Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Ετοιμόγεννο το Νέο Έτος 2014 αναπνέει όλο και περισσότερο την μπόχα της Διαφθοράς!


Μ
 έσα από όλα τα προβλήματα που  μεγάλωσαν τον χρόνο που φεύγει, άρχισε τώρα και το πρόβλημα με το άνοιγμα αργά-αργά του καπακιού του βόθρου της Διαφθοράς! Και η «βρώμα» άρχισε να διαχέεται σε όλη την Επικράτεια. Αλλά και να μας ρεζιλεύει επί πλέον στον Παγκόσμιο Ορίζοντα. Κάθε μέρα βγαίνει στην φόρα και κάποιο καινούργιο οικονομικό έγκλημα! Κάθε μέρα  ερεθίζει την οργή του Άνεργου, του μικροσυνταξιούχου και του κάθε λογής επιχειρηματία μικρού και μεγάλου! Κάθε μέρα απογυμνώνονται πολιτικά και άλλα πρόσωπα, από το ρούχο της Τιμιότητας! Τα ψέματα δεν καλύπτουν κανένα πια…. Η μπόχα είναι αβάσταχτη! Και που να φύγει ολόκληρο το καπάκι από τον βόθρο!  Θα ξεπεράσει ακόμα και την αιθαλομίχλη που ταλαιπωρεί τις πόλεις μας!..... Και ο Καινούργιος Χρόνος καταφτάνει σε μερικές ώρες και η Ελπίδα, παρ’ όλα αυτά στέκεται αγέρωχη! Οι Έλληνες δεν θα λυγίσουμε τελικά! Θα επιβιώσουμε! Θα ξαναβγούμε μπροστά Υπερήφανοι!..  Με έναν όμως όρο! Να αλλάξουμε την Νοοτροπία μας. Οι πολιτικοί επιλέγονται για να διασφαλίζουν την λειτουργία του Κράτους και όχι για να τους θεωρούμε πασάδες! Ούτε θηριοδαμαστές μας! Γιατί αυτό πολλοί έκαναν μέχρι τώρα. Μας είχαν για πρόβατα στην σφαγή προκειμένου να επιτύχουν να περνάνε καλά με τα χρήματα του Κράτους!.. Δεν χρειαζόμαστε λεπτομέρειες. Οι πολιτικοί πρέπει να είναι «Λειτουργοί» του Έθνους και  όχι  «αρουραίοι» καλοπληρωμένοι και χωρίς ευθύνες. Εάν το καπάκι του βόθρου της Διαφθοράς, άνοιγε πολύ πιο ενωρίς, δεν θα χρειαζότανε, να ρέψει η Αγορά, από μέτρα πανικού, επειδή τα πάντα βρίσκονταν έξω από την γνώση του Λαού για την κατάντια της χώρας!
Τώρα ήρθε πια η ώρα, υα πράγματα να  διορθωθούν εν μέρει. Δεν σηκώνει άλλα βάρη ο κοσμάκης! Ν’ ανοίξει λοιπόν το καπάκι του βόθρου εντελώς και ας πνιγούμε στην μπόχα της Ατιμίας μερικών υπεύθυνων δήθεν Δημοσίων προσώπων. Ο καθένας ας επιστρέψει με το παραπάνω, ό, τι παρανόμως καρπώθηκε! Να λείπουν οι φυλακίσεις. Δεν θα μετατρέψουμε τις φυλακές  σε ξενοδοχεία πολυτελείας, επειδή έχουν την δυνατότητα αρκετοί να «λαδώσουν» και ν’ απολαμβάνουν και εκεί μέσα τις ανέσεις τους. Τα χρήματα στην θέση τους και αναλόγως του αδικήματος και του μεγέθους του δήμευση περιουσιών, που δημιούργησαν χωρίς κανένα κόπο και παράνομα!
Καλώς να έλθει λοιπόν ο Καινούργιος Χρόνος 2014 και ας φωτίσει τα μυαλά των Πολιτικών Αρχηγών των Κομμάτων, πως για να σωθεί η Ελλάδα το γρηγορότερο ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ! Με ένα Σύμφωνο κομματικής Ειρήνης για ένα εύλογο διάστημα. Τώρα τα πολιτικά πειράματα, μόνο σκοτώνουν την Ελλάδα! Εάν αυτό θέλουν   και επιζητούν, είναι σαν να στοχεύουν την καταστροφή της καριέρας τους. Εάν συμφωνήσουν, θα μείνουν στην ιστορία, σαν πολιτικοί πραγματικοί και πανάξιοι!
ΧΡΟΝΙΑ  ΣΑΣ  ΠΟΛΛΑ…ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!.......