Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Αλήθεια η Ψέμματα;...........


 Κοίτα να δεις  που ζούμε!!!!
Πάει πάρα πολύς καιρός, που ζούμε σε μέσα σε ένα πανδαιμόνιο κακών ειδήσεων! Πάει πολύς καιρός, που όλα ΜΜΕ δεν αναφέρουν  παρά πολέμους, εγκλήματα πάσης φύσεως, οικονομικά αδιέξοδα και βέβαια την καταστροφή τους Περιβάλλοντος, που όσο πάει γίνεται πιο αισθητή. Και κάνουνε υπομονή. Κλείνουμε αυτιά και μάτια και προσπαθούμε να ξεγελάσουμε τον εαυτόν μας τον ίδιο. Λέμε «μπα»! δεν είναι δυνατόν τα παραλένε και τα φουσκώνουν όλοι!...... Μέχρι που άκουσα τις τελευταίες 2-3 ημέρες να ανα φέρονται μερικοί και για 3ον Παγκόσμιο Πόλεμο!!!!!
Και αρχίζω πλέον και προβληματίζομαι. Και πιο ενωρίς βέβαια δεν ήθελα ούτε να σκεφτώ πως θα μπορούσα ποτέ να ξανακούσω για πλήρη καταστροφή!
Αυτό σίγουρα συμβαίνει σε όλους μας! Απλά τα παραβλέπουμε συνεχώς και έτσι ζούσαμε για πολύ καιρό! Τώρα αντιλαμβανόμαστε πως ζούσαμε σε μία αυταπάτη! Από πού ησυχάζαμε δήθεν;…. από τους συνεχείς πολέμους γύρω μας; Από τις ορδών των δυστυχισμένων μεταναστών, που βουτούσαν στα παγωμένα νερά προκειμένου να γλυτώσουν τις οικογένειές τους από τις βόμβες; Από το Έγκλημα που ξαπλώθηκε σε όλο τον Κόσμο; Από τα ναρκωτικά που μεταφέρονται κατά τόνους παντού; Από το παράνομο αλκοόλ που καταστρέφει στην πιο τρυφερή ηλικία  τα παιδιά και εγγόνια μας; Από την τεράστια Κακοδιοίκηση χρόνια της Χώρας μας, (που τώρα πια τα τελευταία χρόνια) μετατράπηκε σε τριτοκοσμική! Με εκατοντάδες χιλιάδες νέων μας με  ιδιαίτερα προσόντα  να έχουν ρίξει μαύρη πέτρα πίσω τους πικραμένοι;……
Και μετά από όλα αυτά να ξεχνάει όλος ο Κόσμος τον 1ο, τον 2ο και να ακούμε πως μπορεί να γίνει και 3ος Παγκόσμιος;…….
Και ερωτώ ευθέως: Τελικά τι είδους Κοινωνία είμαστε; …..όλοι οι Χριστιανοί, οι Μωαμεθανοί  και όλοι θρησκευόμενοι άλλων θρησκειών;…… Αυτά δίδαξαν οι Γραφές μας και τα όποια κατάστιχά τους;……
Καθόλου! Απλά είμαστε βαθειά ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ! Έτσι συμπεραίνω δυστυχώς. Γιατί τελικά το αποτέλεσμα μετράει. Και το αποτέλεσμα, είναι πως ολόκληροι Λαοί ζούνε στην Ανασφάλεια και στον Τρόμο, πάρα πολλοί πεινάνε και πάρα πολλοί άλλοι δεν έχουν που να βάλουν το κεφάλι τους για να προφυλαχτούν! Εάν δεν είναι έτσι τα πράγματα, ( το εύχομαι ) τότε εγώ δεν καταλαβαίνω το τι γίνεται στον Κόσμο!..... Και ζητώ συγγνώμη για όλα τα ανωτέρω……..   

Sakis Rouvas - Na magapas

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ " ΟΤΑΝ "

Μαρινελλα Καμια φορα

Spanish Guitar : Rumba - Chachacha - Tango ⭐ Best Instrumental Guitar Music

Best Elegant Orchestra For Love Melodies - Sympathy Collection

Arrivederci Roma - Andre Rieu (Album)

Italian Classic Songs

ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΑ--&--ΜΙΧ ΝON STOP mp4

YURIDIA SUS MEJORES CANCIONES 30 GRANDES ÉXITOS || Exitos de Yuridia

Luis Fonsi, Demi Lovato - Échame La Culpa

ALAIN DELON & BRIGITTE BARDOT JE T'AIME

Anthony Quinn and Zozo Sapountzaki. Dance.

ANDREA BOCELLI ★ SENSUOUS RUMBA ★ AUTUMN LEAVES

Antonio Banderas Beautiful Maria of My Soul The Mambo Kings, La bella ...

Santana - Corazon Espinado (Video) ft. Mana

Gipsy Kings Trista Pena