Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

Αν αυτό αληθεύει τότε το θράσος είναι απερίγραπτο!

«Λεφτά υπάρχουν» για τους υπαλλήλους του Μαξίμου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ, 09:00 |
PN
Parapolitika Newsroom

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ (02)
Πώς θα πληρωθούν όσοι δουλέψουν την 25η Μαρτίου
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πάνω από 55.000 το μήνα για υπερωρίες… σε Καρανίκες αποκαλύπτει ο Ελεύθερος Τύπος
Την ώρα που βάζουν φόρους και κόβουν συντάξεις στο Μέγαρο Μαξίμου πληρώνουν παχυλά «μεροκάματα» στους υπαλλήλους του Μαξίμου. Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου η κυβέρνηση επιλέγει να ξοδεύει προκλητικά ποσά για τους υπαλλήλους της στο Μαξίμου, σημειώνοντας ότι πληρώνει 55.500 ευρώ το μήνα ή 666.000 ευρώ το χρόνο, μόνο για υπερωρίες σε… Καρανίκες, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.
Σημειώνει επίσης η εφημερίδα: «Το ποσό αυτό διατίθεται στους μετακλητούς υπαλλήλους του πρωθυπουργικού Μεγάρου, όπως είναι ο Ν. Καρανίκας που είναι και ο πιο γνωστός στο ευρύ κοινό, αλλά και στους επιστημονικούς συνεργάτες των υπουργών Επικρατείας. Χαρακτηριστικό είναι ότι μόνο στη Γραμματεία του πρωθυπουργού οι έξτρα δαπάνες ανέρχονται σε 22.000 ευρώ μηνιαίως ενώ τον Απρίλιο του 2016, όταν είχε ξεσπάσει και πάλι θόρυβος, οι υπερωρίες για τρίμηνη περίοδο ήταν 10.300 ευρώ. Το αξιοσημείωτο είναι ότι οι δαπάνες για έξτρα αμοιβές εγκρίνονται στις αρχές του μήνα για όλο τον μήνα, που σημαίνει ότι πληρώνονται ως επιμίσθιο, αφού οι υπερωρίες δεν καταλογίζονται αφού πρώτα καταγραφούν αλλά υπολογίζονται εκ των προτέρων.

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Καλπάζει η ΝΔ: Με 36 μονάδες προηγείται έναντι του ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ,09:58
TAGS: 

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/lefta-iparchoun-gia-tous-ipallilous-tou-maximou

Διαφημίσεις ατέλειωτες!!!

Αρκετά πια με τις κρέμες και τα πασαλείμματα!!! Δεν μπορώ πια να αντέξω τις υπερβολικές διαφημίσεις ορισμένων καναλιών. Γεμίσαμε  κρέμ...