Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΠ' ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ Κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ!...



ΕΠΙ   ΤΕΛΟΥΣ    ΛΟΓΙΚΕΥΤΕΙΤΕ    ΚΥΡΙΕ     ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ!
Είναι φανερό πλέον, πως αδυνατείτε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Εσείς και οι συνεργάτες σας πετύχατε να εκμεταλλευτείτε την αγανάκτηση ενός μεγάλου κομματιού του Λαού, που υπέφερε από τα 5 ολόκληρα χρόνια μιας ανελέητης Λιτότητας συμπληρώνοντας τους ψηφοφόρους σας και με ένα άλλο κομμάτι πολιτών οι οποίοι και «συμμετείχαν» στην όλη καταστροφή ωφελούμενοι από Πολιτικούς, οι οποίοι σήμερα θα έπρεπε να λογοδοτήσουν. Για το «έγκλημα» που έγινε στην Οικονομία της χώρας, με την Κακοδιοίκηση, την Διαφθορά, τις απαράδεκτες σε μέγεθος, Φοροδιαφυγή και Εισφοροδιαφυγή. Πήρατε την σημαία του Ρομπέν των Δασών και εμφανιστήκατε σαν ο Εθνικός Λυτρωτής των Ελλήνων!
Τώρα αποδεικνύεται, πως μόνο σε φανφαρονισμούς, σε απειλές και χωρίς καθόλου μελέτη και σχέδιο, όλα ήταν μία φούσκα που τώρα σκάει!
Αυτό γιατί δεν υπολογίσατε, πως δεν ήταν δυνατόν λάθη  και κακές αποφάσεις προηγούμενων Πολιτικών μιας ολόκληρης 50ετίας και βάλε να τα διορθώσετε αμέσως. Σας διέφυγε (και είναι αδικαιολόγητο για ένα νέο άνθρωπο), πως ο Λαός στο μεγαλύτερο κομμάτι του, είναι «ξεζουμιγμένος» και δεν αντέχει σε καμία πλέον ταλαιπωρία, αφού το μόνο που τον ενδιαφέρει τώρα είναι το πως θα υπάρχει και την επόμενη ημέρα.
Ξεκινήσατε  προεκλογικά με απειλές και κατηγορίες κατά των «κακών» Ευρωπαίων! Θα ξεσκίζατε τα Μνημόνια και δεν θα πειθαρχούσατε στην Τρώικα! Αλλά μόνο στους Θεσμούς!
Μόλις πήρατε την Διακυβέρνηση και προσγειωθήκατε στην Πραγματικότητα, αρχίσατε να αλλάζετε τροπάριο, τονίζοντας πως σκοπός είναι, να παραμείνετε Οπωσδήποτε Εντός της Ευρώπης και βέβαια με νόμισμα το Ευρώ. Και αρχίσατε με πρωτόγνωρο τρόπο και στυλ (Βαρουφάκη), να συνεννοείστε  με τους υπόλοιπους 18 Ευρωπαίους συναδέλφους σας, όπου πρωτοστατούσαν (σαν πιο δυνατή Οικονομία) η Γερμανίδα Καγκελάριος Μέρκελ  και ο Υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Σόϊμπλε.
Δεν σας περνούσε καθόλου από το μυαλό, πως Εμείς στην Ελλάδα είμαστε οι κύριοι Υπεύθυνοι, που Ορίσαμε αυτούς τους κυρίους για Δανειστές μας! Και αρχίσατε με κόντρες και απαράδεκτους χαρακτηρισμούς, αλλά χωρίς καθόλου Εθνικές Βάσεις και Ελληνικές Υποδομές, τελειώνοντας ακόμα και με απειλές, πως θα σταματούσατε να πληρώνετε το Χρέος!
Ακόμα και τολμήσατε ανοήτως να συμπληρώνετε πως αγωνίζεστε όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά στοχεύετε να διορθώσετε ολόκληρη την Ευρώπη. Κάνατε απεγνωσμένες κινήσεις, προς Κίνα Ρωσία και προφανώς και αλλού! Ολομέτωπη δηλαδή στάση κατά των Ευρωπαίων! Και τους εξαγριώσατε Όλους!
«Μεγάλα λόγια δυστυχώς πολύ μικρών ανδρών»! Αυτό έκανε η παράταξής σας! Και ήρθαμε στο σήμερα! Και εξαγγείλατε ένα «Δημοκρατικότατο» Δημοψήφισμα! Την Ευθύνη της αποτυχίας σας θέλετε τώρα, να την «φορτώσετε» στον Λαό! Εδώ είναι που αποτύχατε παταγωδώς!
Δεν γνωρίζατε πως οι Ευρωπαίοι και το ΔΝΤ θα σκλήραιναν και θα σας οδηγούσαν σε Οικονομική Ασφυξία αφού το Πρόγραμμα τελείωνε σε μερικές ώρες;…..
Δεν μπορούσατε κανείς από όλους τους συνεργάτες σας να φανταστεί πως θα αισθανθούν οι Πολίτες, όταν ζήσουνε την πικρή εμπειρία, του να μπορούν να πάρουν 120 ευρώ την εβδομάδα από τις Τράπεζες και αφού αυτές ανοίξουν;
Πράγμα που σημαίνει πως ούτε  Εσείς ο « Ρομπέν των Δασών», έχετε εμπειρία από καθημερινές απόλυτες ανάγκες των φτωχών ανθρώπων .Εξ ιδίων κρίνατε τα αλλότρια;…. Πλήρης άγνοια  Ελληνικής καθημερινότητας και δυστυχώς έλλειψης Ευθύνης!
Για όλους αυτούς τους λόγους, κ. Πρωθυπουργέ αφυπνισθείτε ΑΜΕΣΩΣ  και αποφασίστε με τους συνεργάτες σας, να μεταβείτε στην Ευρώπη και να συμφωνήσετε, όπως μπορείτε, αλλά με στόχο την Συμφωνία, το συντομότερο δυνατόν!
Αυτό γιατί μία κακή Συμφωνία είναι πολύ καλύτερη από τα χειρότερα, στα οποία θα εμπλέξετε την Πατρίδα μας. Εάν δε  πιστεύετε πως η κατάσταση δεν είναι αντιμετωπίσιμη (εννοείτε μετά από μία Συμφωνία) οδηγηθείτε σε εκλογές! Και εννοώ για να δώσετε την σκυτάλη ακόμα και σε μία Εθνική Κυβέρνηση έκτακτης Ανάγκης, χωρίς την προσωπική συμμετοχή όλων εκείνων που συμμετείχαν στα μέχρι τώρα Λάθη ηθελημένα η αθέλητα προηγούμενων αλλά και σημερινών Πολιτικών. Έτσι για να αισθανθούμε πια στην Ελλάδα, πως κάτι πάει να γίνει, αλλά όχι ακόμα από μόνοι μας. Πρέπει να δοθεί η ευκαιρία επιτέλους να οργανωθεί αυτό το Κράτος στις απαραίτητες και δυστυχώς απούσες Υποδομές του!
Κάντε αυτό! Είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον θα σώσετε την χώρα την τελευταία στιγμή! Και αυτό είναι και Τίμιο και Σωστό!