Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΟΧΥΡΩΤΗ!!!....

Το  2012 δυστυχώς κλείνει (εκτός άλλων πολλών δυσάρεστων γεγονότων) με ένα τρομερό έγκλημα κατά μικρών μαθητών  και δασκάλων ενός Δημοτικού Σχολείου  στις ΗΠΑ!
Τέτοιου είδους φρικιαστικά  εγκλήματα, δεν είναι πρώτη φορά που γίνονται. Είναι αρκετά συχνά και όλο και γίνονται  και πιο σοβαρά.
Όλα αυτά συμβαίνουν γιατί η κυκλοφορία των όπλων στην χώρα αυτή (και όχι μόνο) δεν έχει φραγμούς. Και αυτό γιατί προσκρούει το πρόβλημα αυτό, στα μεγάλα συμφέροντα, που τρέφουν προς ίδιον συμφέρον την όλη αυτή τραγική κατάσταση.
 Λεπτομέρειες όλοι σχεδόν τις γνωρίζουμε για αυτό  το δυσάρεστο  γεγονός.
Το ερώτημα όλων των πολιτών του Κόσμου, είναι το γιατί και πως, ένα Κράτος, αδυνατεί να επιβληθεί σε κάτι τέτοιους (τους χειρότερους) εχθρούς του;
Τι ρωτάμε τώρα;….και τι ψάχνουμε;…….Όλοι μας γνωρίζουμε το πως λειτουργεί στο μεγαλύτερο κομμάτι της η δήθεν «πολιτισμένη» Κοινωνία μας! Όλοι μας γνωρίζουμε πως γενικά κοροϊδευόμαστε με τον χειρότερο τρόπο! Και συνεχίζουμε να το κάνουμε «ελαφρά τη καρδία»! Είτε είμαστε Χριστιανοί, είτε Μωαμεθανοί, είτε Βουδιστές κ.λ.π, κ.λ.π……
Η  Ζωή είναι ότι το ωραιότερο, μας χάρισε η όποια Δύναμη καλύπτει τον καθένα μας, που είναι θέμα Σεβαστό! Και εμείς οι άνθρωποι, την χρησιμοποιούμε με τον χειρότερο τρόπο! Πάντα εις βάρος των αδυνάτων! Είναι ο Νόμος της Ζούγκλας! Όλα τα υπόλοιπα είναι θεωρίες άνευ αξίας!
Και αντί ν’ ασχοληθούμε με τους πραγματικούς εχθρούς μας, που είναι : τα Όπλα, η Πείνα, η Αρρώστια, τα Ναρκωτικά και το παράνομο εμπόριο της λευκής αλλά και της μαύρης  σάρκας, και το παράνομο και καταραμένο βρώμικο αλκοόλ, εμείς οι «Ανεπτυγμένοι» είμαστε αλλού!
Ανησυχούμε σφόδρα για την Καταστροφή του Κόσμου, που πρόβλεψε η φυλή των Μάγιας, αλλά και ακούστηκε και από άλλους «προφήτες» της δεκάρας! Και  ασχολούμαστε με τις αμπελοφιλοσοφίες, προσπαθώντας ακόμα και με την βοήθεια των «καφετζούδων» (στην εποχή μας!), να μάθουμε για την επιβίωσή μας!
Τι έγινε πραγματικά;…..Γεμίσαμε το στομάχι μας και αδειάσαμε το μυαλό μας;…..ναρκωθήκαμε από μόνοι μας δέσμιοι μιας ανόητης και ατέλειωτης Ματαιοδοξίας;…Τι από όλα;………
Για ποια καταστροφή ανησυχούμε;……Αυτήν που τώρα ζούμε, με τα ατέλειωτα προβλήματα στο Περιβάλλον μας, με τους πολέμους τους διάφορους, με την ΑΔΙΚΙΑ, με το Έγκλημα, που έχει πάρει διαστάσεις μεγάλες αλλά και μορφές διάφορες;…..Γι’ αυτά ανησυχούμε;…..
Η για τον Πλανήτη μας μόνο ανησυχούμε;……Αφού έτσι και αλλιώς, εάν συνεχίσουμε όπως τώρα βαδίζουμε Αναπτυγμένοι και Υπανάπτυκτοι λαοί, μαθηματικά στην πλήρη καταστροφή! Εκεί ακριβώς οδηγούμεθα!  Στην πλήρη και ολοκληρωτική Καταστροφή!
Δεν ακούμε δεν βλέπουμε, αλλά δεν αντιλαμβανόμαστε κιόλας; Αποχαυνωθήκαμε τελείως;.....
Σίγουρα δεν είναι όλοι οι άνθρωποι έτσι. Σίγουρα υπάρχει και το κομμάτι της Κοινωνίας, που αντιλαμβάνεται τα πάντα! Αλλά φοβάμαι πως είναι το πιο μικρό. Πολύ πιο μικρό! Και είναι αυτό που Υποφέρει, με ότι βλέπει, ακούει και αντιλαμβάνεται!........