Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Η "Καλύβα του Μπάρμπα Θωμά" εξακολουθεί να υπάρχει στην περιοχή της Μανωλάδας!

Και μετά  επιδιώκουμε να μας σέβονται οι ξένοι, όταν Εμείς, μόλις βρούμε την ευκαιρία εκεμταλλευόμαστε τους πιο αδύνατους,με τον χειρότερο τρόπο! Και εάν αυτοί δεν δέχονται να δεχτούν πως θα εργάζονται χωρίς να πληρώνονται, τότε Εμείς, τους πυροβολούμε! Και επειδή η "μπάλα" παίρνει όλους τους παραγωγούς, αδίκως, ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ η Δικαιοσύνη να δώσει το  πλήρες όνομα εκείνου η εκείνων που συμπεριφέρθηκαν με αυτόν τον κτηνώδη τρόπο.
Και  διερωτώμαι: σε προηγούμενα χρόνια "ακούστηκε" πάλι η περιοχή αυτή, κατά την διάρκεια του μαζέματος της φράουλας,  για προβλήματα κακής μεταχείρισης εργαζομένων ξένων μεταναστών. Το Κράτος τι έκανε;.....Τι βρήκανε οι έλεγχοι γύρω από την μαύρη εργασία; αλλά και τις απαράδεκτες  συνθήκες εργασίας;......Φωνή βοώντος εν την ερήμω! Πάλι ακούγεται, πως  δεν μπορούν να γίνονται οι έλεγχοι λόγω ελλείψεως προσωπικού! Και μόλις χτες μάθαμε, πως το ίδιο Κράτος ετοιμάζεται ν' ακυρώσει εκατοντάδες Οργανισμούς, οι οποίοι άκουσον-άκουσον, στην ουσία δεν είχαν λόγο ύπαρξης! Είναι δηλαδή να τρελλαίνεται κανείς, με την λογική των μέχρι τώρα( ελπίζω) διοικούντων αυτήν την άμοιρη χώρα! Και όλους αυτούς τους Οργανισμούς, μόλις τώρα τους εντόπισαν!Έπρεπε δηλαδή οι κακοί ξένοι (οι οποίοι την δουλειά τους κάνουν και μας βρίσκουν  εύκολα πατήματα), να μας πιέσουν για  να συμμαζέψουμε αυτό το διάτρητο Δημόσιο!
Και από την άλλη, βάζομε σε ένα σακκούλι,όλους τους μετανάστες, (τους οποίους λίγο-πολύ, όλοι μας τους χρησιμοποιήσαμε), ξεχνάμε πως Εμείς οι  Έλληνες είμαστε  από τους πρώτους  σε αναλογικό μέγεθος με τον πληθυσμός μας, στην Μετανάστευση και γινόμαστε  αρκετοί από εμάς, ρατσιστές αισχίστου είδους! Να δούμε λοιπόν τα πλήρη ονόματα των απάνθρωπων αυτών παραγωγών της φράουλας, για να τους γνωρίζει όλος ο κόσμος. Και να  καθαρίσουν από την λάσπη που τους πέταξαν άδικα στο πρόσωπο, όσοι είναι σωστοί και νόμιμοι παραγωγοί. 
Και επιτέλους, θα μπορέσει ποτέ αυτό το Κράτος, να ξεριζώνει την Παρανομία, με παραδειγματικές τιμωρίες;...Τέτοιες που θα αναγκάζουν τον κάθε  απάνθρωπο και  ασυνείδητο παραβάτη, να εξοστρακίζεται από την  αρένα της Αγοράς;.........................