Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Dr.Zhivago - André Rieu

Dimitris Mitropanos - aloimono Anatrixiastikh ermhneia

''TI SOU 'KANA KAI PINEIS'', Melina Aslanidou

Laurentis Maxairitsas ft Giannis Kotsiras, Efapax!

Αγανάκτηση χωρίς όρια!....

Δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρομαι εγώ και πολλοί άλλοι με την εγκληματική καθημερινότητα, η οποία κατάντησε ένας συνεχής βραχνάς!
Τρομοκρατικές ενέργειες, καταστροφή Δημόσιας Περιουσίας, οικογενειακά εγκλήματα, εγκλήματα Πάθους. Απειλές,  Βιασμούς, απαγωγές κ.λ.π. κ.λ.π.
Και από την άλλη μεριά μία Πολιτεία η οποία  παλεύει καθημερινά με τα όργανα της Αστυνομίας και της Ασφάλειας και με κίνδυνο της Ζωής των ανθρώπων τους......Χωρίς όμως το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Και αυτό  γιατί  πολύ απλά  δεν μπορώ να καταλάβω  με ποια Λογική, δεν γίνονται  οι Νόμοι μας αυστηρότεροι!
Δεν είναι δυνατόν στην σημερινή Κοινωνία μας, οι παράνομοι να έχουν την σιγουριά της Ατιμωρησίας! Γιατί αυτό γίνεται στην ουσία. Και τελικά δεν μπορεί οι εγκληματίες όλων των ειδών (δολοφονιών εκ προθέσεως, απαγωγών για βιασμό, εκβιασμούς παντός είδους) αφού και εάν συλληφθούν, ν' αφήνονται πάλι ελεύθεροι πίσω στη Κοινωνία!
Και δεν δέχομαι πως στον δολοφόνο και τον βιαστή οι οποίοι αφαίρεσαν αφού ταλαιπώρησαν, και  εκμηδένισαν αθώες ψυχές να επιτρέπεται να κινούνται πάλι μεταξύ μας μετά από κάποιο μικρό σχετικά διάστημα φυλάκισης.
Άντε με αυτόν τον τρόπο, να περιμένεις τους Αστυνομικούς και τους ανθρώπους που υπηρετούν στην Ασφάλεια και που κινδυνεύουν καθημερινά από εγκληματικά μυαλά, να υπηρετούν με πραγματικό κέφι και κουράγια.
Και βέβαια είμαι εναντίον της Ποινής του Θανάτου! Όχι όμως για όλους! Σε κανέναν δεν επιτρέπεται ν' αφαιρεί την Ζωή του άλλου! Αυτό όμως δεν ισχύει μόνο για την Κοινωνία μας. Είναι τελείως απαγορευτικό και για τους εγκληματίες τέρατα, όταν την αφαιρούν αφού ταλαιπωρήσουν τα θύματά τους.
Την Ποινή του Θανάτου οφείλουμε να την επαναφέρουμε! Το συντομότερο δυνατόν. Είναι ο μόνος τρόπος ν' αντιμετωπιστεί το Βαρύ Έγκλημα αρκετών "τεράτων"!
Ακόμα και η Ευρώπη πρέπει να  το δεχτεί! Εδώ που φτάσανε τα πράγματα, ούτε και η ίδια η Θρησκεία μας δεν το περίμενε!
Γιατί εάν δεν παρθούν μέτρα αυτό σημαίνει ξεκάθαρα πως την Κοινωνία δεν την ενδιαφέρει Καθόλου η Ασφάλεια των Πολιτών της! 
Με την ευκαιρία του προχθεσινού εγκλήματος Βιασμού μίας κοπέλας από έναν "τυφλό" και μάλιστα ΑΜΕΑ με 95% αναπηρία, το πράγμα είναι ξεκάθαρο. Είτε το έκανε μόνος του, είτε παρείχε στέγη για πορνοβίντεο για εκμετάλλευση (όλα είναι δυνατά), αυτό το Κτήνος δεν γίνεται Άνθρωπος.....Αλλά δεν φταίει μόνο αυτός. Ας ψάξουν στα σοβαρά και ποια Επιτροπή ΚΕΠΑ του χορήγησε το 95% Αναπηρίας! Τον είδαμε όλοι....και θυμηθήκαμε τους"τυφλούς" ταξιτζήδες στην Πάτρα προ καιρού! Το μέγα σκάνδαλο. Που γίνεται μάλιστα σε καιρούς γιγαντιαίας Κρίσης. Από την οποία πολλοί στερούνται ακόμα και δίκαια Προνόμια.
Αυτοί που βγάλανε αυτήν την απόφαση της Αναπηρίας αυτού του Κτήνους, πρέπει και να τους μάθουμε και να μάθουμε και το πως τιμωρήθηκαν! Μόνο έτσι με Δημόσια Έκθεση των παρανομούντων και πολύ βαριά Πρόστιμα και απομάκρυνση από την Υπηρεσία τους θα μαζευτούν αρκετοί οι οποίοι ακόμα επιμένουν να συνεχίζουν  να διαθέτουν μία  Νοοτροπία Εκμετάλλευσης των Υπηρεσιών του Δημοσίου.
Συμπέρασμα: Η Φυλάκιση δεν αρκεί! Αυτή η τιμωρία για κάτι τέτοια τέρατα είναι μία Ξενοδοχειακή Προσφορά! Μέσα από την οποία οργανώνονται και πάλι και μας μειδιούν ειρωνικά!
Η Πραγματική Δημοκρατία διέπεται από πολύ αυστηρούς ΝΌΜΟΥΣ!!! ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ!.....
      

Abba - Fernando

Al Bano & Romina Power - Felicita ( New Version )

Jennifer Rush - Power Of Love (extended)

Whitney Houston - I Will Always Love You

Barbra Streisand - Woman in Love ( Lyrics )

Petula Clark ' This Is My Song' in Stereo

SHE'S A LADY Tom Jones - Paul Anka - José Luis Rodriguez.

Μακρόν: Είμαι υπέρ της συντονισμένης αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους

Μακρόν: Είμαι υπέρ της συντονισμένης αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους: «Είμαι υπέρ μιας συντονισμένης αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους,
διατηρώντας την Ελλάδα στην Ευρωζώνη» δήλωσε αργά το βράδυ της
Παρασκευής ο Εμανουέλ Μακρόν, στην τελευταία συνέντευξη που παραχώρησε,
πριν από τη διεξαγωγή του δεύτερου γύρου των...
Σημ: Απέναντι αυτού η "σκληρή" κα Λεπέν , με τις ακραίες απόψεις και τα "Εθνικά" της παραληρήματα!.....Θα δούμε σε λίγες μέρες το τι και ποιος θα επικρατήσει!........