Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΘΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΛΕΤΕ!!!



Φτάνει πια με τα ψέματα! Αυτό είναι το ανόητο Πολιτικό Θράσος!

Μπροστά στον κίνδυνο, να πέσουμε σε μεγάλο «γκρεμό» και μετά από την ήδη πολύ δύσκολη κατάσταση που είχε περιέλθει μέχρι τον Ιανουάριο η χώρα και μετά από την εγκληματική καθυστέρηση μιας απαράδεκτης Διαπραγμάτευσης του Σύριζα, συρθήκαμε στην υπογραφή ενός νέου Μνημονίου! Το νερό ήδη «κόχλαζε» στο καζάνι της Ελλάδας, μέχρι που «σήκωνε» την πέτσα του εγκεφάλου μας! Και πέσαμε μέσα!... .Προσπαθώντας να δούμε το πως θα επιβιώσουμε με τις νέες και πιο επώδυνες από πριν συνθήκες της καθημερινότητάς μας.
Και μπροστά σε αυτήν την πραγματικότητα (με πολλαπλή Άγνοια λεπτομερειών των νέων μέτρων) και με φουλ  άγχος, έρχεται η Κυβέρνηση ΤΕΛΕΙΩΣ  αψυχολόγητα να μας πείσει Πως αυτό το πολύ δύσκολο Μνημόνιο περιέχει και μέτρα Ανάπτυξης!!!!!...
Αυτό δείχνει τον μη σεβασμό της Κυβέρνησης προς τους πολίτες θεωρώντας τους τελείως «φυτά». Είναι μεγάλη ντροπή για Πολιτικούς με την σημερινή υποτίθεται γνώση των Ελληνικών Προβλημάτων, να προσπαθούν να πουλήσουν «φύκια για  μεταξωτές κορδέλες σε έναν Λαό που μόνο ηλίθιος δεν είναι! Ζητήστε κύριοι τουλάχιστο ένα «Συγγνώμη» απ’ τον κοσμάκη (τον άνεργο, τον μικροσυνταξιούχο, τον μικροεπαγγελματία, αλλά και τον μεγάλο επαγγελματία)! Ένα τουλάχιστο «Συγγνώμη»! Και αφήστε ξεχάστε πια αυτήν την γεμάτη θράσος Πολιτική παλαιού τύπου Νοοτροπία! Την Αλήθεια μάθετε μόνο να λέτε! Την ΑΛΗΘΕΙΑ!