Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Συνέχεια χωρίς τελειωμό, είναι η Ανασφάλεια των  Ελλήνων πολιτών, με το πίσω-μπρος της Κυβέρνησης! Πότε έχουμε το περίφημο «πλεόνασμα» και πότε ανησυχούν σφόδρα, εάν αυτό θα φτάσει όχι για να μετριάσει την οικονομική αδυναμία μερικών Κοινωνικών ομάδων, αλλά να καλύψει τις Δικαστικές Αποφάσεις, περί μη νομιμότητας οριζόντιων μειώσεων σε μισθούς ,συντάξεις γενικά.
Πρόχειροι στην Νοοτροπία οι Πολιτικοί μας, καλύπτουν κενά χωρίς να τα νομιμοποιούν πριν να τα εφαρμόσουν και εκ των υστέρων τρέχουν και δεν φτάνουν. Την ίδια στιγμή οι δανειστές μας, έχοντας ένα εύκολο θύμα τους μας ξεδοντιάζουν και μας εξευτελίζουν. Ποιοι;….. αυτοί που ούτε κατόρθωσαν να ενώσουν την Ευρώπη σαν μία ενιαία Δύναμη, αλλά ξεχωρίζουν τον Νότο από τον Βορρά, αλλά και γιατί οδήγησαν και το παραδέχονται σε λάθος δρόμο την Ελλάδα.
Ενώ από την άλλη, ξεχνούν πως ο Νότος είναι ένα μεγάλο κομμάτι της Ευρώπης! Από το οποίο είχαν μέχρι σήμερα τεράστια οφέλη, ειδικά η Γερμανία, που σήμερα παριστάνει τον «Βεληγκέκα»!
Και έχουμε και μία Αξιωματική Αντιπολίτευση, που ετοιμάζεται να κυβερνήσει (και ίσως το πετύχει), αδιαφορώντας  πλήρως για το  τεράστιο βουνό προβλημάτων, που σίγουρα (100%) θ’ αντιμετωπίσει! Χωρίς  σίγουρο χαρτί, με εσωτερικές σοβαρές διαφωνίες και επί πλέον με συνεχή δημοσκοπικά αποτελέσματα, που «φωνάζουν» πως  στο μεγαλύτερο κομμάτι του ο Λαός δεν θέλει εκλογές!
Είναι ότι το χειρότερο που μπορεί να αντιμετωπίζει η χώρα αυτήν την πολύ δύσκολη ώρα!
Ενωθείτε κύριοι και αφήστε τα μικροπολιτικά σας τερτίπια. Είναι υψίστη ΑΝΑΓΚΗ για την Πατρίδα να ενωθείτε ΟΛΟΙ σας! Για μία περίοδο, ώσπου το τοπίο να καθαρίσει και να δούμε λίγο φως!...
Τα είπαμε μία, τα είπαμε δύο τα είπαμε τρεις! Από τώρα και εμπρός κουβαλάτε την Ευθύνη για την κατάσταση στην χώρα ολόκληρη στην πλάτη σας! Εάν αντέχετε συνεχίστε, αλλά μην τολμήσετε στο άμεσο μέλλον να προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα’ αδικαιολόγητα! Επιτέλους κάντε την σωστή κίνηση, όχι Απελπισίας αλλά για την σωτηρία της Πατρίδας!

Μόνο έτσι (το πιστεύω) οι Ευρωπαίοι δανειστές μας, αλλά και το περιβόητο ΔΝΤ, θα μας σεβαστούν και                        θ’ αναγκαστούν να βοηθήσουν ουσιαστικά!...... Πόσο ακόμα πρέπει να περιμένουν οι πολίτες;…………….