Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Όταν ο Χριστιανισμός αυτοκαταργείται από τον ίδιο τον Χριστιανό!
Αυτό δεν γίνεται σήμερα, σ’ ολόκληρο τον Κόσμο;.... Ας πάψουμε να στρουθοκαμηλίζουμε! Μόνο στην περιοχή μας η Μεσόγειος έχει γίνει ένα απέραντο νεκροταφείο από τις εκατοντάδες χιλιάδες κατατρομαγμένων και διωκόμενων πολιτών της Συρίας, Λιβύης, Πακιστάν και άλλων χωρών της Αφρικής;.. Για να μην αναφερθώ και στην άλλη πλευρά, από το Ιράκ και το Αφγανιστάν!
Γιατί όλα συμβαίνουν;… Και ποιος σήμερα δεν γνωρίζει πως η αιτία του όλου Κακού είναι οι επεμβάσεις των Μεγάλων στους Μικρούς Λαούς, για την ευόδωση των συμφερόντων των! Και ποιοι είναι οι δράστες και αυτοί που έδωσαν το δικαίωμα να γεννηθούν «φίδια» από τα’ αυγά που έσπειραν σε αυτήν τους την δράση; Που ως γνωστόν μετράει πάρα πολλά χρόνια, αρχίζοντας από την μεταφορά των μαύρων της Αφρικής, στ’ αμπάρια των πλοίων που τους μετέφεραν αλυσοδεμένους στην Αμερική. Προς χάριν των φτηνών χεριών! Το Κέρδος οδηγεί και όχι η Χριστιανική Λογική! Και όλοι οι Λαοί πους στήριξαν την οικονομική τους Δύναμη εις βάρος των πτωχότερων Λαών, σήμερα γυρίζουν αλλού την κεφαλή από το βασικό αποτέλεσμα των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν άλλοι Λαοί όπως σήμερα η Ελλάδα, η Ιταλία η Μάλτα και η Ισπανία, σε μικρότερο βαθμό.
Και πως το βλέπουν αυτό, η Αμερική, η Ρωσία, η Γαλλία και άλλοι που προφανώς βοήθησαν να δημιουργηθεί αυτό το τεράστιο πρόβλημα  της μετακίνησης με ατέλειωτους πνιγμούς  και τρομερή οικονομική εκμετάλλευση ανθρώπων;……
Τι κάνει ο περίφημος Ο.Η.Ε;.... Ποιος επιτέλους είναι ο ρόλος του;…..
Τα πράγματα σήμερα φαίνονται όχι μόνο «καθαρά» αλλά στην ουσία διάφανα!
Το πέπλο της Υποκρισίας «έπεσε»! Και βρισκόμαστε μπροστά σε έναν Κόσμο γεμάτο από Αδικία, Ασέβεια, Εκμετάλλευση του ενός προς τον άλλο! Καμία σχέση δεν έχουμε πια με την ουσία του Χριστιανισμού. Απλά τον έχουμε για σημαία άνευ αντικρίσματος για να κάνουμε τα «δικά» μας. Και βέβαια στους Λαούς που υποφέρουν, δημιουργήθηκαν πια επαγγελματίες τρομοκράτες, οι οποίοι και αυτοί με κύριο όπλο για να παρασύρουν τους Λαούς τους σε αντίσταση χρησιμοποιούν και αυτοί τη σημαία της Θρησκείας τους. Και οι αμόρφωτοι Λαοί ακολουθούν και εκτελούν τις διαταγές τους, υποκείμενοι στην εκμετάλλευση των συναδέλφων τους και σκοτώνονται με υπερηφάνεια, αφού έχουν ποτισtεί και πεισθεί, πως γίνονται ήρωες και πάνε σε έναν καλύτερο Κόσμο!
Η κατάσταση αυτή εάν δεν σταματήσει άμεσα με αλλαγή της Εξωτερικής  Πολιτικής των λεγόμενων Μεγάλων Δυνάμεων, Θα επιφέρει τη Γενική Σύρραξη Παγκοσμίως. Το  μέχρι τώρα Σύστημα παραπαίει!......
Καλά θα κάνουν Όλοι οι Θρησκευτικοί Ηγέτες να συμφωνήσουν για Γενική Ειρήνη και ν’ αρχίσουν να διαχωρίζουν την Σχέση τους με την εκάστοτε Πολιτική. Και ν’ αφοσιωθούν ολοκληρωτικά στο έργο τους. Που δεν είναι ο ύπουλος και ψεύτικος Φανατισμός, της μιας Θρησκείας προς την άλλη, αλλά η προσπάθεια όλων για έναν δικαιότερο Κόσμο.
Μέχρι όμως να γίνουν αυτά που είναι μάλλον φανταστικά, ας φροντίσουν οι Μεγάλες Δυνάμεις ν΄ αναλάβουν το Κόστος της  φιλοξενίας ατέλειωτων ορδών δυστυχισμένων ανθρώπων στα Κράτη, που λόγω θέσης τους έγιναν τόποι κύριας υποδοχής, όπως συμβαίνει και στην Ελλάδα!
Και αυτό δεν έχει καμία σχέση με Δάνεια και Χρέη!..

Αυτή όμως η κίνηση θέλει «κότσια» για να το βροντοφωνάξουν οι Πολιτικοί μας! Και τέτοια «κότσια» δεν διακρίνω δυστυχώς σε κανένα Πολιτικό χώρο. Αυτοί συνεχίζουν χωριστά να αγωνίζονται για το ποιος θα κάτσει στην «καρέκλα»!.... Όσο για Ελπίδα;………. Μόνο ένα θαύμα μπορεί να μας σώσει! Αλλά ούτε αυτά γίνονται σήμερα…..

Εδώ γελάμε !fwd: greek t-shirts - stkaloud@gmail.com - gmail

fwd: greek t-shirts - stkaloud@gmail.com - gmail

Πρωτότυπα και κυρίως Ελληνικά!