Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

???????????????????????????????????????????????????



    Μία κρύα Πολιτική σούπα!
Και τώρα έφτασε η ώρα της Επιλογής! Με την πρώτη ματιά και με την δραματική εμπειρία του Παρελθόντος αλλά και του άμεσου Παρόντος, η απόφαση για την Επιλογή μεταξύ του «κακού» και του «χειρότερου», είναι απογοητευτικά δύσκολη. Το  Πολιτικό Παρελθόν, το λουστήκαμε και το «απολαύσαμε» με το παραπάνω. Και «γεννήθηκε» δήθεν το Παρόν εδώ και 7 περίπου μήνες, με ζωντάνια και νιάτα υποσχόμενο Αξιοπρέπεια, Δικαιοσύνη, Τέρμα στην Διαφθορά και το πιο όμορφο Διόρθωση της Ευρώπης!..... Και ζαλίστηκε ο κοσμάκης! Και νόμισαν οι περισσότεροι αλλά και το πίστεψαν (κοπαδιαστά) πως ότι χρωστάμε θα το γράψουμε στα παλιά μας τα παπούτσια και θα κάνουμε τους ξένους τους κακούς να χορεύουν στους ρυθμούς μας. Δηλαδή να μας δίνουν συνέχεια λεφτά και εμείς ξαπλωμένοι στην Μύκονο πλούσιοι και φτωχοί ν’ απολαμβάνουμε τα μοχίτο μας. Αμέριμνοι και το καλύτερο, ευτυχισμένοι!
Ήμαστε στα χάλια μας όταν κάποιοι υπόσχονταν τα Ζάππεια 1 και Ζάππεια 2 και δώσαμε οι περισσότεροι την ψήφο μας! Και αντί να ζήσουμε «παραμυθένια» (γιατί ήταν παραμύθια της Χαλιμάς), βρεθήκαμε αντίθετα και ξαφνικά μπροστά σε ομοβροντίες φόρων, μειώσεων μισθών και συντάξεων! Είδαμε να διαλύεται η αγορά, αφού δεν υπήρχε ούτε μία πια και έκλεισαν χιλιάδες μαγαζάκια (που με τον αριθμό τους, θα ήταν αναγκαία για ένα πληθυσμό των 30 εκατομμυρίων πολιτών και όχι των 11 η 12 -γιατί το Κράτος, ούτε αυτό δεν κατόρθωσε,  να γνωρίζει δηλαδή το πόσοι πολίτες ακριβώς είμαστε  με την  Ανικανότητά του!) Δεν θέλουμε και επιμένουμε να μην  κατανοήσουμε πως στο Καπιταλιστικό Σύστημα (την ασύδοτη δηλαδή Ελεύθερη δήθεν Οικονομία ο Μεγάλος τρώει τον Μικρό! Από την άλλη οι «Κομμουνιστές» γιατί σήμερα είναι μαϊμού Κομμουνιστές επιμένουν να  διατηρούν μία αντιπροσωπεία ενός προϊόντος, του οποίου το εργοστάσιο ΕΚΛΕΙΣΕ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ!
 Και τώρα αφού ζήσαμε και τις πιο θεαματικές κωλοτούμπες και  παλαιών και νέων Πολιτικών, καλούμαστε να ξεχάσουμε ότι έγινε και τώρα οι μεν «παλαιοί» μας παροτρύνουν να παραμείνουμε στην Ευρώπη και να ξοφλήσουμε με τον καλύτερο και πιο γρήγορο τρόπο (φορομπηχτικό εννοείται)!
Ο δήθεν νεότερος Αρχηγός κόμματος (γιατί μόνο στην ηλικία είναι νεότερος) ενώ κουράζεται να μας πείσει πως αντιπροσωπεύει το «Νέο», συμπεριφέρεται με τον παλιό κομματικό τρόπο και αφού ο ίδιος έκανε την πιο μεγάλη κωλοτούμπα, σήμερα τονίζει και με θράσος, πως είναι ο ικανότερος να βγάλει εις πέρας την χώρα από τον λάκκο! Ποιος;…. αυτός που ανόητα πήγε να προκαλέσει ολόκληρη την Ευρώπη, χωρίς να διαθέτει ούτε «σώβρακο»! Και μάλιστα πως αυτό που  αναγκάστηκε να υπογράψει ούτε το ήθελε ούτε το πιστεύει!
Τώρα ήρθε η ώρα που το Πολιτικό μας Σύστημα έφτασε στα όριά του. Η στήλη δεν θα υποδείξει το ποιος είναι ο καλύτερος. Εκείνο που εύχεται, είναι πως έστω και τώρα, οι Έλληνες Πολιτικοί, να φανούνε (μήπως) πραγματικοί Πατριώτες! Και η Λύση βρίσκεται στην Λογική της Ενότητας, για Σοβαρή Δουλειά, για ξεσκέπασμα της Διαφθοράς και το άνοιγμα της Χώρας σε  Επενδύσεις! Πολύ δύσκολα όλα αυτά! Αλλά ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ! Καλό Βόλι με Λογική του Εμείς και όχι του Εγώ!
Εμείς όμως ας παρακολουθούμε τουλάχιστον την Εθνική μαομάδα του μπάσκετ, όπου αισθανόμαστε, Υπερήφανοι, Δυνατοί, Ευτυχισμένοι και Αισιόδοξοι! Γιατί με πολύ λιγότερους Πολιτικούς  μπορούμε να φέρουμε καλύτερα αποτελέσματα! Ενωμένοι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την Ελλάδα ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!.......

ΓΙΑ ΣΕΝΑΝΕ ΜΠΟΡΩ-ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ

André Rieu - Granada

Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull

Lady Gaga - Born This Way

Beyoncé - Single Ladies (Put a Ring on It)

Τα σμυρνέικα τραγούδια - Γλυκερία

Ελευθερία Αρβανιτάκη - Δυνατά | Eleftheria Arvanitaki - Dynata - Officia...

09. Γιατί Έχω Εσένα - Γιάννης Πλούταρχος / Giati Exo Esena - Giannis Plo...

Χάρις Αλεξίου - Ένα φιλί | Haris Alexiou - Ena fili | Official Audio Rel...

MELINA ASLANIDOU - KALOKERI AGKALIA MOU | OFFICIAL Music Video HD [NEW] ...

Mario Frangoulis & Lara Fabian - All Alone Am I (Μην τον ρωτάς τον ουρανό)