Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Οι εμφύλιοι  πόλεμοι πληθαίνουν! SOSSOSSOS
Πότε θα ξυπνήσουν οι Μεγάλοι από τον λήθαργο που τους έχει «υπνώσει» απαράδεκτα και ακόμη κάθονται θεατές στα γύρω  καθίσματα μιας Αρένας, όπου σπαράζονται ολόκληροι Λαοί, από μεθοδεύσεις που οι ίδιοι τις περισσότερες φορές δημιούργησαν προκειμένου να εκμεταλλευτούν ολόκληρες χώρες;…. Εκατόμβες καθημερινώς, από νέους γέρους και πολλά παιδιά!... Καταστροφές πολέμου, αρρώστιες και ατέλειωτος οδυρμός. Και εμείς όλοι (οι Λαοί) καθένας με το πρόβλημά του… καθησυχάζουμε στην σκέψη, πως μπορεί να περνάμε πολύ δύσκολα, αλλά τουλάχιστο, δεν είμαστε οι στόχοι!    Δεν είμαστε μέσα στην Αρένα! (Ακόμα)!........
Οι        Πολιτικοί μας, τι λένε και πως και ποια σταθερή γνώμη εκφράζουν, σε αυτούς τους «Μεγάλους» οι οποίοι οδηγούν τον Κόσμο στην Αφάνεια;… Έχουν γνώμη Εθνική η εκφράζονται ανάλογα με το βόλεμα το κομματικό;…….
Οι Θρησκευτικοί Ηγέτες, τι λένε;…… Δέχονται πως η «Τρομοκρατία» είναι προϊόν παρθενογένεσης;….. Δεν αντιλαμβάνονται πως        και οι «Χριστιανοί», οι μαϊμούδες «Χριστιανοί», έχουν πρώτοι την ευθύνη, για την μεγάλη εκμετάλλευση των Λαών και τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν, να γλυτώσουν από την  Τρομοκρατία  την οποίοι οι ίδιοι εξέθρεψαν αφού την δημιούργησαν;…..
Όλοι οι υπόλοιποι πραγματικοί Χριστιανοί (που δεν συμμετείχαμε στο έγκλημα της απόφασης για επέμβαση στα εσωτερικά μιας χώρας), γιατί πρέπει να πληρώσουμε για την Αδικία αυτή που είναι το χειρότερο έγκλημα;….
Καλά η απορία!.... Το αποτέλεσμα όμως η καμία προσπάθεια σοβαρή, για διόρθωση της εξωτερικής Πολιτικής ορισμένων Μεγάλων, δεν διαφαίνεται! Ξεκάθαρα, μας τονίζουν με την στάση τους, πως πολύ απλά στην «Ζούγκλα» το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό!
Όλα τα περί πραγματικού σεβασμού στον  Χριστιανισμό αλλά και όποιας άλλης Θρησκείας, είναι «φύκια για μεταξωτές κορδέλες»!......
Δεν μπορώ να το χωνέψω αυτό, αλλά δεν μπορώ και να αγνοήσω την Πραγματικότητα!.. .Δυστυχώς……

  

Λιονταράκι με άψογη τεχνική αιφνιδιάζει σκύλο - Ειδήσεις - Περίεργα - in.gr

Λιονταράκι με άψογη τεχνική αιφνιδιάζει σκύλο - Ειδήσεις - Περίεργα - in.gr

Krystall: Ένα πλωτό ξενοδοχείο στη μέση νορβηγικού φιόρδ - Ειδήσεις - Περίεργα - in.gr

Krystall: Ένα πλωτό ξενοδοχείο στη μέση νορβηγικού φιόρδ - Ειδήσεις - Περίεργα - in.gr