Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Besame Mucho Cesaria Evora

Leonard Cohen - Dance Me To The End Of Love

Κάμερα-αστραπή τραβά 5 τρισ. εικόνες το δευτερόλεπτο

Κάμερα-αστραπή τραβά 5 τρισ. εικόνες το δευτερόλεπτο: Ερευνητές στη Σουηδία ανακοίνωσαν ότι κατασκεύασαν την ταχύτερη κάμερα στον κόσμο, η οποία μπορεί να τραβήξει πέντε τρισεκατομμύρια εικόνες το δευτερόλεπτο, ή μία εικόνα ανά 0,2 τρισεκατομμυριοστά του δευτερολέπτου....

O "Σουλτάνος" απειλεί χωρίς συναίσθηση της κατάστασής του!

Ο Ερντογάν απείλησε: «Θα έρθουμε εν τω μέσω της νυκτός»

Βεβαίως οι δηλώσεις αυτές, του «τζάμπα μάγκα» σουλτανοπροέδρου, έγιναν ενώ αναπτύσσονταν αμερικανικά στρατεύματα στο πλευρό των Κούρδων σε Συρία και Ιράκ απέναντι στον τουρκικό στρατό [δείτε βίντεο εδώ].
«Βλέπετε με ποιανών την υποστήριξη πώς αυτοί [Κούρδοι] μας επιτίθενται από εκεί [Συρία και Ιράκ]. Με όλμους και τέτοια. Αλλά σκάβουμε τον τάφο τους, ασταμάτητα. Είπαμε, το κάνουμε από μόνοι μας τώρα, δίχως τη βοήθεια από κανέναν άλλον, και έτσι κάνουμε. Εκείνοι που πιστεύουν ότι η κατάκτηση είναι επικείμενη επίσης πιστεύουν αυτό. Ποιο είναι αυτό; Η υποστήριξή μας είναι μόνο από τον Θεό», είπε ο ημιπαράφρονας «θεόσταλτος» παραληρηματικός σουλτάνος μιλώντας στη γενική συνέλευση της Ένωσης Επιχειρηματιών και Βιομηχάνων στην Κωνσταντινούπολη.
Ο σουλτανοπρόεδρος έκανε και την ακόλουθη απειλή:
«Γνωρίζουμε τι να κάνουμε την κατάλληλη στιγμή. Μπορεί να έρθουμε ξαφνικά, στη μέση της νύχτας», πρόσθεσε ο Ερντογάν απειλώντας τους Κούρδους Συρίας και Ιράκ.
Αυτή η απειλή για επίθεση «εν τω μέσω της νυκτός» δεν ξαφνιάζει. Είναι γνωστός δειλός αυτός και το ασκέρι του. Φυσικά και δεν τολμά να επιτεθεί υπό το φως της ημέρας.
Μάλιστα, να προσθέσουμε εμείς, θα είναι νύχτα χωρίς φεγγάρι όταν θα περάσει τα σύνορα για να οδηγηθεί στο βατερλό του. Όποια σύνορα κι εάν τολμήσει να περάσει.
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε ακόμα ότι η Τουρκία διεξάγει τη μεγαλύτερη στρατιωτική επιχείριση εκτός των συνόρων της από την εισβολή στην Κύπρο το 1974.
Στην ομιλία του δεν παρέλειψε να επιτεθεί και στην Ευρωπαϊκή Ένωση:
«Αυτό το έθνος έχει όρια στην υπομονή του. Ρωτάτε γιατί ο Ερντογάν μιλά με αυτό τον τρόπο; Λέτε «δικτάτορας». Υπομονή. Κάνετε όλων των ειδών τις προσβολές. Υπομονή. Μέχρι πότε υπομονή; Μέχρι ένα σημείο».