Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Καλή εβδομάδα!CARLITOS DENTISTA - Charles Chaplin - YouTube

CARLITOS DENTISTA - Charles Chaplin - YouTube

Πολύ ενδιαφέρουσα προσπάθεια!......

Χρήσιμες ιδέες, οικονομικά και Κοινωνικά ωφέλιμες!
Μέσα στο καθημερινό κυκεώνα, της τεράστιας Οικονομικής Κρίσης (ειδικά στην Ελλάδα), μαθαίνουμε κάπου- κάπου, για μερικές έξυπνες νέες ιδέες, με τις οποίες δραστηριοποιούνται Έλληνες πολίτες, προσπαθώντας να την πολεμήσουν με την «φρεσκάδα» του ευρηματικού μυαλού τους! Είναι η φρεσκάδα αυτή, που οι Έλληνες μετανάστες, χρησιμοποίησαν για να επιβιώσουν στις  ξένες χώρες, όπου βρέθηκαν σε δύσκολους για την χώρα μας καιρούς. Και όπως γνωρίζουμε πάρα πολλοί, πέτυχαν στην ζωή τους, ό, τι δεν κατάφεραν στην Πατρίδα τους. Τώρα με μεγάλη ευχαρίστηση, μαθαίνουμε, πως μερικοί (είναι η αρχή), αντί να μεταναστεύσουν, εξαντλούν  το «νέο επιχειρείν»  μέσα στην ίδια την πατρίδα τους.
Θα αναφέρω την νέα προσπάθεια, κάποιου Έλληνα από την Χαλκίδα, ο οποίος δημιούργησε, μία νέα μονάδα επεξεργασίας φυσικών χυμών, με τρόπο τελείως σπιτικό, δημιουργώντας, διάφορους χυμούς φρούτων με διαφορετικά αρώματα και χωρίς πρόσθετα.
Τα νέα σπιτικά  αναψυκτικά, φτιάχνονται σε όλη τους την γκάμα, με τα χέρια (σαν στο σπίτι μας) και φιλοδοξούν να κάνουν την παρουσία τους, σε ολόκληρη την Επικράτεια, προσπαθώντας να προσελκύσουν τον καταναλωτή και περισσότερο τους νέους, απομακρύνοντας τους, από την κατανάλωση των καταστρεπτικών  ποτών με κάθε είδους αλκοόλ!
Είναι π.χ. λεμονάδα με πιπερόριζα, βύσσινο με πικραμύγδαλο, πράσινο τσάι  με μήλο η ρόδι και άλλα… όλα φυσικά σε αρμονία με την χρήση  νερού που ελέγχεται για την καθαρότητά του, από τον ειδικό εξοπλισμό, που διαθέτει η επιχείρηση. Συν το ότι χρησιμοποιούνται φυσικές γλυκαντικές ουσίες , αντί της ζάχαρης, για να είναι οι χυμοί αυτοί, πιο υγιεινοί!
Η επιχείρηση είναι ακόμα μικρή. Έχει όμως πετύχει ο νέος επιχειρηματίας, να διατίθεται από 600 σημεία πώλησης στην χώρα!
Πωλούνται οι χυμοί σε γυάλινα δοχεία του ενός λίτρου μαζί με τα γυάλινα βαζάκια (για τις μερίδες).
Να του ευχηθούμε, να κατακλύσει τις αγορές, τους εσωτερικού και του εξωτερικού, πετυχαίνοντας, όχι μόνο οικονομικά (με ανάπτυξη θέσεων εργασίας), αλλά δίνοντας και μία αλλαγή στην προτίμηση των νέων απομακρύνοντας τους, από τα καταστρεπτικά αλκολούχα ποτά!

Στην Ελλάδα,  είναι πολύ  χρήσιμο, (από κάθε πλευρά) να μάθουμε να καταναλώνουμε τους φυσικούς χυμούς των φρούτων μας και ν’ αποφεύγουμε βιομηχανοποιημένα αναψυκτικά και αλκοόλ, που είναι ότι το χειρότερο για την ΥΓΕΙΑ, των παιδιών μας! Ας πάψουμε να είμαστε «εθισμένοι» σε  «δηλητήρια» επειδή αναπαυόμαστε με την απόλαυση της στιγμής!