Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Bonjour Paris : Best Classic French Songs ( Les grandes chansons françai...

Best Italian Melodies - Beautiful Songs from Italy

Fifth Harmony - Work from Home ft. Ty Dolla $ign

Nikos Vertis - Thelo na me nioseis (Official Videoclip)

Stelios Rokkos - Emeina Edw

Μελίνα Ασλανίδου - Το λάθος

Ελευθερία Αρβανιτάκη - Μη Φεύγεις Μη Μένεις | Eleftheria Arvanitaki - Mi...

Charis Alexiou - Evdokia's Zeimbekiko 2007 "Athens" Live Greek Music Vid...

Η Αναμονή για καλυτέρευση της καθημερινότητας.......

Και πως να γίνει αυτό, όταν συνεχίζουν οι αντιπαραθέσεις των Κομμάτων, τα πίσω- μπρός της Κυβέρνησης και  η δόση που δεν έρχεται ποτέ;.......

Η Αναβολή έγινε καθημερινή υπόθεση. Οι πολίτες "βουτηγμένοι" στην δυσκολία της Καθημερινότητας, έχουν πια βαρεθεί  ν' ακούνε για  απόψεις για  ξελάσπωμα της χώρας! όταν έχουν πια καταλάβει,πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε  να γίνει (μόνο με σοβαρή δουλειά), δεκαετίες αργότερα.
Ολόκληρη η Ευρώπη και η Αμερική παραπαίουν οικονομικά. Και προσπαθούν να αντιμετωπίσουν (πολύ αργά), την  ανισομερή Ανάπτυξη της Κίνας, της Ινδίας του Πακιστάν κ.λ.π.
Πρόβλημα που οι ίδιες έχουν βοηθήσει να γίνει με την μεταφορά των παραγωγικών τους εργοστασίων, αρχικά στην Κίνα και μετά και αλλού με στόχο απόλυτο τα φτηνά ημερομίσθια των Κινέζων, Ινδών και Πακιστανών.
Με τον τρόπο αυτόν πέρασε η Τεχνογνωσία στις απέραντες σε πληθυσμούς αυτές χώρες που σήμερα επάξια  ανταγωνίζονται σε πάρα πολλά προϊόντα αυτά της Αμερικής και Ευρώπης!
Σκάψανε μόνες τους το λάκκο τους στην Παγκόσμια Αγορά και σήμερα τρέχουν και δεν φτάνουν.
Κερδισμένοι βγήκαν οι διαθέτοντες τα τεράστια κεφάλαια, οι οποίοι δεν καταλαβαίνουν τίποτα για Πατρίδες και Λαούς! Το Κεφάλαιο δεν έχει Πατρίδα "Μόνιμη"!
Σήμερα ζούμε έναν Τρίτο Παγκόσμιο Οικονομικό Πόλεμο, που θα κρατήσει πολύ ακόμα, έως ότου το Σχέδιο που πιθανόν υπάρχει των μεγάλων Κεφαλαιούχων, πάρει  σάρκα και οστά.
Το μέγα Προσφυγικό  Πρόβλημα, που  οι ίδιες Μεγάλες Δυτικές Δυνάμεις εδημιούργησαν, με τις συνεχείς επεμβάσεις τους σε χώρες όπως Αφγανιστάν, Ιράκ. Λιβύη  Συρία και άλλες Αραβικές χώρες, έγινε τώρα τρομοκρατικό μπούμεραγκ, ενός ανεξέλεγκτου Πολέμου.
Του Πολέμου κατά της Τρομοκρατίας, αποτελέσματα του οποίου καλούνται αναγκαστικά πληρώσουν Λαοί, οι οποίοι καμία σχέση δεν είχαν με όλες αυτές τις επεμβάσεις.
Η Ελλάδα είναι μία από αυτές τις χώρες!
Δυστυχώς οι σύμμαχοί μας στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, δεν κάλυψαν την Ελλάδα σε βασικά θέματα Εθνικής της Ακεραιότητας. Πολλές δεκαετίες πέρασαν και το Κυπριακό ακόμα "σέρνεται"!
Στις απαιτήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο, οι σύμμαχοί μας Ευρωπαίοι δεν μας κάλυψαν καθόλου. Με αποτέλεσμα και οι 2 χώρες αντίπαλοι, να εφοδιάζονται με  όπλα και να επωμίζονται τεράστια έξοδα. Και όλα αυτά ενώ όλοι γνωρίζουμε σήμερα, πως οι πόλεμοι πια δεν γίνονται με συμβατικα όπλα αλλά με υπερόπλα (συστοιχίες  πυραύλων), με  εκατονταπλάσια αποτελέσματα καταστροφής στον αντίπαλο. Αυτό το συνεχές πολεμικό κλίμα μεταξύ αυτών των δύο Λαών δεν συμφέρει κανέναν απο τους  δύο. Εκείνοι που κερδίζουν είναι αυτοί οι οποίοι τους πωλούν τα όπλα!
Η Ειρήνη μεταξύ των δύο  αυτών Λαών είναι  ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ. Η δε συνεργασία τους στον Τουρισμό Θησαυρός Ανεκτίμητος! Τα περί Θρησκευτικών Φανατισμών προβλήματα είναι τακτικές του Παρελθόντος που αποβλέπουν μόνο σε  πωλήσεις όπλων.
Η Ελλάδα είναι χώρα που σέβεται την Ανεξιθρησκεία! Αρκεί οι όποιοι άλλοι Λαοί με διαφορετική ΘΡΗΣΚΕΙΑ, να Σέβονται τους Νόμους της Χώρας μας! Αυτό είναι Αδιαπραγμάτευτο!
Με αυτήν την τακτική και το Απαράδεκτο Χρέος, θα μπορέσουμε ν' αντιμετωπίσουμε και με την Ειρήνη στον χώρο μας, οι επενδύσεις πραγματικά θ΄ Ανθίσουν!
Αρκεί η Πολιτική μας να  οδηγείται  σε τέτοιες Λύσεις! Με ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ όμως τους Πολιτικούς μας! Εκεί είναι ο Γόρδιος Δεσμός, που δεν μας αφήνει να πάρουμε ανάσα!...........