Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ........ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ!

 Τέως Υπουργός Υπουργείου  Μεταφορών, συλλαμβάνεται από  την Τροχαία!.....
Πρέπει να ομολογήσουμε πως στην περίπτωση του κ. Μιχάλη Λιάπη, η αλλαγή που έγινε, ως προς τον έλεγχο από την Τροχαία, προκειμένου να ελέγξει Δημόσιο πρόσωπο είναι τεράστια. Εάν θυμηθούμε τις απειλές προς τον χωροφύλακα της Τροχαίας, η ακόμα και αργότερα προς τον Αστυφύλακα της ίδιας υπηρεσίας, όταν ο παρανομών κύριος Βουλευτής η Υπουργός, αλλά και άλλοι πολύ κατώτεροι σε βαθμό η τίτλο, είναι πραγματικά απίστευτο! Η με περίσσιο θράσος απάντηση, ήταν συνήθως «κάνε στραβά μάτια» μην σε στείλω στον Έβρο! Έτσι γίνονταν τα πράγματα τότε και σχεδόν μέχρι σήμερα. Αλλά ο ανωτέρω κύριος αναιδέστατος και κυρίως Ανεύθυνος και Αναξιοπρεπής, έφτασε  στο σημείο, να βάλει ακόμα και πλαστή πινακίδα στο αυτοκίνητό του. Εάν προσθέσουμε τώρα πως πέρασε με κόκκινο, δεν είχε δίπλωμα μαζί του, αλλά ούτε και ταυτότητα και συμπληρώσουμε, τις δικαιολογίες των πράξεών του, πως δηλαδή είναι ένας συνταξιούχος που αδυνατεί να εκπληρώσει τις οικονομικές υποχρεώσεις προς το Κράτος τότε, διερωτώμεθα για το τι άνθρωποι υπάρχουν, που εργάστηκαν για το καλό αυτής της χώρας! «Έκανα ένα λάθος σαν άνθρωπος και το δέχομαι!»
Όχι κύριε τέως Υπουργέ μας!  Το λάθος σου είναι ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΟ, ειδικά τέτοιες μέρες που περνάμε.
Ολόκληρο το Πολιτικό Σύστημα, θα έπρεπε χωρίς κομματικές εξαιρέσεις, να  ζητήσει την αυστηρότερη οικονομική τιμωρία. Όπως το ίδιο Οφείλει να κάνει με όσους πιάστηκαν να βάζουν το δάχτυλό τους και όχι μόνο στο Δημόσιο «Μέλι»!

Ντροπής σας κύριοι, όποιοι μέσα από το «λειτούργημά σας» προσπαθήσατε η και ακόμα προσπαθείτε να ξεγελάσετε έναν ολόκληρο Λαό!....Είστε άξιοι της