Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Περί μειώσεων η όχι Μισθών και Συντάξεων!

Είναι  Ηθικό, Δίκαιο και  Ανθρώπινο να μη μειωθούν περεταίρω μισθοί και συντάξεις, βασικές η  επικουρικές! Στην παρούσα όμως συγκυρία, όπου η χώρα βρίσκεται σε απελπιστική οικονομική θέση,  για την οποία υπέυθυνες είναι από χρόνια πολλά όλες οι μέχρι τώρα κυβερνήσεις, αλλά και με τις καθυστερήσεις, αρνήσεις , απειλές και  με ένα  αδιανόητο στυλ συννενόησης (τύπου κ. Βαρουφάκη, κ. Καμμένου, κ. Λαφαζάνη κ.λ.π), η Κυβέρνηση αυτή απομάκρυνε περεταίρω τις χώρες της Ευρώπης από την Ελλάδα, επιδεινόνοντας ακόμα πιο σκληρά και επικίνδυνα την θέση μας.
Εάν λοιπόν λόγω πλέον ανυπαρξίας δυνατότητας  καταβολής διαφόρων καθημερινών υποχρεώσεων του Κράτους, στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό, αναγκαστεί η Κυβέρνηση αυτή να συμφωνήσει επιβάλλοντας νέους φόρους στους πολίτες, τότε  αυτό θα είναι Ανήθικο! Γιατί και με αυτόν τον τρόπο θα μειωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις του Λαού!
Ας  προσγειώσει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα το σκάφος της Πατρίδας μας, σώζοντας σε πρώτη φάση τους επιβάτες του και μετά επιτέλους ας το  νοικουρέψει  όπως από την αρχή έπρεπε να κάνει σαν μία Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας όπως θέλει να ονομάζεται! Όλα τα άλλα είναι Κομματικά τερτίπια... για τα οποία ο Λαός αρχίζει να  μην μπορεί  πια να τα "καταπιεί"!.....