Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Aς τελειώνουμε πια με αυτά!.....



SYNC BLOGS


  • Συνέχεια ακούμε για νέες  διευκολύνσεις εκ μέρους της Εφορίας, η των διαφόρων ταμείων για πάρα πολλούς χρεώστες, οι οποίοι καθυστερούν να εξοφλήσουν τα χρέη τους. Το ανείσπρακτο σύνολο όλων αυτών των υποχρώσεων ανέρχεται σε δισεκατομμύρια ευρώ!...Και βέβαια μέσα σε όλους αυτούς τους χρεώστες υπάρχουν σίγουρα αρκετοί οι οποίοι, λόγω της Κρίσης στην Αγορά, αδυνατούν πραγματικά να συμμορφωθούν. Και καλά κάνει το Κράτος και συνεχώς με νέα μέτρα διευκολύνει την κατάσταση. Από την άλλη όμως, υπάρχουν και αρκετοί οι οποίοι, συνεχώς μετέχουν σε νέες διευκολύνσεις, πληρώνουν την πρώτη δόση η και την δεύτερη, παίρνουν φορολογική  η  άλλη ενημερότητα και συνεχίζουν ανενόχλητοι το βιολί τους μέχρι να έρθουν και οι μελλοντικές διευκολύνσεις εξόφλησης. Κοροϊδεύουν δηλαδή το Κράτος και όλους τους πολίτες, με πολύ θράσος!.......Ε, ΑΥΤΌ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!
  • Το Κράτος Ωφείλει σε τέτοιους χαλεπούς και δύσκολους καιρούς, να  βρει τον τρόπο Γρήγορα και Άμεσα να αναγκάσει όλους αυτούς να εξοφλήσουν τις υποχρεώσεις τους, χωρίς καμμία καθυστέρηση. Την στιγμή που χαμηλοσυνταξιούχοι και χαμηλόμισθοι, συμμετέχουν στην προσπάθεια, αυτοί δεν μπορούν να φοροδιαφεύγουν η να εισφοροδιαφεύγουν!
  • Εκεί  το Υπουργείο Οικονομικών είναι Υποχρεωμένο να εξαντλήσει όλες του τις δυνατότητες και εάν υπάρξει ανάγκη να δημιουργήσει και νέες με ανάλογα νομοθετήματα.
  • Είναι αδικία μεγάλη, να πληρώνουν οι μη έχοντες και οι έχοντες να χαμογελούν ειρωνικά. Η Κυβέρνηση αυτή άλλωστε, έχει αποδείξει μέχρι τώρα πως δεν την ενδιαφέρει το  από χρόνια καταστρεπτικό για την χώρα Πολιτικό Κόστος! Ας πιέσει λοιπόν όλους αυτούς οι οποίοι διαθέτουν τεράστιες περιουσίες και παράλληλα εμφανίζονται, ως πληβείοι! Οι έχοντες οι οποίοι και εκπληρώνουν τις υποχρεώσεις του με το πααρπάνω δεν μπορεί να αμαυρώνονται από  θρασείς φοροδιαφεύγοντες! Οι χαμηλόμισθοι και οι χαμηλοσυνταξιούχοι, Πρέπει να επανέλθουν  στην προηγούμενη κατάσταση όσον αφορά  τις συντάξεις και τους μισθούς τους. Όλα είναι δύσκολα και τα προβλήματα που συνεχώς γεννιώνται τεράστια.
  • Το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο εάν η συμμετοχή  του λαού γίνεται με Ισονομία και   Δικαιοσύνη!
  • Η Πολιτική Θέληση Υπάρχει,(το παρόν αποδεικνύει αυτό για πρώτη φορά στην χώρα), η πράξη να γίνει πιο οργανωμένη, πιο αποδοτική. Και όλα θα πάνε καλύτερα για όλους μας. Τώρα  δεν υπάρχει νόημα για το  ποιο κόμμα βρίσκεται στην Εξουσία. Το κόμμα που πρέπει απρόσκοπτα να κυβερνά (με την επιλογή του λαού), πρέπει να είναι μόνο όποιο ΑΠΟΔΙΔΕΙ!...Μπήκαμε σε ένα δρόμο....πολύ δύσκολο, στον οποίο μας οδήγησαν  κόμματα με κυβερνήσεις, που χρόνια τώρα ασχολήθηκαν με το κόμμα τους και τους ψήφους τους. Εκεί υπήρχε η Ανάπτυξη! Η Ανάπτυξη μαϊμού! Αυτήν πληρώνουμε τώρα..........Υπομονή λοιπόν και δράση έντονη για να ξαναβρεί το πλοίο η Ελλάς τον δρόμο του. Και θα τον βρει σίγουρα!........
  •