Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017

Μέσα στους  δύσκολους καιρούς  εμφανίζονται  και  οι  αδικαιολόγητες παρελάσεις!
Ζούμε δύσκολους καιρούς πολλά χρόνια τώρα. Με του κόσμου τα προβλήματα επιβίωσης, με την ατελείωτη εκμετάλλευση του Ανθρώπου από Άνθρωπο, τις πληγές από τις μάστιγες των ναρκωτικών και της αλόγιστης κατανάλωσης του αλκοόλ (τις περισσότερες φορές από τις περίφημες πια «μπόμπες)». Με τους ατέλειωτους πολέμους ολόγυρά μας, αλλά και αλλού. Με την Πείνα να αποδεκατίζει πληθυσμούς ολόκληρους στην Αφρική κυρίως. Με την αχαλίνωτη Δίψα για όλο και περισσότερο Κέρδος. Κύρια αιτία της όλης κατάστασης που τελικά προγραμματίζεται από κράτη μεγάλα και «ανεπτυγμένα» που υποτίθεται και πιο Πολιτισμένα (αρκεί να δούμε τι εννοούμε Πολιτισμό). Γιατί εάν Πολιτισμός στην πράξη σημαίνει «σε ταλαιπωρώ» για να διασφαλίσω για μένα ένα καλύτερο επίπεδο Ζωής μου» , τότε αυτό στην ουσία είναι Ανθρωποφαγία με την χειρίστη έννοια του όρου!... Και αυτό δυστυχώς συμβαίνει! Και συμβαίνει καλυμμένο από Θρησκευτικό περιτύλιγμα. Δυστυχώς….
Θεατές των περιβόητων «Παρελάσεων Υπερηφάνειας» των Ομοφυλόφιλων όπως και την παρέλαση γυμνών ποδηλατιστών (όπως έμαθα στην Θεσσαλονίκη), δεν καταλαβαίνω γιατί γίνονται αυτές.
Η ξεκάθαρη άποψή μου, για τους Ομοφυλόφιλους ενικά είναι, πως είναι αδιαμφισβήτητα μέλη της Κοινωνίας μας και πρέπει να χαίρουν των ίδιων των Δικαιωμάτων του Πολίτη, όπως τους υπόλοιπους Πολίτες. Με ορισμένες διαφορές: Δεν χρειάζονται να μας το δηλώνουν μέσω παρελάσεων η άλλων επιδείξεων. 1) Τα Δικαιώματα όλων των Πολιτών πρέπει να σταματούν εκεί που αρχίζουν οι υποχρεώσεις τους. Και αυτό είναι το Ίδιο ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ! Η Συμπεριφορά μας δημόσια, όπως και γενικά η παρουσία μας στην καθημερινότητα είναι πανομοιότυπη. Επιδείξεις  δημόσια δεν επιτρέπονται για κανέναν και ότι κάνει κανείς στο κρεβάτι του είναι δικαίωμά του κατοχυρωμένο και αδιαμφισβήτητο.
2) Πρέπει οι Ομοφυλόφιλοι να έχουν αποφασίσει εάν θα παρουσιάζονται σαν γυναίκες η άντρες. Η εικόνα κάποιου, άνδρα αντιπροσώπου Κράτους, στην συνάντηση των 7 Μεγάλων Κρατών, μαζί με τις 6 συζύγους των εκπροσώπων των υπολοίπων Κρατών, ήταν για μένα γελοία! Δήλωσε πως ήταν η «σύντροφος» του συντρόφου του!....
3) Θέλουν να παντρεύονται; Με γεια τους και χαρά τους! Τον Θρησκευτικό Γάμο τι τον θέλουνε; …..και δεν τελειώνουν εκεί… .Θέλουν και το είδα πως μερικοί το κάνουν, παριστάνοντας τις νύφες φοράνε και το βέλος τους σαν τις γυναίκες νύφες….
4)Και προχωρούν μέχρι να έχουν το δικαίωμα να υιοθετούν παιδιά!....Αυτό πια είναι τελείως αδιανόητο! Δεν μπορώ να καταλάβω καμία δικαιολογία. Διότι σε ένα τέτοιο θέμα ερχόμαστε σε αντίφαση με την Φύση! Ας το προσέξουν όσοι το υποστηρίζουν.Μπάζει νερά από παντού! 
Και σε αυτές τις 3 επιδιώξεις τους, προσωπικά είμαι αντίθετος ΚΑΘΕΤΑ!
Εκείνο που δεν μπορώ να δικαιολογήσω είναι το γιατί η Εκκλησία διαμαρτύρεται γενικά σε όλη τους την παρουσία των Ομοφυλοφίλων στην ΓΗ;….
Αυτό θα έκανε και ο Χριστός;…. Η μήπως φαντάζονται πως στην εποχή του Χριστού και μετά δεν υπήρχαν Ομοφυλόφιλοι;…. Απλά κρυβόντουσαν γιατί κινδύνευε η ίδια η Ζωή τους. Μόνο οι πλούσιοι Ομοφυλόφιλοι που μπορούσαν να «λαδώσουν» είχαν το δικαίωμα να υπάρχουν και να συμβιώνουν με τους υπόλοιπους Πολίτες!
Είναι δυνατόν η Ορθόδοξος Χριστιανική Εκκλησία της απέραντης Αγάπης για τον Άνθρωπο να διαμαρτύρεται σαν να αντιμετωπίζει εξωγήινους;..
Δεν διαμαρτύρεται όμως η Εκκλησία για την εξάπλωση των ναρκωτικών! Να κατεβάσουν στο δρόμο όλους τους πολίτες και μένα μαζί να διαμαρτυρηθούμε για την Κόλαση αυτή!.. Γιατί  δεν συμβαίνει αυτό;,,,
Τελικά δεν συμφωνώ με καμία διάκριση για κανέναν Πολίτη από πλευράς Εκκλησίας!..
Όταν δε μαθαίνω καμία φορά πως ιερέας αρνήθηκε να λειτουργήσει σε κηδεία ανθρώπου που αυτοκτόνησε  τότε είναι που ειδικά αυτόν τον ιερέα, τον θεωρώ πως υπηρετεί το Τερατούργημα και όχι το Λειτούργημα!.....