Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Try to stay SERIOUS -The most popular CAT videos

Demis Roussos - Come Waltz With Me (română)

Helena Paparizou-Mambo(Greek Version)

Mario Frangoulis & Lara Fabian - All Alone Am I (Μην τον ρωτάς τον ουρανό)

Σύνορα η αγάπη δε γνωρίζει - Μάριος Φραγκούλης-Κώστας Χατζής "Στην υγειά...

Hallelujah de Leonard Cohen - Interpretada por Andre Rieu

André Rieu - O Fortuna (Carl Orff - Carmina Burana)

H Άνοιξη σιγά-σιγά γεννιέται και η Καθημερινότητα αργοπεθαίνει!.......


Η Παρανομία βασιλεύει! Οι Αντιεξουσιαστές με κουκούλες, αρχίζουν τώρα και δρουν καταστρέφοντας Δημόσια και Ιδιωτική Περιουσία ακόμα και εκτός των συνόρων των Εξαρχείων! Και όποιος συλλαμβάνεται αφήνεται την επομένη ελεύθερος! Και ΚΑΝΕΙΣ δεν πληρώνει τα σπασμένα. Οι πολίτες συνεχώς φορτώνονται Χρέος!
Στην Περιφέρεια οι κάτοικοι παίρνουν τα όπλα σιγά-σιγά, για να προστατέψουν τα σπίτια τους. Οι κλοπές και τα μαρτύρια πολλών κατοίκων από τους ληστές, κάθε ημέρα και πληθαίνουν!
Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης μέσα στην Βουλή τονίζει πως είναι παραπλανητικό και ψευδές να λέγεται πως η Παρανομία βρίσκεται σε έξαρση.
Κακοποιοί ακόμα και δολοφόνοι βγαίνουν από την φυλακή, μετά από ένα δεκαεξάμηνο!
Δολοφόνοι, βγαίνουν έξω στην Κοινωνία και  συνεχίζουν να δολοφονούν!
Η Κυβέρνηση χρησιμοποιεί την λύση για Αξιολόγηση με τον τρόπο της σαλαμοποίησης. Αποδεχόμενη συνεχώς νέα μέτρα, δικαιολογούμενη πως με αυτόν τρόπο αποδεικνύει πως αντιστέκεται!
Και ο Κοινωνικός Ιστός κλονίζεται επικίνδυνα!
Όσο για τις Επενδύσεις, ΑΥΤΈΣ «ΛΙΜΝΑΖΟΥΝ», πότε με το πρόσχημα Αρχαίων Ευρημάτων η Δασικών χαρακτηριζομένων περιοχών.
Ολόκληρη την Αθήνα να σκάψουμε Αρχαία θα βρούμε!..... Αλλά προσθέτουμε και πως εκεί που ήταν οι πίστες του Αεροδρομίου, υπήρχε Δάσος! Με αποτέλεσμα να καλούμαστε σήμερα να πληρώσουμε για την καθυστέρηση χωρίς να αισθανόμαστε κανένα ενδιαφέρον για θέσεις Εργασίας και επομένως μίας αρχής στην Ανάπτυξη!
Φορολογικοί νέοι Νόμοι, ήδη συμφωνημένοι με τους Δανειστές, δεν εξηγούνται λεπτομερώς, αλλά και ούτε κατέληξαν στον τρόπο εφαρμογής τους (μπλοκάκια!)!.......
Με τους Αγρότες δεν επήλθε καμία συμφωνία! Μόνο που εδώ θα πρέπει να θυμηθούμε, πως ένα μέρος αυτών έχουν ωφεληθεί με τις επιδοτήσεις (πολλές φορές παράνομα- εφ όσον δήλωναν ανύπαρκτα η μειωμένα Προϊόντα)! Για τα θέματα Κόστους στην Παραγωγή έχουν τα δίκια τους όπως και η υπόλοιπη Κοινωνία Παραγωγής και Διακίνησης αυτών.
Και οι Άνεργοι;….. συνεχίζουν να εργάζονται στο Περιθώριο της Ασφάλισης και της κάλυψης της Υγείας τους. Όσο για τους πενηντάρηδες  και άνω Ανέργους, και με κανένα άλλο εισόδημα, η Πολιτεία τους οδηγεί στην Ανυπαρξία και πλήρη καταστροφή των οικογενειών τους!
Μέσα σε ένα τέτοιο Πλαίσιο Καθημερινότητας, τα Κόμματα συναγωνίζονται μεταξύ τους κατηγορώντας το ένα το άλλο και κάνοντας συνδυασμούς μεταξύ τους, προσπαθούν να συνεχίσουν να επιβιώνουν εντός Βουλής!
Η Σωτηρία της Χώρας όμως πως θα γίνει μετά από 8 χρόνια κλιμακωτής Λιτότητας;………
Ούτε που γίνεται καμία προσπάθεια Συσπείρωσης Όλων για να αντιμετωπίσουν ειλικρινά και πραγματικά Πατριωτικά το Εθνικό μας Πρόβλημα!
Για όσους δε το δημιούργησαν αυτό το Έγκλημα στην Ελληνική Κοινωνία….. ούτε ψίθυρος!....
Σε μια τέτοια κατάσταση, αυτή η στήλη που ζει την Καθημερινότητα δεν μπορεί παρά να ασχοληθεί με λίγο Τραγούδι, αφού κατάντησε ν’ αναμασάει τα ίδια και τα ίδια!...............