μικρή Μαντλίν εξαφανίστηκε στις 3 Μαΐου του 2007 στο πορτογαλικό θέρετρο Praia De Luz, όπου έκανε διακοπές με τους γονείς της.
Η μικρή Μαντλίν διέμενε σε διαμέρισμα με την οικογένεια Βρετανών που είχε ακόμα δύο παιδιά. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το κοριτσάκι δεν έμοιαζε με κανένα από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας και  ο διαχειριστής του διαμερίσματος που είχε δει φωτογραφίες στο διαδίκτυο την αναγνώρισε από το χαρακτηριστικό σημάδι στην κόρη του δεξιού ματιού.
Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέα Αγγελίδη, εναντίον του ζεύγους των Βρετανών διερευνάται υπόθεση για κλοπή, αφού κατά την αναχώρηση τους από το διαμέρισμα πήραν μαζί τους και οικιακά σκεύη! Η καταγγελία έγινε από αντιπρόσωπο του ιδιοκτήτη ο οποίος δεν διαμένει στην Κύπρο. Να αναφέρουμε ότι για το ζεύγος έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και καταζητείται για το αδίκημα της κλοπής από ενοικιαστού. Διερευνάται σοβαρά το ενδεχόμενο να έχουν αναχωρήσει στο εξωτερικό και για το γεγονός αυτό έχει ενημερωθεί η Ιντερπόλ.
Παράλληλα, οι έρευνες στην Κύπρο συνεχίζονται, όχι μόνο στην Αγία Νάπα, αλλά και σε άλλες Επαρχίες, με βάση τα στοιχεία τα οποία κατέχει η αστυνομία, για τυχόν πληροφορίες ή και μαρτυρίες για εντοπισμό της ελλείπουσας.