Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Δύο Κολοσσοί Ανθρωπιάς!.....

Ότι το καλύτερο που διαθέτει η σημερινή Κοινωνία μας στην Ελλάδα!
Είναι εύκολο να το βρούμε!.... Δύο Δράσεις τεράστιες το αποτελούν. Χωρίς Θόρυβο, με Σεμνότητα με Υπευθυνότητα, με πραγματική Θυσία και Αξιοπρέπεια. Και αυτά είναι: 1) Το «Χαμόγελο του Παιδιού» και η «Κιβωτός του Κόσμου»!
Δεν χρειάζονται περιγραφές του έργου τους. Είναι και οι δύο πασίγνωστες. Δύο συμπατριώτες μας ξεπέρασαν κάθε εμπόδιο και με πολύ ζέση και άφθονη Αγάπη προς τον Άνθρωπο, ειδικά από την παιδική του ηλικία οργάνωσαν εθελοντικές ομάδες αλλά και με μισθό αρκετούς αργότερα και υπηρέτησαν τις ανάγκες των  ανυπεράσπιστων παιδιών, γυναικών κ.λ.π.!
Δημιούργησαν ο καθένας από έναν Κόσμο Αλληλεγγύης και Αγάπης και μοίρασαν άφθονη Αγάπη και Ασφάλεια σε ένα Κόσμο που του ήταν άγνωστα όλα αυτά και σε ένα μεγάλο βαθμό υποκατέστησαν την Πολιτεία,   η οποία μέχρι σήμερα ούτε που προσπάθησε να δημιουργήσει κάτι παρόμοιο.
Ο κος Γιαννόπουλος (Χαμόγελο του παιδιού) και ο Πατέρας Αντώνιος (Η Κιβωτός του Κόσμου), κατόρθωσαν το ακατόρθωτο! Καλύπτουν τρέχουσες ανάγκες χιλιάδων παιδιών και νέων! Ενώ η Επίσημη Πολιτεία εδώ και χρόνια δεν κάνει τίποτα άλλο από το να διώχνει τα παιδιά της στο εξωτερικό λόγω μίας ατέλειωτης Φτωχοποίησης των Ελλήνων.
Δεν θα γράψω άλλα! Μόνο να τονίσω πάλι πως αυτό που κάνουν και οι δύο αυτοί ευεργέτες με την βοήθεια βέβαια αρκετών συμπολιτών μας, είναι αυτό που θα έπρεπε να εννοούμε όταν αναφερόμαστε στον Χριστιανισμό!.........
Για όσους δεν γνωρίζουν τα στοιχεία των δύο αυτών Οργανώσεων Αλληλεγγύης, και για να ενημερωθούν και πιο λεπτομερειακά, παραθέτω διευθύνσεις και τηλέφωνα τους:
1)Χαμόγελο του Παιδιού-Εθνική Γραμμή sos  για παιδιά:1056- Ευρωπαϊκή Γραμμή υποστήριξης παιδιών: 116111. Τηλέφωνο 2103306150-Ζήνωνος Ελεάτου- 10-15124 Μαρούσι. Emailinfo@hamogelo.gr
2)Κιβωτός του Κόσμου-Ζηνηδώρου 3 & Καλλικλέους-Αθήνα (Κολωνός) 10442.Τηλεφ.210514195 και 2105141935
Και ας μην ξεχνάμε: Κάθε φορά (έστω μία φορά τον χρόνο, όταν τα κανάλια μας θυμίζουν να προσφέρουμε δια τηλεφώνου έστω ένα τηλεφώνημα, ας το κάνουμε και θα αισθανθούμε πολύ καλύτερα.
Μ’ ευχαριστεί που βλέπω τελευταία πως στις κηδείες αρκετοί αντικατέστησαν τα στεφάνια προς τιμήν των προσφιλών τους νεκρών με ποσά έστω και μικρά στους Δύο        Αυτούς Κολοσσούς της Ανθρωπιάς και της Αλληλεγγύης!

Σας ευχαριστώ!

Lucio Dalla - Caruso

Pavarotti & Barry White - My first, my last, my everything

Tina Turner & Eros Ramazzotti - Cose Della Vita Live - Munich 1998 (HD 7...

Lionel Richie - Hello

Imagine - John Lennon and The Plastic Ono Band (with the Flux Fiddlers)

The Sound of Silence (Original Version from 1964)

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

Eric Clapton - Wonderful Tonight (Full Version 8min)

How I love you - Engelbert Humperdinck (With lyrics)

Demis Roussos-Rain And Tears(with lyrics)

Χάρις Αλεξίου - Θεός αν είναι

Nancy Sinatra & Dean Martin - Things

Enrique Iglesias - Ring my bells (v. 3.0, HD)