Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Μα είναι πράγματα αυτά με τους "μπαχαλάκηδες" ;;;;;;;


Στην Ελλάδα αλλά και στην γειτονιά μας συμβαίνουν όλο και περισσότερα!!!

Από τα πάρα πολλά συμβαίνοντα ξεχώρισα δύο. Όχι γιατί είναι τα πιο σπουδαία, αλλά εάν συμβαίνουν όπως τα μαθαίνουμε (πάντα να κρατάμε κάποια αμφιβολία, γιατί τα «παιχνίδια» είναι πολλά), τότε τι να πω;
Στο πρώτο μαθαίνουνε πάλι για καταστροφές από τους λεγόμενους «Αναρχικούς» κουκουλοφόρους, οι οποίοι δια πολλοστή φορά κατέστρεψαν αρκετά μαγαζιά και μάλιστα στο κέντρο της Αθήνας. Στους πιο ακριβούς δρόμους! Και μαθαίνω πως ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης, εξοργίζεται και τα βάζει με τους Αστυνομικούς.!! Δηλαδή τόσο καιρό και τόσες φορές αυτοί οι «μπαχαλάκηδες»  που έχουνε καταστρέψει τους κοσμάκη τις περιουσίες, με τόσο θράσος δεν το είχε προσέξει; Δεν είχε προσέξει πως εάν καμιά φορά έπιαναν κανέναν από αυτούς οι Αστυνομικοί, αμέσως μετά τους άφηνε η Πολιτεία ελεύθερους;…
Δεν είδε και δεν έμαθε, πως οι Ανώτατες Σχολές (όχι όλες) έγιναν το κρησφύγετο και ορμητήριό τους;….
Και τι έκανε;….. Η Αστυνομία απογυμνωμένη αριθμητικώς αλλά και ουσιαστικώς από ανεξαρτησία στην δράση της, περιμένει και αυτό φαίνεται καθαρά στα βίντεο πως αντιδρά τις περισσότερες φορές αμυντικά!
Ο κ. Υπουργός καλά θα έκανε να μην δέχεται ένα μεγάλο αριθμό αστυνομικών να απασχολούνται με την Ασφάλεια αλλά και την καθημερινή εξυπηρέτηση Επιχειρηματιών, Πολιτικών Δημοσιογράφων κ.λ.π. Όπως επίσης να φροντίσει ν’ αλλάξει τον Νόμο για τις ποινές των κουκουλοφόρων και αφού τους συλλαμβάνει να χρεώνει τις οικογένειές τους τις αποζημιώσεις στους δυστυχείς καταστηματάρχες!
Αντί αυτών τι κάνει;… άκουσον-άκουσον… υποχωρεί και δίνει εντολή να φέρουν έναν ήδη φυλακισμένο στις φυλακές τους Κορυδαλλού κατά την επιθυμία των! Αυτή η υποχώρησης του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης είναι η Υποχώρηση της Πολιτείας, σε παράνομα άτομα τα οποία αρέσκονται στο να καταστρέφουν την Ελλάδα, αλλά και να μας ντροπιάζουν Διεθνώς!
Η Δημοκρατία έχει όρια κ. Υπουργέ! Δεν είναι μπάχαλο!
Όσο για εκείνους οι οποίοι αντιδρούν με το όποιο Σύστημα η Κυβέρνηση, έχουν κάθε δικαίωμα να εκφραστούν με άλλους τρόπους, αλλά όχι την καταστροφή!
Αυτά εάν επιθυμούν να θεωρούνται Πολιτισμένοι! Εάν δεν συμφωνούν τότε θα πρέπει να τιμωρούνται  αυστηρότατα για όσες ζημιές κάνουν στους συμπολίτες τους.!
Και πολύ γρήγορα έρχομαι στο δεύτερο θέμα. Άκουσα από ένα κανάλι (σε κάποιο πάνελ) πως η τοποθέτηση του κ. Κουβέλη ως Υφυπουργού Άμυνας σκοπό και στόχο έχει να βγει από το πρόβλημα της άρνησης του κ. Καμμένου σχετικά με το όνομα Μακεδονία στα  Σκόπια! Ως γνωστόν ο κ. Κουβέλης δεν έχει καμία αντίρρηση με το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια! Και με αυτόν τον παγκοσμίως για πρώτη φορά σε Κυβέρνηση τρόπο η Ελληνική Διπλωματία μπορεί να ελίσσεται με άλλον τρόπο στο εσωτερικό της Χώρας και άλλον στο εξωτερικό. Και μένει και ο κ. Καμμένος στην θέση του και στην τρανταχτή άποψή του!
Αυτό είναι για βραβείο Γκίνες!!
Κάτι τέτοια είναι που μας ανακατεύονται τα έντερα!!! (πάντα εάν αληθεύουν όλα αυτά)!
Καλό σας Σαββατοκύριακο!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου