Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

"Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μακάκες!....



Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και  μ@λ@κες!
Πολύ κοντά πια στην Πρωτοχρονιά, δυστυχώς αναγκάζομαι να βγω από τα ρούχα μου και βρίσκω αποκούμπι αντιγράφοντας το τραγούδι του κ. Μηλιώκα!
Αιτία μετά από όλα αυτά τα προβλήματα, που μας περικύκλωσαν και δεν μας αφήνουν να ησυχάσουμε, ακούω ξαφνικά και την επιφοίτηση του Πνεύματος του Υπουργού Παιδείας, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ προτείνει Αναμόρφωση της Παιδείας! Και αρχίζει να δίνει μερικές αλλαγές, όπως την διάρκεια των σχολικών σπουδών σε 14 χρόνια υπολογίζοντας τα Προνήπια και το Νηπιαγωγείο, ως υποχρεωτικά πλέον χρόνια μιας πρώτης Εκπαίδευσης. Συμπληρώνει και αυτό που θυμάμαι, πως θα επεκταθούν τα Ολοήμερα Σχολεία σε όλα τα σχολεία! Δεν θυμάμαι για άλλα που προφανώς έχει στο μυαλό του!
Μα είναι η ώρα τώρα στην Οικονομική Κατάσταση που βρίσκεται η χώρα, να υπόσχεται με βαρύγδουπο ύφος τέτοιες σοβαρότατες αλλαγές, που εκτός των άλλων προβλημάτων και σοβαρών Κοινωνικών συνεργασιών, αντιμετωπίζουν για την ώρα την μεγαλύτερη Οικονομική Δυσπραγία της Χώρας;….; Όταν τέτοιες σοβαρές αλλαγές σε θέματα όπως είναι η Παιδεία η Υγεία και άλλες, είναι πολύ σοβαρές και χρειάζονται πολύ σοβαρή δουλειά και χρόνο για να γίνουν από στελέχη εξειδικευμένα που δεν δείχνει μέχρι στιγμής, η Κυβέρνηση να διατέτει, αλλά ούτε και την Σοβαρότητα. Η Παιδεία είναι αυτή που όχι μόνο διαμορφώνει την Γραμματική Μόρφωση ενός Λαού, αλλά επηρρεάζει και οδηγεί Αυτόν σε Διαμόρφωση και της Νοοτροπίας του, δεν είναι δουλειές, ούτε απλές ούτε εύκολες. Βοηθάει στον Σεβασμό της Πειθαρχίας, της Δικαιοσύνης και τόσων αξιών που τις έχουμε αποβάλει από την καθημερινότητά μας. Δεν πρόκειται λοιπόν για προσπάθεια ειλικρινούς διόρθωσης της Παιδείας, αλλά μία άλλη πάλι Κομματική προσπάθεια για  κούφιο εντυπωσιασμό.
Είναι λυπηρό που ακόμα υπάρχουν «εγκέφαλοι», οι οποίοι εξακολουθούν να πετούν καινούργιες «φωτοβολίδες» χωρίς να λάβουν για μία φορά υπ’ όψη τους, πως οι Πολίτες έχουν κάποια στοιχεία Λογικής Σκέψης; Πάλι στο ψέμα;…..
Δίκιο λοιπόν τραγουδάει και ο κ. Μηλιώκας το «Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και Μ@λ@κες! (με κεφαλαίο το Μ)! Η αλήθεια δυστυχώς  είναι πως όσοι έτσι σκέπτονται από πολύ πιο πριν μας θεωρούσαν έτσι! Και αυτό πρέπει να Τελειώσει!
Κύριοι στην Κυβέρνηση, τρέξτε γρήγορα να προχωρήσουν οι Αποκρατικοποιήσεις και οι όποιες δυνατές Επενδύσεις το συντομότερο δυνατόν! Σεβαστείτε τον αριθμό Ανέργων και την  Οικονομική αδυναμία του Κράτους! Αυτά πρώτα-πρώτα καιμη καθυστερείτε, εάν θέλετε να σας θυμούνται γιατο μίνιμουμ Καλό προς την χώρα!

Είθε για όλους Απροβλημάτιστο (που τέτοια τύχη;) το 2016!

Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα - Φίλιππος Πλιάτσικας & MC Yinka (Στη...

Γιάννης Μηλιώκας - Να δεις που κάποτε Θα μας πούνε και μαλάκες (Στην υγ...

Νάνα Μούσχουρη ~ Η Ενδεκάτη Εντολή

Μελίνα Ασλανίδου (Live @ Μια Χώρα, Μια Φωνή) Ant1 {17/7/2014}

Χάρις Αλεξίου - Απόψε θέλω να πιω

Αντώνης Ρέμος Κάθε φορά που σε θυμάμαι

ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΛΙΓΑΚΙ ΟΥΡΑΝΟ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ

Φωτεινή Δάρρα - Το παράπονο