Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

ΠΈΛΕΚΥΣ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΩΝ!

Προφύλαξη των προσφύγων από διάφορα λαμόγια!Πολλές φορές ακούστηκε πως κυκλοφορούν  διάφοροι μεταξύ των δυστυχών Προσφύγων και τους εκμεταλλεύονται με διάφορες υπερτιμημένες  υπηρεσίες! Ας πέσει κανένας πέλεκυς! Δεν μπορεί  πάρα πολλοί Πολίτες και το ίδιο το Κράτος να κάνει  ότι μπορεί για να τους απαλύνει τον πόνο και αυτοί οι κάποιοι  να αμαυρώνουν όλη την όποια Βοήθεια τους προσφέρεται! Και Εκμεταλλευόμενοι  αυτήν την Αδυναμία του Κράτους να "ρουφάνε   το αίμα" των ανθρώπων!....Η  Δικαιοσύνη να είναι Αμείλικτη!...
Ακούστηκε από Πρόσφυγα στην τηλεόραση πως σε κάποιες διαδρομές από τα νησιά στον Πειραιά μέσα στο πλοίο κάποιοι εισέπραταν από τους Πρόσφυγες και Μετανάστες επί πλέον 50 ευρώ  για την μεταφορά τους με λεωφορεία από τον Πειραιά στα σύνορα! Και βέβαια όταν αυτοί έφτασαν στον Πειραιά κανένα λεωφορείο δεν τους περίμενε. Οπότε έμειναν με το "εισιτήριο" στο  χέρι! Δεν μπορώ να το πιστέψω! Εάν αυτό αληθεύει , (ελπίζω το Υπουργείο Ναυτιλίας που σίγουρα το άκουσε) να το ελέγξει! Και τότε να  παρέμβη κεραυνοβόλα συλλαμβάνοντας τους  κλέφτες εκμεταλλευτές!
Και τελικά βρισκόμενοι μέσα σε αυτόν τον Κυκεώνα της Προσφυγιάς, που μας βρήκε ανέτοιμους παντελώς, (ενώ θα έπρεπε να το είχαμε αντιληφτεί το κακό πολύ πιο πριν ( αφού από το καλοκαίρι άρχισε η κάθοδος των μυρίων δυστυχών ανθρώπων).
Ίσως την ώρα που γράφονται αυτά, να έχει τελειώσει η για πρώτη φορά συγκέντρωση των Αρχηγών Κομμάτων. Και να βγήκε ένας "Λευκός" καπνός από αυτήν.
Μόνο Ενωμένοι υπάρχει Ελπίδα να σωθεί η Χώρα μας! Τα "Κομματικά" μας πρέπει να υποχωρήσουν μπροστά στην μεγάλη Κρίση! Προηγείται η Πατρίδα και ο Ελληνικός Λαός!...........