Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Ο πολίτης είναι τόσο αγχωμένος και  στενοχωρημένος, με την καθημερινότητά του, που πολύ λίγο τον ενδιαφέρει  πια η "ενότητα" η η διάλυση  κομμάτων. Έπαθε πια ανοσία με την ειδησεογραφία και τον "πόλεμο" στα τηλεοπτικά παράθυρα μεταξύ  πολιτικών αντιπάλων. Και αυτό γιατί ενδόμυχα, αλλά  αρχίζει και το δείχνει τώρα πιο συχνά, πως η σχέση  πολίτη-πολιτικών, έχει   χάσει το ενδιαφέρον του. Η μεγάλη διάρκεια της Κρίσης, της οποίας τα αποτελέσματα στην Ελλάδα, έγιναν πολύ  πιο έντονα και δύσκολα, από άλλα κράτη, είναι η κυρία αιτία, που δημιουργεί επαυξάνει και  εντείνει αυτήν την αίσθηση. Είναι τελείως αδικαιολόγητο, για τους μέχρι τώρα διοικήσαντες αυτήν την  όμορφη και  πλούσια χώρα, που επί 50 και χρόνια μετά τον πόλεμο δεν βάλανε τα θεμέλια μίας τουλάχιστον  υποτυπώδους Ανάπτυξης.
Κύριοι πολιτικοί, νέοι και παλιοί, ανοίξετε καλά τα μάτια σας και τ' αυτιά σας και αφουγκραστείτε την ανάσα του Λαού! Τα λόγια είναι ωραία και οι υποσχέσεις ακόμα καλύτερες. Αλλά όλα αυτά για τον σημερινό Έλληνα έχουν "πεθάνει"! Το μοντέλο αυτό της πολιτικής συμπεριφοράς σας "τέλειωσε"! Το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε (και φροντίστε να το κάνετε γρήγορα είναι να ΕΝΩΘΕΙΤΕ! Βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη καμπή και πρόχειρες κινήσεις άλλες δεν σηκώνει πια το κλίμα   στην Ελλάδα.
Δεν μπορεί ο άνεργος σήμερα και ο μικροσυνταξιούχος και ο επαγγελματίας, να ακούνε πως μία πολύ μικρή ομάδα ελεγκτών ελέγχουν χιλιάδες υποθέσεις εκατομμυρίων από διακίνηση μαύρου χρήματος η ακόμα και νόμιμου χρήματος, για να βρεθούν οι όποιοι παράνομοι!....