Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2015

Η Ελλάδα θα επιβιώσει σε πείσμα όλων εκείνων που πιστέυουν το αντίθετο! Τελικά μετατραπήκαμε σε Τέρατα;
Κάποιος φιλοσοφικά σκεπτόμενος (γνωστή προσωπικότητα που  δυστυχώς ξέχασα ποιος τελικά ήταν-ντροπή μου), είπε το εξής: «Εάν συνήθισες το Τέρας, σημαίνει πως έγινες Τέρας και Εσύ!»
Και διερωτώμαι τώρα με όλα αυτά που μας συμβαίνουν (γενικά ανά τον Κόσμο):
1) Συνηθίσαμε  ν’ ακούμε για τα θύματα των ναρκωτικών ουσιών, τους εμπόρους αυτού του θανάτου, την Ατιμωρησία, που σημαίνει Συνεργασία.
2)Συνηθίσαμε και για το αλκοόλ και τα θύματά του που είναι μεγαλύτερη ακόμα πληγή της Κοινωνίας μας!
3)Συνηθίσαμε τον Καρκίνο που με χίλιες μορφές μας αποδεκατίζει.
4)Τώρα ζούμε την κόλαση των πολέμων και τα εκατομμύρια των θυμάτων χρόνια τώρα και μακριά μας (Αφγανιστάν, Ιράκ) αλλά πολύ κοντά μας (Παλαιστίνη, Λιβύη, Συρία)! Κοντεύουμε ήδη να είναι κομμάτι της Ζωής μας!
5)Συνηθίσαμε την Διαφθορά Παγκοσμίως και όχι μόνο της Ελλάδας (το πρόσφατο παράδειγμα της Γερμανίας στην  τεράστια αυτοκινητοβιομηχανία της BMV!). Όπου ειδικά στην Ελλάδα κανείς δεν τιμωρείται! Αυτά τα συνηθίσαμε Όλα!
6)Συνηθίσαμε να παρανομούμε οι περισσότεροι σε αντιστάθμισμα της Διαφθοράς που «έστησαν» οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ, την ίδια στιγμή που ΟΛΟΙ τους κόπτονται για την Σωτηρία της Ελλάδας!
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ! ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ! Απλά ο πολίτης και ο Κοσμάκης γενικά ανέχεται χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτα άλλο.
Στην «σύγχρονη» εποχή μας δυστυχώς έγινε εθισμός να πιστεύουμε πως η Παρανομία είναι προσόν. Ηλίθιος είναι ο Νομοταγής Πολίτης! Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά μας με τα άλλα Ευρωπαϊκά κράτη. Εκεί οι Νόμοι γίνονται Πράξη. Εδώ όλα «πληρώνονται» και βγαίνουν όλοι «λάδι»!
Μόνο εάν αυτή Νοοτροπία αλλάξει (που δεν βλέπω πως, γιατί μπήκε βαθιά μέσα στο DNA μας)!
Γι’ αυτό πιστεύω πως τελικά δεν γινήκαμε Τέρατα! Υπάρχει ακόμα Ελπίδα! Η Ελλάδα θα μείνει όρθια! Ο χρόνος θα ξεκαθαρίσει σιγά σιγά τα «σάπια» κύτταρα του οργανισμού της! Θα πάρει χρόνο. Ελπίζω! Και γι’ αυτό ακόμα αναπνέω. Ευελπιστώ να προλάβω να την δω να σηκώνει κεφάλι! Και να διώχνει από επάνω της όλα τα «τσιμπούρια» που τόσα χρόνια της ρουφάνε το αίμα και Πολιτικοί αλλά και πάμπολλοι Πολίτες!
Που σημαίνει πως πιστεύω πως δεν γινήκαμε Τέρατα!
Καλό Σαββατοκύριακο με Υγεία και βέβαια λίγη απλή διασκέδαση!
Δημοσίευση σχολίου

Λυπηρές συμπεριφορές!

   Απευθύνεται σε όσους δεν συμμορφώνονται και είναι δυστυχώς πάρα πολλοί! 1)Ποτέ δεν σεβόμαστε τους χώρους που απαγορεύεται το κάπνισμα....