Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

http://www.patrisnews.com/nea-enimerosi/paraxena/apisteyta-erga-tehnis-me-molyvi





Απίστευτο!

http://www.patrisnews.com/nea-enimerosi/paraxena/apisteyta-erga-tehnis-me-molyvi

Από "Χτές" έπρεπε να γίνει αυτό!



Η Προσγείωση στην Πραγματικότητα είναι ο μόνος δρόμος που οδηγεί στο ξέφωτο!
Μου κάνει μεγάλη εντύπωση, που ακόμα και τώρα στην πολύ δύσκολη κατάσταση της χώρας (Πατρίδας κατά τους πολλούς), συνεχίζουν οι Πολιτικοί μας αδιόρθωτοι το βιολί τους! Αυτό το καταστρεπτικό Βιολί, που μας έφερε μέχρι εδώ!
Με παράδειγμα την τελευταία «μαγκιά» της Κυβέρνησης, με το πρόβλημα που δημιουργήθηκε σχετικά με το ΔΝΤ και την Ευρώπη, αλλά και την αμέσως επόμενη στροφή 360ο πάλι της ίδιας της Κυβέρνησης, δείχνει την κομματική ιδεοληψία (αρρώστια), με την οποία αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά για την Κοινωνία   μας τα  τεράστια προβλήματά της.
«Μ α δεν αντιληφτήκατε κύριοι της Κυβέρνησης αλλά     και της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, πως με τα καμώματά σας, οι Δανειστές (από τους οποίους Εμείς οι Έλληνες (Εσείς δηλαδή οι οποίοι μέχρι τώρα Κυβερνήσατε αυτήν την χώρα) πως μας έχουν κάνει με δική σας ολοκληρωτική Ευθύνη ένα «Κεφαλοκλείδωμα» Οικονομικό τέτοιο που ίσα-ίσα αναπνέουμε (όσοι ακόμα ζούνε);……….
Η μεν Κυβέρνηση την ώρα που προσπαθεί άτακτα να εφαρμόσει σύμφωνα με το καταραμένο αυτό Μνημόνιο (μετά την αξέχαστη για Νόμπελ Κωλοτούμπα που έκανε), ξεχνιέται και πετάει «κοτσάνες» για το ΔΝΤ, όταν η ίδια κάποια στιγμή ομολόγησε πως το ΔΝΤ, βοηθάει γιατί υποστηρίζει την Μείωση του Χρέους!
Η Αξιωματική Αντιπολίτευση χαμένη στα τέσσερα του Ορίζοντα ψάχνοντας μετά από απαράδεκτες για ένα μεγάλο κόμμα (όσο απέμεινε δηλαδή), καταστάσεις για έναν Νέο Αρχηγό, τώρα, αντί να ψηφίζει αυτά που αναγκαστικά συμφώνησε με την Κυβέρνηση στο άμεσο παρελθόν, τώρα παριστάνει την Αντιμνημονιακή φιγούρα!... Αυτά όλα  είναι οι αποδείξεις του πόση Σοβαρότητα διαθέτουν Όλοι τους!
Τώρα είναι η ώρα, να «πιούμε» ολόκληρο το «Κώνειο» του Μνημονίου! Το κακό δεν ήταν ποτέ το Μνημόνιο! Κακοί με απέραντη Ευθύνη, υπήρξαν οι μέχρι τώρα Κυβερνήσαντες, όπως τεράστια  Ευθύνη φέρνει και ο Σύριζα, ο οποίος είχε την μοναδική ευκαιρία να κερδίσει χρόνο για την Ελλάδα, με τα τότε μηδαμινά έστω αποτελέσματα των προηγούμενων και να δώσει λίγο  οξυγόνο στην χώρα πιο ενωρίς! Αντί αυτού,με κάποιους Βαρουφάκηδες, άρχισε  τις απαράδεκτες «μάγκικες» συμπεριφορές στους «Κολοσσούς» της Ευρώπης, οι οποίοι κανείς δεν είπε πως είναι και αθώες περιστερές! Η διαφορά μας είναι πως αυτοί (πιο δυνατοί ) σίγουρα προστατεύουν πρώτα-πρώτα τα δικά τους συμφέροντα! Εμείς τι κάνουμε………..;
Καλά θα κάνουμε να σοβαρευτούμε, να σκεφτούμε τις εκατοντάδες χιλιάδες ταλαίπωρους συμπολίτες μας και να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα όσο μπορούμε πιο ανώδυνα γίνεται! Με Λογική και Συμπεριφορά που αρμόζει στην Ελλάδα μας! Αυτό είναι ΑΡΚΕΤΟ!....