Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Mαξίμου σε ΝΔ για τις Εξεταστικές: Συνιστούμε ξεκούραση και αναστοχασμό

Mαξίμου σε ΝΔ για τις Εξεταστικές: Συνιστούμε ξεκούραση και αναστοχασμό: «Από τη μέρα που έκλεισε η συμφωνία για χρέος-αξιολόγηση, η ΝΔ ζητάει κάθε βδομάδα και μια καινούργια εξεταστική. Χωρίς πολιτικό αφήγημα, προσπαθεί να το εφεύρει -ματαιοπονούν» αναφέρει το Μαξίμου, σχολιάζοντας την αντίδραση της ΝΔ στις αποκαλύψεις...
Σημ: Και άμα γίνουν και οι εξεταστικές για το παρόν αλλά και για το παρελθόν  θα τιμωρηθεί κανείς;....για τι η ουσία είναι πως τα 3/4 του πληθυσμού πληρώνουν καθημερινά το βαρύ φορτίο.
Εάν γινότανε μία Εθνική Κυβέρνηση, λόγω ιδιαιτέρων επικίνδυνων συνθηκών την Πατρίδας, στην οποία δεν θα συμμετείχε ΚΑΝΕΙΣ από τους προηγούμενους αλλά και τους τωρινούς που μετείχαν σε Κυβερνήσεις, οι οποίες βασικά "γέννησαν" το Χρέος, τότε θα μπορούσαν να γίνουν πολλά πράγματα προς όφελος της Δημοκρατίας της Χώρας.
Ακύρωση κάθε είδους Ασυλίας από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο σε αξίωμα Πολιτικό. Λεπτομερής εξέταση σε βάθος στον τρόπο  Οικονομικής Διακυβέρνησης. Και προσήλωση σε ένα πρόγραμμα αναγκαστικό μεν αλλά χωρίς χάσιμο πολύτιμου χρόνου, τότε μόνο ο δρόμος της Ανάκαμψης θα άνοιγε γρήγορα.
Αλλά ποιος είναι εκείνος ο οποίος, θα συμφωνήσει σε μία τέτοια Πατριωτική κοινή Δράση;........ΟΥΔΕΙΣ!!!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου