Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

ΤΡΟΜΕΡΟ: Γυναίκα πολίτης αφήνει άφωνο Υπουργό και κοινό !!!

"Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ  ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΡΕΠΕΙ  Ν'ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΡΑΣΤΙΚΑ!" Είπε η κυρία αυτή οργισμένη! Είναι μία μεγάλη Αλήθεια! Αφορά πολλούς Πολιτικούς και όχι μόνο του Σύριζα. Απλά ο Σύριζα έφτασε πι αστο απροχώρητο! Είναι η Ώρα ο Λαός ΝΑ  ΕΠΙΛΕΓΕΙ πιο αξιοκρατικά τα άτομα που έχουν αυτοδίκαια το διακαίωμα ν' αντιπροσωπεύουν από οποιοδήτοτε μετερίζι τους Πολίτες αυτής της χώρας!

NewsIt.gr: Καβγάδες πεζοδρομίου στη Βουλή

Αυτό το Αίσχος στην Βουλή μας, Πρέπει να σταματήσει! Αφού η  χωρίς ουσιαστικά όρια Δημοκρατία μας δεν μπορεί να φέρει την Τάξη, το μόνο που μένει είναι να μαρκάρουν οι πολίτες τα άτομα που φέρονται με τέτοιο πεζοδρομιακό τρόπο μέσα στην Βουλή και να μην τους ξεχάσουν σε κάποια μελλοντική εκλογή! Κάποτε οφείλουμε σαν Λαός να μην ξευτυλιζόμαστε διεθνώς από   τέτοιους υποτιθέμενους "Λειτουργούς" του Πολιτέυματός μας! Και να τους απομακρύνουμε με σωστή Κρίση και όχι να τους συντηρού με καταστρεπτικό για όλοθυς μας Κομματικό Φανατισμό. Η Κατάρα  της Πατρίδας μας! Με αρχή το 2016 ας μπεί και αυτό στους στόχους μας!

Syria War 2015 - Russian MI-24 Attacking Rebel Positions in Hama and Idlib


Πρώτη και καλύτερη Ευχή για το 2016, είναι  να τελειώσουν γρήγορα οι Πόλεμοι, όπου και αν γίνονται. Η Σφαγή των Λαών Πρέπει να σταματήσει από όλες τις πλευρές! Να σταματήσει κάποτε η  ατέλειωτη "Δίψα" για όλο και περισσότερο Κέρδος Απάνθρωπο! Οι πραγματικοί Θρησκευόμενοι  ας το κάνουν Πρώτοι και ας πάψουν να υποκρίνονται πίσω από τις Θρησκείες τους. Ακούμε να φωνάζουν πως "Ο Θεός είναι μεγάλος!". Ας αντιληφτούνε όλοι το πόσο "μικρός" είναι ο άνθρωπος! .......