Σάββατο, 1 Απριλίου 2017

Ο ηθοποιός Άλεκ  Μπόλντουιν υποδύεται τον Πρόεδρο Τράμπ!


Μία από τις πιο  επιτυχημένες σατιρικές εμπνεύσεις της αμερικανικής τηλεόρασης φτάνει στο τέλος της. «Αν όλα παραμείνουν ίδια όπως είναι τώρα, δεν ξέρω αν ο κόσμος θα έχει τη διάθεση να γελάει με αυτό τον Σεπτέμβριο» εξήγησε ο ηθοποιός.
Ηταν ένα από τα πρόσωπα της προεκλογικής εκστρατείας στις ΗΠΑ, μιας περιόδου με τέτοιες ακρότητες που δεν είχε προηγούμενο στην αμερικανική πολιτική ιστορία. Ηταν επίσης μια από τις κορυφαίες στιγμές της τηλεόρασης και της τηλεοπτικής σάτιρας. Και μάλλον φτάνει στο τέλος της. Ο ηθοποιός Αλεκ Μπόλντουιν αποκάλυψε ότι πιθανότατα θα σταματήσει να υποδύεται τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, όταν ο εφετινός κύκλος του σόου «Saturday Night Live» φτάσει στο τέλος του τον προσεχή Μάιο.
Ο Μπόλντουιν, που διακωμώδησε εξαιρετικά τον Τραμπ, εξήγησε ότι φοβάται πως η Αμερική έχει εκλέξει «τον πρώτο ανθεκτικό στη σάτιρα πρόεδρο» και ότι δεν είναι βέβαιος αν οι τηλεθεατές θα έχουν πια τη διάθεση να γελούν με τον Τραμπ στους επόμενους μήνες.
Οταν ρωτήθηκε πιο συγκεκριμένα για πόσο ακόμη σκοπεύει να υποδύεται τον Τραμπ -ένας ρόλος που έφερε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και συχνά προκάλεσε την αντίδραση του ρεπουμπλικανού μεγιστάνα-, ο Μπόλντουιν δήλωσε στην Press Association: «Οχι για πολύ ακόμη. Αυτήν τη σεζόν στο SNL θα το κάνω όσο περισσότερο μπορώ. Αλλά μετά δεν ξέρω. Δεν ξέρω αν ο κόσμος θέλει να συνεχίσει με αυτό. Αν όλα παραμείνουν ίδια όπως είναι τώρα, δεν ξέρω αν ο κόσμος θα έχει τη διάθεση να γελάει με αυτό τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Θα είμαστε βέβαια έτοιμη για την επέτειο του ενός έτους από την εκλογή το φθινόπωρο (στις 8 Νοεμβρίου). Αλλά πιστεύω ότι ο κόσμος θα βρίσκεται σε άλλο πλαίσιο τότε». 
Ο 59χρονος ηθοποιός παραδέχτηκε ότι δεν παρουσίασε μια ακριβή εικόνα για τον πρόεδρο. «Παίζω μια καρικατούρα ενός πιο κακού Τραμπ» εξήγησε. Ωστόσο είπε ότι επαναλαμβάνει τα όσα λέει ο Τραμπ «επί λέξει» και «δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε στον πειρασμό να τον κάνουμε να φαίνεται θυμωμένος».
Ο ρόλος του Τραμπ-καρικατούρα ήταν μια από τις σημαντικότερες στιγμές της αμερικανικής TV τις τελευταίες δεκαετίες. Δεν ήταν μόνο η υψηλή τηλεθέαση που χάρισε στο NBC, αλλά ήταν τέτοια η απήχησή του στο κοινό σε όλον τον κόσμο που πολλοί είχαν ταυτίσει τον Μπόλντουιν με τον Τραμπ. Διόλου τυχαία, μια δομινικανή εφημερίδα δημοσίευσε τη φωτογραφία του Τραμπ-Μπόλντουιν αντί του πραγματικού προέδρου σε πρωτοσέλιδό της.
Θα μπορούσε όμως ο Μπόλντουιν να δει τον εαυτό του να παίζει τον Τραμπ και στο σινεμά; «Μόνο για απίστευτα πολλά λεφτά» είπε. «Δεν ξέρω αν θα ήθελα να είμαι ο Τραμπ για περισσότερα από πέντε λεπτά του “Saturday Night Live”. Θα ήταν εξαντλητικό και βαρετό».

Διαφημίσεις ατέλειωτες!!!

Αρκετά πια με τις κρέμες και τα πασαλείμματα!!! Δεν μπορώ πια να αντέξω τις υπερβολικές διαφημίσεις ορισμένων καναλιών. Γεμίσαμε  κρέμ...