Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

BEST OF LOVE.....ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ

Μελινα ασλανιδου new cd ΜΙΧ ♪♫♫♪

ΕΝΤΕΧΝΟ MIX No 2

Χάρις Αλεξίου - Αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο (Ηρώδειο 2007)

Charis Alexiou - Evdokia's Zeimbekiko 2007 "Athens" Live Greek Music Vid...

Ομιλία Πούτιν στον ΟΗΕ: Συνειδητοποιείτε τι κάνατε;

Ξεκινά η ευρωπαϊκή επιχείρηση «Σοφία» εναντίον των διακινητών προσφύγων

Πολύ αργά αλλά πάλι καλά! Η τιμωρία τους   πρέπει να είναι τιμωρία για Κακούργημα! 

Γιώργος Παρχαρίδης - "Ανιστόρητες οι δηλώσεις του κ. Φίλη για τη γενοκτο...

Θα αλλάξουμε ποτέ αυτό το ξεροκέφαλό μας;



Αλλοίμονο   δεν   υπάρχει   καμιά    Ελπίδα;
Αυτό δυστυχώς, αισθάνομαι κάθε ημέρα όλο και περισσότερο για την Πατρίδα μου, που μετατρέπεται σε «Ελλαδιστάν» (χωρίς να επιθυμώ να υποβαθμίσω η προσβάλλω καμία απολύτως χώρα του Τρίτου Κόσμου με την ονομασία αυτή).
Βομβαρδιζόμαστε καθημερινά μέσα από εφημερίδες, και όλα τα υπόλοιπα μέσα ΜΜΕ, από απόψεις, κόντρες αντιπαλότητες, προσβολές μεταξύ Πολιτικών την ώρα που την Ελλάδα την έφεραν ΌΛΟΙ τους αυτοί, στο σημερινό αδιέξοδο. Υποθηκεύοντας το Παρόν και το Μέλλον των αμέσως επόμενων γενεών!
Αυτή είναι η Αλήθεια και η Πραγματικότητα! Εάν θέλουμε ειλικρινά να ξεστραβωθούμε και να αντιδράσουμε σαν Λαός του 2015!
Το Πολιτικό Σύστημα συνεχίζει να ζει στην Κοσμάρα του ακολουθώντας την ίδια ακριβώς νοοτροπία Σκέψης και Δράσης!
Γεμάτοι από τεράστια Ψέματα και Υποσχέσεις μέχρι σήμερα, συνεχίζουν το ίδιο βιολί ΌΛΟΙ Τους! Και Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση. Η Ευθύνη σίγουρα βαρύνει περισσότερο εκείνους οι οποίοι και συμμετείχαν σαν Κυβερνήσεις στα διάφορα εγκλήματα Διαχείρισης της Τύχης του Ελληνικού Λαού αλλά βαρύνει σε κάποιο βαθμό και όλους τους άλλους, που περιστασιακά η μόνιμα στήριξαν κόμματα μικρά αλλά τελείως αναποτελεσματικά και ουσιαστικά «άχρηστα». Με τρανταχτό παράδειγμα το ΚΚΕ, το οποίο εάν ήταν πραγματικά χρήσιμο για το Μέλλον, σήμερα με την τεράστια Οικονομική Καταστροφή της Ελλάδας και με την τεράστια αύξηση της Ανεργίας και της εξαφάνισης από την Αγορά χιλιάδων επιχειρήσεων μικρών και μεγάλων, σήμερα θα έπρεπε να είχε φτάσει να έχει ένα τεράστιο Μέγεθος παρουσίας στα Πολιτικά γενόμενα. Αυτό που δείχνει σαν μέγεθος σήμερα, είναι η απόδειξη πως δεν έχει να πει τίποτα το σωστό για να πείσει τον Έλληνα Πολίτη.
Σήμερα ο «Κομμουνισμός» είναι ένα «κουστούμι» που δεν πάει ούτε στον Έλληνα αλλά δεν το βρίσκει κανείς πουθενά το Σύστημα αυτό εκτός από κράτη μεμονωμένα και ακραία όπως η Βόρεια Κίνα….
Όλα τα υπόλοιπα Κόμματα που διαθέτουν συνέχεια τα τελευταία χρόνια ορισμένα μεγέθη μικρά στην ουσία, αλλά που «επιδοτήθηκαν» με κομματικά «δώρα» προηγούμενων Κυβερνήσεων ενός απαράδεκτου Διπολισμού όπως, οι 50 Βουλευτές και η Ανυπαρξία του Νόμου περί Αναλογικής (αναλόγως ποσοστού επιτυχίας στης εκλογές για κάθε κόμμα) Σύνθεσης της Βουλής, έφεραν σήμερα αυτά τα επώδυνα αποτελέσματα στην χώρα. Και αυτό γιατί η Νοοτροπία (αρρώστια κανονική) πως η Διαχείριση και Διακυβέρνηση του Κράτους θα γίνεται με απόλυτα κομματικά κριτήρια και οφέλη, έριξαν την χώρα με τους περισσότερους Πολίτες στον Καιάδα! Και αυτό γιατί για τους υπόλοιπους «ημέτερους» φρόντιζε το Κόμμα! Ο στόχος τα «κουκιά» και μόνο αυτά μας έστειλαν στον διάβολο!
Τίποτα δεν μπορούμε να καταφέρουμε σήμερα, εάν έχουμε την δυστυχία να μην καταλάβουμε το που βρισκόμαστε! Κανένας ούτε από την Γη, ούτε από τον ουρανό δεν μπορεί να μας φέρει την Άνοιξη!
Ούτε Κυβέρνηση (η οποία κολυμπάει στα βαθειά χωρίς σωσίβιο και πανικόβλητη) ούτε καμία Αξιωματική ( η οποία παλεύει μεταξύ της-ξέχασε την Πατρίδα) η άλλη Αντιπολίτευση!
Είναι περίεργο, αλλά δεν καταλαβαίνουν ΌΛΟΙ τους πως οι Πολίτες έχουν αρχίσει να σκέπτονται επί τέλους λίγο; Το 45% Αποχής δεν τους λέει τίποτα; Βαυκαλίζονται με τα ποσοστά των εκλογών τα οποία στην ουσία είναι πολύ μικρότερα λόγω αυτής της Αποχής;
Αυτό είναι Δημοκρατία για τη οποία Όλοι κόπτονται, αφού πρώτα Όλοι τους την έχουν κομματιάσει και με τα ξέφτια έφτιαξαν στην ουσία επανειλημμένα Κυβερνήσεις μίας Δικτατορικής Δημοκρατίας η οποία καλύπτεται από έναν πολύ λεπτό μανδύα «Δημοκρατίας»!
Και τώρα αυτό συμβαίνει! Και μάλιστα με το ίδιο στυλ και ύφος του ξερόλα! Αφού βέβαια τώρα «τα δίνουν όλα», εκεί που με ύφος θρασύ και παράλογο για την Ελληνική Πραγματικότητα αντιμετώπισαν τους πολύ «κακούς ξένους», για τους οποίους τώρα λένε τα ακριβώς αντίθετα!
Αυτό είναι το Ελλαδιστάν! Η συνεχιζόμενη επί πολλά χρόνια «Κωλοτούμπα της Ψευτιάς με στόχο το βόλεμα του Κόμματος!
Εάν η Νοοτροπία αυτή όλων μας ( και εδώ δεν μιλάμε για ποδόσφαιρο, όπου εκεί έχουμε να κρυφτούμε πίσω από έναν «άδικο διαιτητή), δεν αλλάξει και δεν ενωθούμε, δεν ξεστραβωθούμε και δεν διώξουμε την λανθασμένη κομματική μας «τσίμπλα», η Ελλάδα δε θα αλλάξει ΠΟΤΕ!
Και να λείπουν τα κροκοδείλια δάκρια!..
Η Ελλάδα είναι και πλούσια και Πανέμορφη! Εμείς τι κάνουμε; Ελλαδιστάν την θέλουμε;…