Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Απαράδεκτο!.......

Κάτω τα χέρια από την Δημόσια Περιουσία!
Αυτό  το  ρεζιλίκι, που ακόμα συμβαίνει την Ελλάδα (ποτέ δεν σταμάτησε τελείως), με το να βλέπουμε μασκοφόρους μέσα στο Πολυτεχνείο, να πετούν μολοτώφ στην Αστυνομία, αλλά και επί πλέον να επιτίθενται στα ΜΜΕ και να καίνε λεωφορεία και Τρόλλεϋ, δεν αντέχεται. Είναι απαράδεκτο τελείως, ομάδες κουκουλοφόρων κάθε τόσο και λιγάκι να απειλούν το Κράτος και αυτό ν' αμύνεται από απόσταση.
δεν είναι δυνατόν, να κινδυνεύουν πολίτες που θέλουν να πάνε στην εργασία τους, υπάλληλοι οδηγοί εν ώρα μάλιστα υπηρεσίας τους, να τρέμουν μήπως και καούν!
Δεν μπορεί επίσης ν' αμαυρώνεται η αποδυναμομένη πλέον Αστυνομία (από τις τόσες επεμβάσεις, φυλάξεις και άλλες υποχρεώσεις της), από μία μεγάλη η μικρή ομάδα λεγόμενων "αντεξουσιαστών", η οποίοι γελοιοποιούν ουσιαστικά το Κράτος!
Και το Πολυτεχνείο;....ακόμα το ίδιο βιολί;.....Δεν είναι δυνατόν στην Ελλάδα να κατανοήσουμε μία και  για πάντα πως δεν μπορεί Κανείς μα Κανείς  να χρησιμοποιεί τους χώρους Παιδείας, σαν οχυρά Πολέμου και μάλιστα κατά της Πολιτείας;....
Είναι η ίδια αντίληψη που ακόμα σέρνεται περί καταλήψεων σχολείων και άλλων Δημόσιων χώρων, στον προβληματικό πια εγκέφαλο ορισμένων πολιτών αλλά και ανθρώπων της Εξουσίας.
Από ποια Μνημόνια  πιστεύουμε πως θα ξεφύγουμε εάν δεν κατορθώσουμε ν' αποβάλλουμε τέτοιες συμπεριφορές ριζικά όμως και όχι σπασμωδικά;
Και τελικά ποιος "βολεύεται" από τέτοιες δράσεις οι οποίες καταλήγουν σε  σοβαρές οικονομικές ζημιές στο Κράτος;.....Είναι πλέον ένα ερώτημα αναπάντητο. Τουλάχιστον ας γίνει θέμα στην Βουλή και ας βγουν όλα τα κόμματα να καταδικάσουν αυτές τις εγκληματικές τελικά δράσεις αυτών των περίεργων ομάδων.
Και ο Τουρισμός που βρίσκεται στην άνθησή του αυτήν την στιγμή, τι του κάνουμε;.....
Γι' αυτό επειδή τα πολλά λόγια είναι περιττά η Δικαιοσύνη ας φροντίσει να επιβάλει πολύ σοβαρές ποινές αλλά και οικονομικές απαιτήσεις από τους παρανομούντες μασκοφόρους.
Και το δεύτερο, εάν  η Αστυνομία αδυνατεί ν΄ανταποκριθεί  ας επέμβει ο στρατός για να επιβάλει την τάξη σε τέτοιες δράσεις και να συλλάβει και αρκετούς, στέλνοντάς τους στον Εισαγγελέα, όχι για να μείνουν τελικά ατιμώρητοι, αλλά για να τους επιβληθούν παραδειγματικά  εξοντωτικές ποινές και οικονομικά μεγάλα πρόστιμα!
Δεν επιτρέπεται πια  να συνεχίζεται άλλο αυτή η κατάσταση! Αρκεί να υπάρχει η  δέουσα  απούσα μέχρι τώρα βούληση των Πολιτικών μας. 

Daily Telegraph: 17 Best Greek Beaches

Ασυναγώνιστη Τουριστική Ελλάδα!....

Daily Telegraph: 17 Best Greek Beaches: Infinite blue....