Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Διαφημίσεις ατέλειωτες!!!

Αρκετά πια με τις κρέμες και τα πασαλείμματα!!!

Δεν μπορώ πια να αντέξω τις υπερβολικές διαφημίσεις ορισμένων καναλιών. Γεμίσαμε  κρέμες προσώπου σώματος και χεριών, πνιγήκαμε στο υαλουρονικό και τελικά πήξαμε στο χαβιάρι!Ας μην ξεχάσω και την Αλόη, που τώρα την διαχωρίζουν και τοπικά σαν καλύτερη!
 Εκείνο που είναι εξοργιστικό για εμένα είναι, πως διαλαλούνε προϊόντα  με αρχικές υπερβολικές τιμές των 490ευρώ (δήθεν) και τελικά όποιοι προλάβουν στο τηλέφωνο να παραγγείλουν τις "απολαμβάνουν" σε τιμές π.χ των 29,90 ευρώ!!!!
Νομίζω πως το πράγμα παράγινε! Είναι μεγάλη κοροϊδία! Και το κυριότερο πουλάνε προϊόντα άγνωστης προέλευσης και χωρίς καμία διασφάλιση από κανένα Κρατικό Φορέα Ελέγχου του προϊόντος! Στόχος οι εκατοντάδες χιλιάδες τηλεφωνημάτων, τα οποία εάν δεν γίνονταν θα σταματούσε αυτή η εκμετάλλευση των γυναικών ειδικά!
Μα πραγματικά γίναμε τόσο εύπιστος Λαός;......Καταπίνουμε ότι μας προσφέρουν αβασάνιστα;
Ας το κυτάξει λίγο κανένας Κρατικός Φορέας Ελέγχου γιατί τελικά αφήνουμε τους "πονηρούς" να εκμεταλλεύονται κόσμο και κοσμάκη.
Πιστεύω πως δεν είμαι υπερβολικός. Γι' αυτούς όλους μάλλον είμαι ενοχλητικός! Αλλά δεν αλλάζω γνώμη. Είμαι σταθερά εναντίον σε ότι πωλούν με αυτόν τον τρόπο! 
Ειδικά αυτούς τους καιρούς της Κρίσης!... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου