Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

ANT1 WEB TV / Τζούλια Ρόμπερτς και Τζίμυ Φάλον πετούν εναλλάξ μπάλες στο πρόσωπο του άλλου!!

ANT1 WEB TV / Τζούλια Ρόμπερτς και Τζίμυ Φάλον πετούν εναλλάξ μπάλες στο πρόσωπο του άλλου!!

ANT1 WEB TV / Φυλή του Αμαζόνιου βγαίνει για πρώτη φορά από τη ζούγκλα

ANT1 WEB TV / Φυλή του Αμαζόνιου βγαίνει για πρώτη φορά από τη ζούγκλα!

ANT1 WEB TV / Νέε παγίδες, αλλά ο «Σήφης» δε μασάει

ANT1 WEB TV / Νέε παγίδες, αλλά ο «Σήφης» δε μασάει.

Μία ιδέα θα ήταν να βάλουν μέσα σε κλουβιά ασφαλείας κανέναν από αυτούς τους παιδόφιλους για καμιά -δυο μέρες, κοντά στον Σήφη τον κροκόδειλο, μπας και αποβάλλουν τα απάνθρωπα πάθη τους. Πολύ θα ήθελα να δω τις φάτσες τους! Τα κτήνη! 

Με βροχές, καταιγίδες και… χαλάζι μπαίνει ο Αύγουστος | Γενικά | ANT1 News

Με βροχές, καταιγίδες και… χαλάζι μπαίνει ο Αύγουστος | Γενικά | ANT1 News
Η απόφαση για τις ποινές κατά των καλλιεργητών φράουλας σε αμφισβήτηση!

Χαιρετίζουμε την άμεση επέμβαση της εισαγγελέως  Πατρών, στην υπόθεση της ποινής στους ενόχους παραγωγούς φράουλας στην Μανωλάδα! Έτσι το Κράτος και η Δικαιοσύνη, θα πρέπει να επεμβαίνει γρήγορα, για να κόψει την φόρα, σε  απάνθρωπες πράξεις. Είτε κατά Ελλήνων, η κατά των ξένων εργατών! Ελπίζουμε και το πιστεύουμε πως στο τέλος θα κλείσει δίκαια, αυτή η «μαύρη» υπόθεση! Και εάν γίνει αυτό Κανείς πια δεν θα ξανατολμήσει , να φερθεί  με τέτοιον τρόπο σε άνθρωπο!...

Quotes for Thinking, Pondering and Growing

Quotes for Thinking, Pondering and Growing

Έτσι διαγράφεται το ελληνικό χρέος ! | Newsbomb.gr

Έτσι διαγράφεται το ελληνικό χρέος ! | Newsbomb.gr

Ολόκληρο το άρθρο αυτό είναι ενδιαφέρον, εάν βέβαια όλα τα στοιχεία είναι ακριβή. Δείχνει και τονίζει, πως εάν οι Έλληνες είμαστε Ενωμένοι και μακριά από κομματικούς φανατισμούς και με την βοήθεια πολλών Ελλήνων κεφαλαιούχων (εφοπλιστών κ.λ.π.), θα μπορούσε με σοβαρότητα, να είχε αποφύγει την σημερινή κατάσταση. Εκείνο όμως που διαβλέπω στο άρθρο αυτό είναι πως πάλι κομματικά κρίνεται το Χρέος της Χώρας, ενώ όλοι καλά γνωρίζουμε πια πως Καμία Κυβέρνηση δεν πάσχισε ν' αποφύγει την αύξηση αυτού του Χρέους! Και το χειρότερο το μέγεθός του, δεν το έμαθε κανείς από τους πολίτες. Η  Κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή, όταν πια κατάλαβε, πως ήταν αδύνατον πλέον να κρύψει την πραγματικότητα, (διότι εν τω μεταξύ το χρέος αυξήθηκε και πάλι) απότομα μας γνωστοποίησε την οικονομική κατάσταση και επιθυμώντας ν' αποφύγει την σίγουρη αποτυχία της Κυβέρνησής του, μας έκανε γνωστό πως εάν κέρδιζε τις εκλογές στις οποίες οδήγησε την χώρα, θα έβαζε πολύ σκληρά μέτρα! Και με αυτόν τον τρόπο, πήγε στην άκρη και μέχρι σήμερα φωνή βοώντος εν τη έρημο! Πότε όλα αυτά;
Όταν η Αξιωματική Αντιπολίτευση διαλαλούσε πως "Λεφτά υπάρχουν"! Άρα είναι γενική η μεγάλη ευθύνη όλων (αναλογικά με τον χρόνο Διακυβέρνησης και κανείς δεν είναι ανεύθυνος από την "εγκληματική" Κακοδιαχείριση)!
Γι' αυτό και πιστεύω, πως με την σημερινή συγκυρία της έκτακτης κατάστασης στην χώρα, Μόνο με μία  Εθνική Κυβέρνηση και  μακριά από κομματικές μεθοδεύσεις, θα σωθεί το Ταμείο του Κράτους και βέβαια και οι πολίτες του, οι οποίοι βρέθηκαν κυριολεκτικά οι περισσότεροι στο απόλυτο Κενό! Μπορούμε λοιπόν να συνεννοηθούμε για το καλό Όλων μας και όχι μόνο των Μπλε, των Πράσινων, των Κόκκινων και των Μισοκόκκινων;..........αυτό βέβαια θ΄απαιτήσει το ξεκαθάρισμα στα θέματα Ευθύνης και η γρήγορη απόδοσή της σε όσους έβαλαν όχι το δάχτυλο, αλλά όλη την  φούχτα τους στο "μέλι"! Και Πολιτικοί αλά και πολίτες που συνεργάστηκαν για ίδιο όφελός τους! Και Ποτέ Φυλακή για τιμωρία! Το κράτος δεν έχει πια την πολυτέλεια να προσφέρει τροφή και κατοικία, σε όσους φρόντισαν να  αφαιρέσουν  και τα δύο από τον κοσμάκη.
Τα χρήματα Πάση θυσία πίσω στο Ταμείο πολύ γρήγορα και χωρίς τις διαδικαστικές χρονοτριβές!