Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Μητροπολίτης Κορίνθου: Εύχομαι στον Τσίπρα να παραστεί στα σύμφωνα συμβί...

Ντροπή του Σεβασμιώτατου! Μέσα στην εκκλησία στην ουσία Πολιτικολόγησε! Άσχετα με την γνώμη του (όπως και πολλών πολιτών), πως δεν συμφωνεί με  τον Πρωθυπουργό αυτόν, δεν έχει το δικαίωμα να προσβάλλει  έναν οποιονδήποτε Πρωθυπουργό Χώρας και ειδικά της Ελλάδας!
Καλό θα ήταν να ξεφύγει από  την στείρα  Παλαιολιθική Υποκριτική Ηθική και να βοηθήσει από την θέση του για την Ισονομία μεταξύ των Πολιτών. Θα μπορούσε να διαφωνήσει όπως και ο γράφων με τον Θρησκευτικό Γάμο μεταξύ Ομοφυλλοφίλων και σίγουρα και με  το δικαίωμα Υιοθεσίας παιδιών. Θα μπορούσε να  μιλήσει έτσι έντονα για τους Πολέμους στον Κόσμο! Για το Πρόβλημα με τα Ναρκωτικά και το Αλκοόλ. Και οπωσδήποτε και κατά των Βιομηχανιών Όπλων και το ανήθικο δικαίωμα που έχουν να πωλούν σχεδόν ελεύθερα τα εγκληματικά τους προϊόντα Τρόμου και Πόνου! Κάποιος συνάδελφός του σε προγενέστερο χρόνο έδωσε εντολή για το ίδιο θέμα των Ομοφυλλόφιλων, να υψωθούν μαύρες σημαίες! Έως εκεί έφτασε Η ΑΝΟΗΣΙΑ τους! Κανένας όμως δεν τόλμησε (ούτε που το σκέφτηκε) να υψώσει  μαύρες σημαίες για τους Πολέμους, για τα Ναρκωτικά, για το Αλκοόλ, για τον Καρκίνο για το Έιτζ και για τόσα που συμβαίνουν στην Ζωή μας και δυστυχώς  συνηθίσαμε, να υπάρχουν και να αφανίζουν εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες και παιδιά! Ας κοιτάξει πρώτα από την θέση του, να βοηθήσει σε κάτι από αυτά! Όχι με λόγια αλλά με έργα! Ειδάλως ο ίδιος και όσοι έχουν τα ίδια μυαλά ας παραιτηθούν!
Το Πρόβλημα των Ομοφυλλοφίλων ενεδρεύει και μέσα στην εκκλησία! Τι πρέπει να κάνει με αυτούς;...να τους βάλει στην πυρά;..... Σε τι είδους Χριστιανισμό  πιστεύει τελικά; μπορεί να μας εξηγήσει;......Εκτός και εάν κατανοήσει, πως ΝΑΙ! δεν είμαστε όλοι μας ίδιοι Χριστιανοί!......Θα μπορέσει αυτό να το χωνέψει;
Θα ήθελα όμως να συμπληρώσω πως η εμφάνιση εκείνων των Ομοφυλλόφιλων που μπροστά στην Βουλή, για διαμαρτυρία άρχισαν να φιλιούνται μεταξύ τους δημόσια! Ε αυτό και ειδικά η σκηνή με τους δύο νεαρούς, οι οποίοι ντυμένοι Ιερείς φιλιόντουσαν και αυτοί περιπαθώς, ήταν σκηνές κατάντιας τους! Με αυτόν τον τρόπο χάνανε δεν κερδίζανε υποστηρικτές στο αίτημά τους.
Εδώ έπρεπε η Πολιτεία να μην επιτρέπει Δημόσια  σε κανέναν να προβαίνει σε τέτοιες προκλητικές και αηδιαστικές επιδείξεις! Για να πούμε την σκάφη- σκάφη και τα σύκα-σύκα!
ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΛΑΡΩΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! Είναι άλλο πράγμα η Ελευθερία του ατόμου (υπέρτατο αγαθό) και τελείως άλλο πράγμα  το ξεχύλωμα της Κοινωνίας μας! Παντού οφείλουμε να σεβόμαστε τα όρια για να μην ενοχλούμε τον Συνάνθρωπό μας!