Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Η αναμενόμενη ανώμαλη προσγείωση!.....

  • Τίποτα δεν  μας ήταν άγνωστο. Τίποτα δεν μας ήταν αδιανόητο. Αδιανόητη ήταν η ξέφρενη πορεία της χώρας από πολιτικούς οι οποίοι από την γένεση αυτού του κράτους διάλεξαν  να κερδίσουν τον έπαινο του "Ολυμπιονίκη" στο αγώνισμα της  Ανικανότητας! Και το κατάφεραν με το παραπάνω.  Και βέβαια εννοώ τους πολιτικούς αυτούς, οι οποίοι και συμμετείχαν στην Διακυβέρνηση της χώρας και στην απαράδεκτη Διαχείριση του Δημόσιου Πλούτου. Ευθύνη φέρουν αναλογικά και όλοι υπόλοιποι πολιτικοί, οι οποίοι συμμετείχαν στα κόμματα της Αντιπολίτευσης. Και αυτό γιατί εάν δεν εγνώριζαν για το που πάμε, δεν καταλαβαίνω προς τι η παρουσία τους μέσα στην Βουλή. 
  • Μεγάλη ευθύνη φέρνουμε και εμείς ο λαός. Παρασυρθήκαμε από τα κομματικά τερτίπια, τα οποία όπως απεδείχθη  πως μας σέρβιραν συνεχώς  "φύκια για μεταξωτές κορδέλλες"! Και  η  Νεοφιλελεύθερη δήθεν πολιτική αλλά και η Σοσιαλιστική  Ελληνικού τύπου θεωρία απεδείχθησαν πως δεν αντιπροσώπευαν τίποτα άλλο από  Ασυδοσία, Διαφθορά και Αδιαφάνεια. Τα όπλα αυτά χρησιμοποιήθηκαν στο έπακρο προκειμένου να  εξυπηρετηθεί η  Αθάνατη  Ψηφοθηρία με σκοπό μοναδικό να  κρατηθούν πάσει θυσία οι καρέκλες της εξουσίας!
  • Η  Ελλάδα που πείνασε, που πέρασε τον Εμφύλιο και η οποία αντί να  δημιουργήσει βασικές υποδομές "δήθεν" μέσω του  σχεδίου Μάρσαλ, τότε οδηγήθηκε στην μετανάστευση! Και αυτό θεωρήθηκε σαν η μεγαλύτερη Ευκαιρία του τόπου. Η  Επιβίωση ήταν  η πρώτη σκέψη. Δεν υπήρχε χρόνος τότε να ρωτήσει κανείς για το "που πήγαν τα λεφτά εκείνου του σχεδίου".
  • Τώρα που περνούμε ένα πάλι Πόλεμο αλλά πόλεμο της "Ειρήνης", πάλι δεν μαθαίνουμε που πήγαν τα λεφτά!
  • Με αυτόν τον τρόπο όμως αμαυρώθηκαν μεγάλα κόμματα όπως η Νέα Δημοκρατία και το Πασόκ. Αμαυρώθηκαν πολιτικοί έντιμοι και οι οποίοι στο κάτω- της γραφής δεν ΣΥΜΜΕΤΕΊΧΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ  σε Διακυβέρνηση έστω και έαν ανήκαν σε κάποιο από τα δύο μεγάλα κόμματα.
  • Εκεί  είναι κατά την γνώμη μου, και το μεγάλο  σημερινό πρόβλημα. Αυτήν την ώρα ΠΡΈΠΕΙ όλοι μας  να  συνεργασθούμε όπου και αν ανήκουμε για να προσφερθεί στο Έθνο η μέγιστη δυνατή βοήθεια. Τώρα είναι ανάγκη να δείξουμκε όλοι μας πόσο πατριώτες είμαστε. Αλλά για να γίνει αυτό με τον καλύτερο τρόπο, Πρέπει να βρεθούν αυτοί οι οποίοι δημιούργησαν το μεγάλο μας πρόβλημα. Και αυτοί οι οποίοι διαχειρίστικαν ανεύθυνα  τον Δημόσιο Πλούτο αλλά και οι όποιοι  Αρουραίοι, οι 
  • οποίοι  κατασπάραξαν τις σάρκες της χώρας. Εκεί υπάρχουν πολλά λεφτά! Και ήρθε η ώρα να ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΎΝ με οποιονδήποτε τρόπο! Εστω αργά-αργά.....Η  φυλακή σε τέτοια ζητήματα δεν είναι λύση. Όποιος διαθέτει οικονομική δύναμη, μετατρέπει την φυλακή σε ξενοδοχείο 5 αστέρων!.....
  • Κανείς δεν μας έφταιξε, ούτε οι Γερμανοί ούτε οι Αγγλογάλλοι. Εμείς  ζούμε σε μια χώρα όπου καταναλώνουμε εισάγοντας περισσότερα από όσα εξάγουμε και μάλιστα σε μεγάλη απόσταση. Εμείς δανειστίκαμε παράλογα και αντίθετα με τις δυνατότητές μας, είτε σαν Κράτος είτε σαν Λαός! Εμείς  καταστρέψαμε οικονομικά το μεγαλύτερο γεωργικό και κτηνοτροφικό όπλο της επαρχίας μας. Εμείς παθιαστήκαμε ανόητα με τα κόμματα με τον ίδιο τρόπο που παθιαζιόμαστε με τις ποδοσφαιρικές ομάδες. Που και εκεί δεν δεχόμαστε να χάνει η ομάδα μας ακόμα και εάν δεν τραβάει καθόλου στο παιχνίδι. Για τέτοια λέμε συνέχεια Εμείς!
  • Οι πολιτικοί είναι για να κρίνονται. Λιετούργημά τους είναι να  βάζουν βάσεις γερές στην χώρα. Όποιοι το κατορθώνουν αυτό Πρέπει να τους ανταμείβουμε με την ψήφο μας. Όποιοι αποτυγχάνουν πάλι με την ψήφο μας τους απομακρύνουμε. Έτσι γίνεται σε όλες τις δουλειές......... Όλα αυτά τα κάναμε για να  καλύψουμε τον εγωϊσμό του Εγώ μας! Που είναι Τεράστιος! 
  • Ήρθε η ώρα που αναγκαστικά πρέπει να καταλάβουμε πως δεν μας συμφέρει συνέχεια να  σκεφτόμαστε  μόνο το Εγώ μας. Ήρθε ώρα του Εμείς! Γιατί στο Εμείς υπάρχει και το Εγώ!
  • Άρα είναι  πολύ σωστό αυτό που λέει και τονίζει ο σημερινός Πρωθυπουργός : Αλλαγή είναι ανάγκη να γίνει   και  στην Νοοτροπία μας ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ!!!....... 
  •