Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

André Rieu - And The Waltz Goes On

ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ - ΘΑ'ΡΘΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ | OFFICIAL VIDEO CLIP

χάρις αλεξίου~ο άνθρωπός μου

Céline Dion & Barbra Streisand - Tell Him (1997) HD

Barbra Streisand - Somewhere

Beyonce - Listen Official Video HD

Whitney Houston - I Have Nothing (Official Video)

Μελίνα Ασλανίδου & Μηδενιστής στα Mad VΜΑ 2015 by Coca-Cola (full version)

Σάκης Ρουβάς στα Mad Video Music Awards 2015 by Coca-Cola (FULL VERSION)

Δέσποινα Βανδή στα Mad VMA 2015 by Coca-Cola (Full Version)

ANTONIS REMOS (FEAT. MANOS PIROVOLAKIS) - MPORI NA VGO | OFFICIAL Music ...

Το βίντεο που πρέπει να δουν όλοι οι Έλληνες

Νεα Τραγουδια 2014 Ελληνικα(new song 2014demo3).φευγει ο καιρος ..

Προς τα που θα πάμε που;........



Σε δύσκολη θέση  ο ψηφοφόρος  για  επιλογή  νέου Πολιτικού σχήματος!
Και πως να μην δυσκολευτεί τώρα πια που όλα ξεκαθάρισαν με τον χειρότερο τρόπο, μετά από μία άχρηστη και ζημιογόνα «νεκρή» θετικού αποτελέσματος περιόδου, όπου η Αποτυχία προτείνεται τώρα για  «Επιτυχία»! Και μάλιστα από ένα κόμμα που χάρισε απλόχερα την Ελπίδα στον κοσμάκη και όταν (πολύ αργά και απαράδεκτα) παραδέχτηκε πως φανταζόταν φαντάσματα, ψέλλισε πως η κόντρα ήταν απρόσμενη από τους Εταίρους και γι’ αυτό προκειμένου να σώσει την Ελλάδα προτίμησε να βάλει την ουρά στα σκέλια και να υπογράψει ένα νέο Μνημόνιο! Ποιος; Ο πιο  επικριτικός και φανατικός με τα ήδη Μνημόνια των οποίων τα αποτελέσματα ζούμε και  για τα οποία κατηγορούσε επί χρόνια, τους Πολιτικούς του αντιπάλους σαν Μερκελιστές, Ναζιστές, ανθρώπους που προχωρούσαν στα «τέσσερα» και που δέχονταν ότι τους επέβαλαν η Τρόϊκα και το ΔΝΤ! Και που είχε για «συντρόφους» ανθρώπους που η βασική τους θεωρία και πίστη είναι η έξοδος από την Ευρώπη με όλα τα επακόλουθα, (χωρίς να εξηγούν  και αυτοί το πως θα γινόταν αυτό)! Και δέχτηκε να συγκυβερνήσει επί πλέον (προκειμένου να πάρει την «καρέκλα) και με ένα ακραίο Δεξιό κόμμα που επί χρόνια συνέπλεε ακόμα και καίριες Κυβερνητικές θέσεις σε προηγούμενες Κυβερνήσεις (πάλι των μνημονίων)!
Και τώρα αποσυντίθεται στα εξ ων συνετέθη! Που ούτε αυτό είχε προβλέψει! Ο Πύργος του είχε στηθεί στην άμμο!... Και τώρα πάλι υπόσχεται από την ανάποδη πως ζητεί μία «καθαρή» υπερψήφιση του κόμματός του (του απομείναντος δηλαδή κόμματος-κομματάκι)!............
Από την άλλη πλευρά, έχουμε τα προηγούμενα κόμματα με τα γνωστά τους αποτελέσματα. Αν αυτό δεν είναι δίλημμα τότε τι είναι;…….
Με αποτέλεσμα να είμαστε πλέον αναγκασμένοι ο καθένας να κρίνει πιο είναι το πολύ κακό και ποιο το πολύ χειρότερο! Αυτή είναι η Αλήθεια! Γιατί τα περί Συμφωνίας και Συνεργασίας για τους Έλληνες Πολιτικούς είναι κάτι που δεν υπάρχει στο DNA μας! Δυστυχώς! Ο Θεός που ακόμα και τον Άνθρωπο βαρέθηκε γιατί απογοητεύτηκε από το κατασκεύασμά του ( από τα καμώματά του), δεν γνωρίζω αν θα βάλει το Χεράκι του να μας γλυτώσει από Εαυτούς μας! ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ! Ελλάδα ταλαίπωρη! Κρίμα!