Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Δηλώσεις Ζωής Κωνσταντοπούλου



Είναι πραγματικά  περίεργο για το με πόση ευκολία και άνεση η Πρόεδρος της Βουλής, δικαιολογεί την όλη αυτήν τρέλλα, που βιώνουμε εδώ και 5 μήνες. Για το παρελθόν το άμεσο, όλα αυτά που τονίζει είναι πολύ σωστά. Δηλαδή πως η Ελλάδα δεν έφτασε εδώ που είναι σήμερα αποκλειστικά και μόνο από την  άστοχη Πολιτική του Σύρριζα εδώ και 5 μήνες. Και εδώ είναι που ο  απλός πολίτης έχει πολλά ερωτηματικά και δικαιούται να τύχει κάποιας απάντησης -εξήγησης, γιατί τελικά την Κακοδιοίκηση γεμάτη από Πελατειακές Σχέσεις, Φοροδιαφυγή, Μίζες και Εισφοροδιαφυγή ( όλα αυτά σε τεράστιο βαθμό) των προηγούμενων πολλών χρόνων την πληρώνει και θα την πληρώνει πολύ ακριβά για πολύ καιρό ο Λαός!Γι' αυτά
τα εγκλήματα και τους υπεύθυνους δεν έκανε απολύτως τίποτα η Κυβέρνηση του Σύριζα. Γιατί;.......
1) Η νέα Κυβέρνηση που "γεννήθηκε" ξαφνικά από την τεράστια Οργή του Λαού μας, πολύ γρήγορα έδειξε  μεταξύ των μελών της Ασυνεννοησία, Ανοργάνωση, Παλινδρόμηση  εμπρός πίσω και επί πλέον  πολλά- πολλά λόγια. Όλα αυτά γιατί;..
2) Οι  επιπόλαιες και αδύνατες στην ουσία τους  υποσχέσεις, περί  τερματισμού της Λιτότητας και ουσιαστικού "ξεσκίσματος" του καταραμένου Μνημονίου, μεταλλάχτηκαν χωρίς ντροπή αλλά με πολύ θράσος και  η κατάσταση αντί να διορθώνεται επιδεινώθηκε ανεπανόρθωτα. Οι "κακοί" Ευρωπαίοι έφταιγαν για όλα! Αυτή διάλεγε τον δρόμο της διόγκωσης του Κράτους και αρνιόταν να το συμμαζέψει. Δηλαδή ακολούθησε την παλιά τακτική των προηγούμενων Κυβερνήσεων. Γιατί;..
3)Από το ξεκίνημα των συνεννοήσεων με τους Δανειστές μας, είχαν ένα ύφος προκλητικό προσβλητικό και ένα στυλ συμπεριφορών, που για πρώτη φορά πρέπει μάλλον να δόθηκε σε τέτοια επαφή μεταξύ κρατών της Ευρωζώνης. Αυτό εξαγρίωσε τους "κακούς" Ευρωπαίους και το ΔΝΤ! Και έτσι χάσαμε πολλές συμπάθειες με την χώρα μας! Αυτό γιατί έγινε;...Ήταν τυχαίο και δημιουργήθηκε από Απειρία Πολιτική, η απετέλεσε μια ανόητη συμπεριφορά που σημαία έκανε πρώτος ο Υπουργός των Οικονομικών κ. Βαρουφάκης! Γιατί όλες αυτές οι απερισκεψίες, επιπολαιότητες και   ανόητες επιδείξεις ενός ύφους δήθεν μοντέρνου αλλά κενού ουσίας! Γιατί έγιναν αυτά; Που βρισκόταν ο Πρωθυπουργός;....ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕ, ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ, Η ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΈΝΟΣ, σε μία προβληματική σύνθεση της Κυβέρνησης, τα μέλη της οποίας ο ίδιος υποτίθεται πως έκρινε και έκανε τις επιλογής του.
4)Ξέχασε ο ίδιος και όλοι  οι συνεργάτες του, πως μιλούσαν με την Ευρώπη για λογαριασμό 11 εκατομμυρίων Ελληνικών ψυχών;...η  προσπαθούσαν να "επιβάλουν" τις αιθεροβάμονες κομματικές θεωρίες τους;........
5)Είναι φανερό πως είχαν άγνοια της κατάστασης της χώρας. Πράγμα ασυγχώρητο για Πρωθυπουργό και Υπουργούς!
6)Με όλες αυτές τις απαράδεκτες αστοχίες δεν έκαναν τίποτα άλλο, από το να φαίνεται σήμερα στον Λαό, πως όλοι οι προηγούμενες Κυβερνήσεις, ήταν μεν κακές, αλλά αυτή του Σύριζα  τερμάτισε σαν η χειρότερη μέχρι τώρα. Αντί να στραφεί από την πρώτη μέρα κατά αυτών που συμμετείχαν στο οικονομικό έγκλημα της χώρας, να ενδυναμώσει τους μηχανισμούς είσπραξης των φόρων και του ΦΠΑ, επεμβαίνοντας  παράλληλα σε όλες τις λίστες αυτών οι οποίοι παράνομα έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό, αλλά και  να ελέγξει τις  Offshore σε βάθος, όλα αυτά τα αντικατέστησε με οριζόντια πάλι μέτρα  κατά του συνόλου του Λαού  και μάλιστα αδιακρίτως. Και έτσι με αυτά και αυτά  το περίφημο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης εξαφανίστηκε δια μαγείας όπως ακριβώς έγινε και σε προηγούμενα  χρόνια με τις ψεύτικες συνεχώς υποσχέσεις.
7)Το αποτέλεσμα και γρήγορα ήρθε και πολύ σκληρό είναι. Με μία καθαρά άνευ λογικής εγωιστική συμπεριφορά η χώρα έχασε την δυνατότητα να  λάβει "ζεστό" αίμα στις φλέβες της! Και σήμερα όλος ο Λαός απ' τα χαράματα βρίσκεται στις Τράπεζες, για να λάβει   καθημερινά ψίχουλα  και ν΄αντιμετωπίσει την καθημερινότητά του, χωρίς να γνωρίζει (αφού πια δεν πιστεύει τίποτα), εάν και αύριο θα τα παίρνει αυτά τα ψίχουλα. Η Ευρώπη έκλεισε τις στρόφιγγες και οι τράπεζες "στέγνωσαν". Όλα αυτά γιατί η Κυβέρνηση  αυτή δεν εννοεί να καταλάβει πως όταν χρωστάμε, οφείλουμε να πληρώνουμε. Ας είμαστε έξιοι ν' αλλάξουμε την νοοτροπία μας και να φτιάξουμε μία Ελλάδα που δεν θα τρώει τα παιδιά της όπως κάνει μέχρι τώρα. 

Και τώρα καλούμαστε "Δημοκρατικά" να  διαλέξουμε μεταξύ ενός Ναι και ενός \Όχι σε ένα Δημοψήφισμα., που σχεδόν κανένας μας δεν κατάλαβε το γιατί γίνεται. Είναι τόσο μπερδεμένη και πανικόβλητη η Κυβέρνηση, που μετά από όλες αυτέςτις γκάφες, Τώρα Απαιτεί  να φορτωθεί ο Λαός την Ευθύνη για ότι γίνει από εδώ και πέρα! Προκαλώντας  και έναν επί πλέον Διχασμό στον Λαό!
ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ! ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ! ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ  ΕΑΝ  ΞΑΝΑΡΧΊΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ , ΟΛΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
Ένα όμως μεγάλο κομμάτι του Λαού μας  με ΔΥΝΑΤΗ φωνή θα ψηφίσει ένα Γιγαντιαίο ΝΑΙ!
ΓΙΑΤΙ  ΤΟ   ΚΑΚΟ   ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ   ΑΠΟ ΤΟ   ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΕΥΡΩΠΗ. ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.......ΑΥΤΌ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ.
Εννοείται πως χρειάζεται Τιμιότητα, Πειθαρχία, Ικανότητα και  Δικαιοσύνη. Όλα Αυτά ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ  ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ  Σ Ο Β Α Ρ Ε Υ Τ Ο Υ Μ Ε!