Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Take a Virtual Tour Around the World!

Ρίξτε του μια ματιά!....

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ! ! ! - Mikroskopio

Και μετά ζητάμε να μας σεβαστούν οι  Δανειστές μας! Ούτε στο (χωρίς καμιά  έννοια προσβολής κράτους) στο Μπαγκλαντές δεν κάνουν έτσι! Από την άλλη όμως είδαμε και απολαύσαμε την "Δημοκρατική" συμπεριφορά της κας Κωνσταντοπούλου σαν Πρόεδρος πλέον της Βουλής! Την διαφορά δεν είδα! Λυπάμαι για όλους!

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ! ! ! - Mikroskopio

Τρία ερωτήματα για τον κ. Γ. Κατρούγκαλο - Πολιτικές ειδήσεις - Το Βήμα Online

Εάν τελικά είναι τεκμηριωμένες οι κατηγορίες, τότε  ο κ. Κατρούγκαλος οφείλει και να παραιτηθεί και να τιμωρηθεί αναλόγως! Εάν όμως δεν αποδειχτούν οι κατηγορίες, οφείλει η Δικαιοσύνη να αποδώσει κατηγορίες κατά συκοφαντών! ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ!

Με το βλέμμα ΜΠΡΟΣΤΑ!

Όχι   άλλος   χαμένος     χρόνος!
Αυτή η εμμονή, να συνεχίζουμε να χάνουμε χρόνο, προσπαθώντας, ν’ αποφύγουμε την πραγματικότητα, με στόχο να ικανοποιήσουμε ο καθένας το Κόμμα του, είναι αφόρητη και τελικά εγκληματική.
Αυτήν την ώρα την πολύ κρίσιμη, η σοβαρή και επίπονη προσπάθεια, μετράει μόνο! Επιτέλους, εφ’ όσον όλοι σχεδόν λένε πως επιθυμούν να σωθεί η Ελλάδα, ας πάψουν πια να κρίνουν! Χάσαμε πολύ χρόνο, γιατί φταίει η Προχειρότητa μας. Η Κυβέρνηση εγκλωβίστηκε στις ατέλειωτες και ατεκμηρίωτες υποσχέσεις και μόλις τώρα, αντιμετωπίζει την σοβαρότητα αυτή. Η  Αξιωματική Αντιπολίτευση πάλι περιμένει στην γωνία την αποτυχία, λησμονώντας πολύ ανόητα, πως έχουμε ήδη ξεχάσει εμείς ο Λαός, το ποιοι είναι εκείνοι που μας έφεραν μέχρι εδώ. Το Παρελθόν όμως δεν έχουμε καιρό να το κρίνουμε τώρα! Τώρα είναι κοινή ωφέλεια για όλα τα κόμματα, να ξεπεράσει η Κυβέρνηση τις τρομερές δυσκολίες, χαμηλώνοντας και αυτή τους τόνους και τις αντιρρήσεις, με τις οποίες πιστεύει, πως απέδωσαν! Είχε δίκιο σαν Αντιπολίτευση, για όλα αυτά που έλεγε, αλλά δεν υπολόγισε πως όλα αυτά θα τα αντιμετώπιζε, η ίδια! Αλλά η ζάλη του προεκλογικού αγώνα, τους μέθυσε όλους!
Τώρα πρέπει και στο εσωτερικό της αλλά και στις παρουσίες της, να «σβήσει» τις φωτιές που άναψε σε όλο το Ευρωπαϊκό περιβάλλον! Αυτό θα μας φέρει πίσω και την Αξιοπρέπεια που χάσαμε και από το Παρελθόν, αλλά και από τους ίδιους! Δεν φταίγανε οι γραβάτες! Ούτε απέδωσαν τα ανοιχτά πουκάμισα και οι ναρκισσισμοί του Υπουργού Οικονομικών!........

Το κεφάλι κάτω τώρα, τεκμηριωμένες προτάσεις και θα πάμε πολύ καλύτερα! Όσο το να διορθώσουμε την Ευρώπη, ας διορθώσουμε πρώτα την Πατρίδα μας! Υπάρχει τόσο μεγάλο έδαφος, για ν’ ασχοληθούν οι Πολιτικοί μας με το νοικοκύρεμα της χώρας!....