Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Αυτό πάει πολύ!....

Αφορά το κατάπτυστο Γερμανικό  βίντεο, το οποίο κυκλοφόρησε σε όλα τα ΜΜΕ.
Είναι πολύ λυπηρό που ένα μεγάλο Κράτος σαν την Γερμανία, αφήνει  ένα κομμάτι  έστω και μικρό μιας τέτοιας "αλήτικης " συμπεριφοράς. Αυτό και μόνο δείχνει  ακόμα και μια φορά πως η καλώς υποστηριζόμενη Δημοκρατικά Ελεύθερη Έκφραση, γίνεται αντικείμενο μιας πολύ κακής χρήσης.
Για όλα αυτά που δείχνουν στο βίντεο αυτά τα κοινωνικά "αποβράσματα", κανονικά θα έπρεπε πρώτα να διωχθούν ποινικά από το ίδιο το Γερμανικό Κράτος (πράγμα που δεν γνωρίζω) και βέβαια μετά από το Ελληνικό.
Δεν είναι δυνατόν να ταυτίζομε την αγανάκτησή μας οι Έλληνες (για την ευθύνην αυτών)με την ευθύνη όλου του Γερμανικού λαού.
Φτάσαμε σε καιρούς δυστυχώς όπου παγκοσμίως, έχει χαθεί κάθε όριο συμπεριφοράς.
Πρέπει  να  γνωρίζουν οι όποιοι κύριοι αυτοί πως ειδικά σε κράτη από όπου παλιά πέρασαν σαν κατακτητές θα έπρεπε  να προσέχουν ιδιαίτερα. Εδώ ακόμη ζουν άνθρωποι που είδαν μπροστά στα μάτια τους να χάνονται οι δικοί τους από Γερμανούς στρατιώτες. Σήμερα όμως ανήκουμε όλοι στην Ευρώπη. Δεν θα ξύσουμε το παρελθόν για να καταστρέψουμε το μέλλον. Ας το έχουν αυτό υπ' όψη οι όποιοι εκτροχιάζονται μπροστά στο προσωρινό  οικονομικό υπερκέρδος μιας μεγαλύτερης τηλεθέασης η κυκλοφορίας εντύπων.
Αναμένω πάντως το Γερμανικό Κράτος να μας πείσει από την  συμπεριφορά του και  την κρίση του στο αισχρό πρόβλημα που δημιούργησαν  πολίτες του.